Özel Koru Sincan Hastanesi'nde hizmet vermekte olup günümüz teknoloji ve biliminin bizlere vermiş olduğu son imkanları kullanarak hastalarımın sağlığına kavuşması için çalışmaktayım. Gebe takibi yanı sıra myom, kist ve tümör cerrahisi konusunda da hem açık cerrahi hem de laparoskopik (kapalı) cerrahi uygulamaktayım.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 91 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Da Vinci Robotik Cerrahi +34 daha fazla

Doğum Kontrol

Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi

Esd (Sedimantasyon)

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 91 daha fazla

Randevu +1 daha fazla

Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Değerli hocamla gebeliğimin 4. ayında tanıştım. Gebeliğimin öncesi ve ilk 4 ayı çok zor geçmişti. Murat hocamla devam ettikten sonra oldukça sakin bir dönem başladı benim için. Kendisi mesleğinin hakkını sonuna kadar veren ve anneliğin kutsiyetinin bilincinde olan bir doktor. Her muayenemizde "annem" hitabıyla yaklaşması bana kendimi hasta değil de gerçekten bir anne olarak hissettirdi. Doğum sürecinde her şeyi akışına bırakmak istemiştim, Murat hocamın sayesinde her şey çok güzel ilerledi. Hiçbir müdahaleye gerek görmedi, sancımın gelmesini bekledik, gecenin 3ünde hastaneye geldi ve doğumum gerçekleşti. Zor olan doğum sürecini oldukça sakin geçirmemde hocamın katkısı büyüktür. Hayattaki en büyük şansımdı sizlerle karşılaşmak. İyi ki sizin gibi işini iyi yapan insanlar var ve iyi ki yollarımız kesişti.

Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Diğer

Murat bey doktorluğu sadece iş olarak görüp iş gibi davranmayıp gelen hastalara bir dost bir abi edasıyla içtenlikle ve gerçek samimi duygularla karşılayıp yanımız da olup elinden gelenin fazlasını yapmaktan çekinmemiş geçenin bir yarısı bile telefonumuzu o samimi ve birşey mi oldu endişesiyle açan bir doktordur ve aynı şekilde bizim yanımız da olan Elif hemşireye de ne kadar teşekkür etsek azdır böyle insanların varlığı umut verici iyi ki ilk size gelmişiz ve iyi ki bu zorlu 9 ayı beraber geçirmişiz her şey için çok teşekkür ederiz Merve Handan tarım

Z
Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Murat hoca ya ilgi alakası için teşekkür ederim bilgi birikimiyle Güven veren bir doktor. Sayesinde bu süreci güzel geçiriyorum 6 aylık hamileyim başından beri kendisine muayene oluyorum. Ne zaman ulasmak istesem ilk müsaitte dönüş yapıyor. Kariyerinde başarılar murat hocam

Ö
Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Murat hocama cok tesekkür ediyorum stresli giden gebeliğim onun sakinliği ve yatıştırıcılığı sayesinde cok güzel ilerledi ve sonuclandı kızım 4 aylık oldu çok naif nazik neyi nasıl anlatacagını bilen bi doktor nasip olur 2.bebeğim olursa kesinlikle tercihim yine murat hocamdan yana olur tereddütsüz tavsiye ediyorum

C
Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hem doğumumu hem ameliyatımı yaptı kendisi çok memnun kaldım işinde çok iyi bı doktor harika bı insan

Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İki evladımında doktorudur Murat hocam ilk çocuğumuzun hamilelik döneminin heyacanını hocam sayesinde mükemmel bir şekilde geçirdik ve çocuğumuzu sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık.İkinci çocuk düşündüğümüz zamanda ilk aklımıza gelen yine murat hocaydı kendimce nedenini sıralarsam ilgi,güler yüz ,merhametli bütün sorulara sabırla cevap vermesi,mesleki bilgisinin üst düzeyde olması ve en önemlisi Güven biz hocamıza bize göstermiş olduğu sıcaklıktan dolayı çok güvendik ve iyikide Murat hocayı tercih etmişiz ikinci evladımızın son aylarının sıkıntılı geçmesine rağmen (erken doğum riski) geçen süreyi gayet soğukkanlılıkla rahat geçmesini sağladı ve hocamın bilgisi ve soğukkanlılığı sayesinde bebeğimiz gelişimini anne karnında geçirip sağlıklı bir şekilde gününde doğmuştur. İYİ Kİ VARSIN Murat hocam Ellerine, yüreğine, bilgine sağlık herşey için çok ama çok teşekkür ederim...iyiki sizi tanımışım siz harika bi doktorsunuz ben sizden cok ama çok memnun kaldım emeğinize sağlık Op.Dr.Murat Polat

Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hamilelik sürecimin başından sonuna kadar bilgi ve tecrübesiyle hep yanımızda olduğu için ne kadar teşekkür etsem az. Sakinliği ve üslübuyla güven veren çok iyi bi doktor. Bu sürecimi onunla tamamladığım için çok şanslıyım.

C
Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Randevu

Dr. Murat hocam doğumda ve doğuma kadar olan süreçte bize çok güzel destek oldu her konuda yardımcı ve yol gösterici oldu, gerek insalığı gerek doktorluğu tartışılmaz derecede kaliteli.Bizleri mutlu ve memnun ayırdığı için hastaneden ne kadar teşekkür etsek az

Ö
Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Dr.Murat Polat hocam hayatımda tanıdığım en iyi doktor Şu an 8 aylık hamileyim bu süreçte bütün sorularıma sıkıntılarıma an itibariyle dönüş yaptı sabırla ilgiyle aydınlattı.Bana bu süreçte özellikle"Nasılsın Annem"diye hitap etmesi beni her defasında çok duygulandirir.Cok kutsal ve hassas bir meslek olduğunu düşünüyorum sizin gibi bir doktor ile bu hassas yolda olduğum için çok mutluyum siz bana uğur getirdiniz hocam Allah binlerce kez razı olsun sizden emeğinize güzel yüreğinize çok teşekkür ederim

Konum: Özel Koru Sincan Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Çok memnun kaldım. Kibar bir doktor ve ne zaman ulaşmak istesem açtı telefonu . Doğum öncesi ve doğum gayet güzel geçti . Kendisine teşekkür ederim .