Siirt İbni Sina Hastanesi
Bahçelievler hz, Fakirullah Cd. no :77 Merkez, Siirt

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİNDE MEZUN OLDU, GENEL CERAHHİ İHTİSASINI ANKARA ONKOLOJİ HASTANESİNDE TAMAMLADI.
ANKARA NUMUNE HASTANESİ VE ANKARA YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİNDE ÇALIŞTI.
GAZİANTEP DEVLET HASTANESİNDE DE ÇALIŞTI , TÜRK KANSER SAVAŞ KURUM YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ YAPTI.
GAZİANTEPTE Kİ ONKOLOJİ HASTANESİ YAPIMINDA YER ALDIM , LAPAROSKOPİK AMELİYATLAR,SLEEVE GASTREKTOMİ (TÜP MİDE) VE DİĞER LAPAROSKOPİK CERRAH AMELİYATLARI ÇALIŞTIĞI YUKARIDAKİ HASTANELER VASITASIYLA YAPABİLMEKTE.

Y
Konum: Mersin Özel Su Hastanesi Endoskopik Cerrahi

Bana endoskopi işlemi yaptı. Hiç bir sorun yaşamadım. Gastroskopi ve kolonoskopi konusunda çok tecrübeli. Özellikle onkolojik cerrahide uzman olmasından dolayı tavsiye ederim. Mersin'de en iyi cerrahlardan birisidir

Konum: Mersin Özel Su Hastanesi Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi

Internetten çok araştırdım en sonda murat hocama geldim kendisinin ilgisi ve detaylı bilgi vermesinden dolayı memnun kaldım.Fissür teşhisi konulduktan sonra 4. Evre olduğu için ameliyat önerdi başlarda çok tedirgindim ama bilgi vermesi ve açık konuşması beni biraz rahatlattı güzel bir ameliyat geçirdik.

Konum: Mersin Özel Su Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Kilom konusunda yıllardır çok tedirgindim,tüp mide olup olmayacağıma karar veremiyordum dışarıdan söylenenlere kual adıp sürekli vazgeçiyordum ama murat hocayla tanıştıktan sonra bütün endişelerim korkularım gitti kilo endeksim ölçüldü işlermlere başlatıldı,çok başarılı ve ağrısız bir ameliyat geçirdim bir haftada 7 kilo düşmem beni çok etkiledi ve çok mutluyum hayatıma yeniden başlıyor gibi hissettiriyor.

Konum: Mersin Özel Su Hastanesi Randevu

Şiddetli mide ağrısı olan annem için Murat Özmen e muayene olduk.Bize endoskopi olmamızı önerdi.Ertesi gün endoskopi olduk.Gayet konforluydu.Hicbir sıkıntı yaşamadık.Cok memnun kaldık.Allah razı olsun .Çok yardımcı oldu.

Konum: Mersin Özel Su Hastanesi Kasık Fıtığı Cerrahisi

Babamın kasık fıtığı şikayetiyle geldik çok şiddetli sancısı vardı yapılan tahliller ve ameliyat sonucunda çok başarılı titiz çalışan ve hastalarla iyi diyaloğu olan bir doktor herkese tavsiye ediyorum