Farkı konseptler olan mulligan teknikleri üzeri çalışmalar yaptım. Mckenzie tekniği ile tüm omurga manipulasyon ve mobilizsayon eğitimi tatmamladım ve 12 yıldır Kahramanmaraşta özel kliniğimde hastalara hizmet veriyorum.
Çalışma hayatım süresince güncel tedavi yöntemlerini yakından takip ederek bilgi ve becerilerimi genişletmek adına birçok sertifika programlarına katıldım.
Manuel Terapi
Manuel Terapi
Ortopedik Rehabilitasyon
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Murat Orhan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Murat Orhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Orhan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Murat Orhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Fizik Tedavi, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi.
Murat Orhan adresi nerede?Murat Orhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi 9020. Sokak No:17 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Orhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Orhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Orhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Orhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Orhan ile iletişime geçmenizi öneririz.