Konum: başka bir yer Diğer

Benim 9 ve 3 yaslarinda kizlarim ve 6 yasinda oglum var. Ilk kizim birkac aylik oldugundan beri tumcocuklarinin rutin kontrolleri ve rahatsizliklarinda Murat Bey e goturuyoruz.

Hasta takibi, ilgisi ve iletisim becerisi efsane. Hem bize guven veriyor ve hem de her sorumuzu cevapliyor acele etmeden tane tane anlayabilecegimiz sekliyle anlatiyor.

Kesinlikle empati gucu, bilgi ve birikimi cok iyi. Diger doktorlorla ilgili olan surecleri bile cok iyi takip ediyor.

Iyi ki Murat Bey gibi bor doktorumuz var. cok cok sansliyiz. Hersey icin tesekkurler.

Konum: Özel Elit İstanbul Tıp Merkezi Rutin Kontroller

Bebek ve çocuklara yaklaşımı hem insani, hem de mesleki olarak mükemmel... Şu anda 17 aylık olan oğlumuzun 5 aylıktan itibaren takibini kendisi yapıyor ve biz anne-babası olarak böyle bir doktorumuz olduğu için kendimizi çok şanslı hissediyoruz...

O

Her anlamda fark yaratan bir doktor kendisi, beslenme ile ilgili yönlendirmeleri çok yerinde ve çok işe yarıyor, hem bebeğimiz harika bir düzene girdi hem de ablasını yeniden programlıyoruz. Hastaya yaklaşımı çok saygılı ve nazik, ilaç verirken çok özenli.

Biz kendisiyle 2002 yılında ilk oğlumun doğumuyla tanıştık ve tabii ikincisinde de devam ettik. Sevecen, kibar, dürüst, bilgili, insancıl ve muhteşem... bir doktor. çok rahat çocuğunuzu kendisine teslim edebilirsiniz. inanın söylediklerim az bile.. :)

Çok bilgili ve deneyim sahibi bir doktor.2 çocuğumu da yeni doğandan 6.lı yaşlara getirdi.Kendini sürekli geliştiren bir doktor olması yeni trendlere ,yeni literatüre,güncel salgınlara vs.hakim olmasını sağlıyor.Teşhis ve yönlendirmeleri her zaman doğru çıkar.Kendisine çok teşekkür ederiz

Ü

Oğlumu doğumundan 5-6 yaşlarına kadar takip eden muhteşe doktor..Kendisin de bulunan niteliklerin diğer doktorlarda da bulunması ümidiyle..

O hayatımda gördüğüm en iyi ve en sevecen bir de en nazik çocuk doktoru .Hatta bugüne kadar gördüğüm en iyi doktor huyu,bilgisi ve tavrıyla