Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi
Fevziçakmak Cad.53. Sok.No:48 Bahçelievler, Çankaya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Ü
Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

22 yaşındayım rahatsızlığım doğuştan geldiği için murat hocayı tavsiye ettiler Allah bir değil bin kere razı olsun 20 ağustosta aort anevrizması diye girdiğim ameliyatta kalp kapağım ve başka sıkıntılar da çıktı 12 saatlik bir operasyon sonrası şükür eski sağlığıma kavuştum yb da entübeden ayırırken gözümü açtığımda Murat hoca vardı karşımda yb dan normal odaya çıkana kadar hep yanımda oldu sorduğumuz her soruya mütevazi cevap aldık kendisinden murat hoca diye yazılır adam kral diye okunur kalp damarla alakalı rahatsızlığı olanların kesinlikle murat hocaya danışmasını kesinlikle şiddetle tavsiye ederim

O
Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Murat Özkan diye yazılır, ''Adam'' diye okunur. PH ve VSD'si olan oğlumu 6 saate yakın süren bir ameliyatla sağlığına kavuşturdu. Önce Allah'ın sonra Murat hocamın sayesinde, basınçtan ve delikten eser kalmadı. Tüm ilaçlarımızı bıraktık çok şükür. Rabbim şifa bekleyen tüm yavrulara şifa versin, Murat Hocam gibi hocaların sayısını arttırsın.

T
Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Kızım elif meva ASD ve damarlarında darlık vardı. 5 yaş civarlarında ameliyat olacağını biliyorduk.Araştırmalarımız sonucu kendimizi murat hoca da bulduk. İlk murat hoca ile görüşmek için gittigimizde kafamızda binbir soru, endişeler kaygılarla kendisine ulaşamadık ameliyatta idi, sonra görüşme şansımız oldu, kısaca yol gösterdi. Sonra kızım anjiyo oldu, İki hafta sonra ameliyat için çağırdılar. Ameliyat olacağını biliyoruz fakat yine tereddütlerimiz, korkularımız...Murat hoca ne merak ediyorsan sor dedi,soracaklarımı sordum ,sormadıklarımızıda bize murat hoca anlattı...anlatıkları beyninize kazındı... sonraki süreci ameliyat oldu başarılı geçti, ASD ye yama yapıldı damarları darlık için müdahaleye gerek olmadığı söyledi. Tedavisi hala devam ediyor .Murat hoca mükemmel bir doktor, iyi bir insan... Rabbim ömür verdikçe ismi her aklıma geldiğinde hep güzel hatırlayacağım , ömrüm boyunca duacı olacağım.

Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Minik asafın annesi ..Murat hoca için ne sölenir inanın bilmiyorum mesleki bilgi ve tecrübesini anlatmak öyle iki kelimeyle özetlenemez .o kadar mükemmel kendisi amliyat öncesi bizi her konuda aydınlattı herşeyi anlayabileceğimiz şekilde özetledi ve canım oğlumu kendi elleriyle anasteziye indirip kendi elleriyle getirdi. Ameliyat kararı 3,4 aylık bir bebek için anne için okadar zor ki ama Murat hoca olunca herşey çok kolaylaştı.aort koarktasyon ameliyatını başarı ile gerçekleştirdi..yavrularınızı öncr Allaha sonra ona emanet edin ve arkanıza yaslanın kendisine buradan da minnetlermi ifade ediyorum ameliyat sonrası ziyarete gittik ama yakalayamadık en kısa sürede oğlumuzla tekrar gidicez ..kendisini çok seviyoruz iyi ki var..

K
Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Murat hoca önce çok iyi bir insan, sonra mükemmel bir doktor. Oğlum Cüneyt Alp' in ikinci ameliyatını yaptı. İlk ameliyat 6 aylıkken Hacettepe de olmuştu. İkinci ameliyat için gerek içinde bulunduğumuz
sağlık camiasının, gerekse başka bir üniversitede oğlumuzu takip eden kardiyoloji profesörümüzün yönlendirmesi ile kendisine ulaştık. Gerçekçi ve ayrıntılı bir izahla süreçle ilgili bize bilgi verdi. Ameliyatı yapmayı kabul ettiği için çok sevindik. Başarılı bir ameliyat oldu. İnşallah bir daha ameliyat olmasına gerek kalmaz oğlumun. Olursa da nereye giderse peşinden gideriz Murat hocanın. Son söz Allah senden razı olsun, Ellerin ve yüreğin dert görmesin Murat hocam.

Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

04.09.2023 tarihinde bebegim 4 gunlukken TGA ameliyati oldu.Bir hafta sonra evimizdeydik.Ameliyat oncesi sonrasi tutumu davranislari ilgisi alakasi basarisi her kelimeyle mukemmel bir doktor.Cok tesekkur ederiz hersey icin hocam elleriniz dert gormesin.Allah razi olsun sizin gibi doktorlarin sayisini artirsin.Basarilariniz daim olsun. Alparslan annesi.

O
Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Kızım doğuştan 3 kalp deliği ve 1 kapakcık problemi ile doğdu. Çok araştırma yaptık ve şükürler olsun Murat hocamızda karar kıldık. 5 aralık 2022 tarıhınde geçici olarak akciğere giden damara bant takıldı. esas ameliyatı yaklaşık 6 ay sonra olacak. kızım henüz 3 aylıkken murat hocamızın bilgi tecrübe ve deneyimiyle kısa bir ameliyat yaşadık. başından sonuna kadar murat hocamız hep destek oldu. ameliyat öncesi bizi sakinleştirmesi ameliyat sonrası yogun bakıma kadar eşlik etmesi süper bir olaydı. İyiki Murat hocamızı tanımışız. en değerli varlığınızı murat hocaya emanet edebilirsiniz. Rabbim hep yardımcısı olsun. İyiki Murat hocamız var.

Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Oğlum 4,5 yaşında iken asd kapatma ameliyatını Murat Hocam yaptı.. Ameliyathaneye gidişinden yoğun bakıma geri dönüşüne kadar bizzat yanındaydı.. Çocuğunuzu ameliyata göndermek çok zor ama sağolsun bizi o kadar rahatlattı ki tüm aşamalarını tek tek anlattı, güven verdi.. Oğlumu onun emin ellerine teslim ettik ve çok şükür başarılı bir ameliyat oldu.. 3 günde de hastaneden taburcu olduk.. Ameliyat sonrasını olabilecek en iyi şekilde atlattık..Ameliyatın üzerinden 1,5 yıl geçti oğlum çok iyi.. Yaptığınız iş çok yüce, minnet duyuyoruz size.. Sağolun.. Şifalı ellerinizle daha nice kalpleri hayata bağlamanız dileğiyle..

Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

18 günlükken kızıma TAPVC ve ASD tanısı kondu, 1 aylıkken ameliyatını Murat hocam gerçekleştirdi. Anjiyodan sonra ameliyata detaylı hazırlanmam gerekiyor deyip haftasonundan sonra hemen pazartesi günü ameliyata aldı. 6 saat süren kalp ameliyatından sonra kızım yoğun bakımda yatarken yine hocam tarafından diyaframdan da ameliyat oldu. Her iki ameliyattan sonra da bizzat kendisi yoğum bakıma götürdü kızımı. Her sabah yavrumu ziyaret edip muayene etti. Bu zor süreci dilerim hiç bir anne yaşamasın, ama hasta çocukların da böyle iyi doktorlara emanet olduğunu bilmek çok kıymetli. Doktorumuz zaten “bu ameliyatı yapsa yapsa Murat yapar, yapamayacaksa da başka doktora yönlendirir demişti”.
Eğer böyle bir süreçten geçiyorsanız önce Allah’a sonra doktorlarımıza güvenin. Çok kolay geçsin inşallah. Şimdi kızım 8 aylık ve kontrollerimize gidiyoruz. Murat hocama burdan tekrardan çok teşekkür ediyorum. Ayağınıza taş değmesin, sizi yetiştiren anne babanın ellerinden öperim.

Konum: Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Diğer

Kızımın damarında uzun bir darlık vardı. Murat Hocam çok zor bir ameliyatı kolaylıkla gerçekleştirdi. Operasyon çok başarılı geçti. Müthiş bir hekim olduğunuzu herkes biliyor; ayrıca insanlığınız, sevgi dolu ve merhametli oluşunuz bize çok güven verdi. Her şey için çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Rabbim size zorluk göstermesin… Murat Çakır

Profili düzenle veya yönet