Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Ambulatuvar Kardiyak Izleme +77 daha fazla
Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Biventriküler Pacemarker
Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Cabg(Koroner Arter Bypass Grefti)
Cox-Maze Prosedürü
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Efor Treadmil Testi
Holter Izlemi
Homogreft Kapak
Homosistein
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Bypass Ameliyatı
Koroner Arter Hastalıklarını Görüntülemede Efor Testi
Ldl Kolesterol Testi
Mekanik Protez Kapak
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Miyokardiyal Biyopsi
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Perkütan Komissürotomi
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
Plazmaferez(Hemaferezis)
Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak, İzmir
Sol Ventriküler Destek Aygıtı (Lvad)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
X-Ray
Yüzeyel Ekokardiyografi
la...e
Ben bakirtas hocam öyle dio kızımin rahatsızlığını öğrendiğimde yıkıldım hiç duymadigimiz yasamadigimiz bişeydi rabbim denk getirdi murat beyin hastasi oldu kızım geçen ay anjio oldu okadar içten okadar yardimci olduki anjio sonrasi kizim kendini sallamaya başladı doktor bey emar istedi cuma cekildi emar sonucu alamadik hafta sonuna girdi ama cumartesi günü murat bey vizitdeyken arkadasim doktor görüştüm temiz sonuç dedi işte insanlık budur pazartesi ye kadar bekletmedi ölsem de unutmam sizin gb doktorlara ihtiyacimiz var hocam uzun ömürlü olun ins.sevgiler saygilar
tc...n
Murat hoca dalında bir numara.cok ilgili ve cok samimi içtenlikle bütün sorulara yanıt veren hayat kurtarma mücadelesi cabası olan bir hekim.kızım avsd hastasıydı onun cabalarıyla ameliyatımızı olduk başarılı gecti cok sağlıklı simdi kızımız kontrollerine devam ediyoruz. Allah saglık versin hocam size güzel günlerde birlikte olalım inşallah
he...e
Benim kızıma yenidoğan döneminde çok emek vermiş Behçet Uz doktorlarından biri. Özellikle nöbetinde sabaha kadar bebeğimin başında beklediğini duyduğum ve bildiğim, ne kadar teşekkür etsem az gelen kişi. Çok teşekkür ederim. Bilgisine ve doktorluğuna güvenilebilecek biri kesinlikle...
mh...d
Murat Hoca şu ana kadar gördüğümüz en iyi Çocuk Kardiyoloğu. Bir süre önce oğlumuzda Çocuk doktoru üfürüm saptadı ve bir çocuk kardiyoloğuna götürmemizi önerdi. Bunun üzerine biz de internetten bakarak Çocuk Kardiyoloji uzmanı aradık. Bulduğumuz uzmanların neredeyse hepsi özel çalışmaktaydı, üniversite hastanesinde muayene olmak mümkün değildi. Yaklaşık 1 haftamız bu rayışlarla geçti. Sonra bir arkadaşımızın tavsiyesiyle Behçet Uz Çocuk Kardiyoloji Ye başvurduk. ne mutlu ki orada Murat hocamla karşılaştık. Oğlumuzu detaylı bir şekilde muayene etti, EKO yaptı. Sonuçta çocuğumuzda bir kalp deliğinin olduğunu ve bunun anjio ile kapatılabileceğini söyledi. Bizi anjio listesine aldı veçok fazla zaman geçmeden çağrıldık. Çocuğumun kalbindeki delik başarılı bir şekilde kapatıldı. Yaklaşık 1 ay içerisinde çocuğumun hastalığı bulundu ve tedavi edildi Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Hala kontrollere gidiyoruz. Çok iyi bir hekim herkese tavsiye ederim.. saygılar Murat hocam..
ce...n
Çok değerli doktorumuz Murat hocam ve ekibi tarafından oğlumun kalp deliği ameliyatsız olarak kapatıldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Herkese tavsiye ediyorum. Saygılar...
ta...k
Çocuğumun kalbinde delik vardı. Birkaç hastaneye götrüdük ama sonuç alamadık. Sonunda Murat hocamla tanıştık Behçet Uz'da. Sağolsun bizi hiç bekletmeden anjio randevumuzu verdi. Anjio ile çocuğumun kalbindeki deliği ekibi ile birlikte kapattı. Çocuğum şu an oldukça iyi. Kendisine ve özverili Behçet Uz Çocuk Kardiyoloji ekibine çok teşekkür ederim.
ve...c
Murat Hocamı tanımış olmaktan gerçekten çok mutluyum. Oğlumu doğumundan itibaren Behçet Uz'da takip ediyor. Orası çok yoğun bir hastane olmasına karşın bizi her seferinde detaylı bir şekilde bilgilendiriyor, sorularımızı usanmadan cevaplıyor.Kendisine çok teşekkür ederim.
he...i
Bitlisten yazıyorum benim 7 yaşında bir oğlum var oğlumun aso değeri 1150 ile 1400 çikabiliyor yanlız Sedımasayon değeri 48 çıktı kalp ekokardiyografisi normal çıkmıştı aam göğuslerim ğiriyor diye tuturmuş 1 Boğaz kültüründe Flora Bakteri üredi 2 diğer boğaz kültüründeyse A GRUBU BETA HEMOTOLİK STEREPTOCOCUS ÜREMEDİ Bakteri üremedi sedimasyon nedir çoçukta zaman zaman ayaklarim ağiriyor ve göğsumde ağrilar var diyor sadece burda aylik iğnenin yapalmasi gerektiğin söyluyorlar bu durumda ne yapmamiz geriyor ne önenirsiniz yardimlarinizi bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkürler
mi...r
Tüm hastalarıyla yakından ilgileniyor hasta sahiplerininde biraz sabırlı olması lazım .kendisine çok tşk ederim Allah razı olsun inş. daha üst yerlere gelir.
Murat Muhtar Yılmazer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Muhtar Yılmazer, Çocuk Kardiyolojisi. Size Murat Muhtar Yılmazer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Balon Valvüloplasti, Kardiyak Anjiyografi, Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti, Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Homogreft Kapak, Kalp Bypass Ameliyatı, Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Korda Ve Papiler Kas Onarımı, Anjiyografi.
Murat Muhtar Yılmazer adresi nerede?Murat Muhtar Yılmazer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Bulvarı 1374.Sok.No:11 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Muhtar Yılmazer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Muhtar Yılmazer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Muhtar Yılmazer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Muhtar Yılmazer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Muhtar Yılmazer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Muhtar Yılmazer hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Murat Muhtar Yılmazer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Kardiyologları