vo...n
Murat beye bugün muayene oldum ve devlet kuruluşunda ilk defa bu kadar ilgili bir diş hekimi gördüm. Hastasının şikayetini iyice dinleyen ve tedavi süreciyle ilgili ayrıntılı bir şekilde bilgi veren bir hekim daha hayatımda görmedim. Daha önce gittiğim hekimler neredeyse 1 dk ilgilenip gönderdiler ama Murat bey neredeyse 10 dk boyunca bilgilendirdi ve hastaya yaklaşımı çok iyi. Ve muayenenin sonunda size "bana sormak istediğiniz bir şey var mı?" diye sordu. Bir an kendimi özel bir hastanede hissettim. Bunları neden yazıyorum çünkü ilk defa böyle bir muameleyle karşılaştım. Umarım hak ettiği değeri gören bir hekimdir. Böyle insanları Allah başımızdan eksik etmesin.
Tedaviden sonra da bilgilendirme yapacağım.
ç....h
Burdan okuyarak rastgele gittim.Herkesin dediği gibi randevu almak çok zor.Bu ne yoğunluktur anlamadım.Dişimde ağrı vardı.Kanal tedavisi uyguladı.Tek seansta bitirdi.Özelde daha önce bir dişime kanal tedavisi yaptırmıştım.orada 5 defa gidip gelmiştim.tek seansta bitirince açıkcası şüpheyle yaklaştım.2 gün ağrıyabilecegini söyledi.çok az ağrım oldu ondan sonra gecti.iyi bir hekim
se...t
Dişhekimi korkum vardı.Burada ki yorumlara bakarak tercih ettim.Bir kere çok yoğun.hastanede çalışmasının bunda etkisi var..ama yoğun olmasına rağmen ilgili..işini bilerek yapıyor bunu hissediyorsunuz..hastane ortamında çalışmasa benim için daha iyi olurdu.randevu almak çok zor.yine de kendisine teşekkür ederim..
b....s
Çok memnun kaldım.Çok ilgili her soruma cevap verdi.Eli çok hafif..Lazerli dolgu yaptı.Bir daha hiç düşünmeden giderim.Herkese tavsiye ediyorum.Elinize sağlık doktor bey
sü...m
Bu siteden yardım alarak gittim.karşılaştığım profil beni çok şaşırttı.çok ilgilendi sağolsun doktor bey.Ne sorduysam sıkılmadan cevapladı.Aldığı para helal olsun
ha...t
Süper insan,süper doktor..İmkanları cercevesinde çok ilgilendi..Hastane olduğu için cok yoğun..Ben cok memnun kaldım..Eli cok hafif.Dolgular bir kaç gün ağrı yaptı şimdi eskisi gibi hiç sıkıntım yok
se...i
Ne yalan söyliyim ben bu doktora bu sitedeki yorum üstüne gittim..doktor bey sağ olsun beni çok rahatlattı..Eli cok hafif hiç bir sey anlamıyorsunuz..bir daha başka kimseye gitmem.Yanlız hastanede çalıştığı için çok yoğun,randevu almak nerdeyse imkansız..Çok zor randevu aldım kendisinden ama kesinlikle değdi.sağ olun doktorum
y....b
Biraz sert görünüşlü ama gercekten işini çok iyi yapıyor.eli çok hafif ve pratik..ne iğne yaparken ne de çalışırken hiç bir şey duymuyorsunuz..tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım
he...t
Süper bir dishekimi, eli cok hafif. igne yaparken hissetmedim bile, herkese tavsiye ederim
Murat Osmanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Osmanoğlu, Diş Hekimi.
Murat Osmanoğlu adresi nerede?Murat Osmanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Osmanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Osmanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Osmanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Osmanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Osmanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Osmanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Murat Osmanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri