Murat Sagün Muayenehanesi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Diğer

muhteşem bir doktor.5 yıl aşırı bulantı ve kusma nedeniyle bebek sahibi olamadıktan sonra bu doktoru allah karşımıza çıkardı.allah razı olsun.şuan sayesinde 10 yaşında bir oğlum var

T
Konum: Mersin Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Asiri kusma

aşırı kusmam vebulantilarim vardı6 dr gittim yazdıkları ilaç iyi gelmedi ama murat beyin yazdığı iyi geldi ona çok teşekkür ediyorum

Murat sagün çok nadir doktorlardan biridir kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır işlerinde başarılar dilerim.

murat sagun ıle ıkıncı dogumumda tanıstık ve cok memnunum cok ıyı bır doktor cok mutevazı onu tebrık edıyorum basarılar dılıyorum ucuncu cocuguda dusundugumde mutlaka ona gıdecem

sayın MURAT SAGÜN'ü tüm hasta bayanlara tavsiye edeceğim tek doktor diyebilirim ben çok memnun kaldım özellikle sabrına ve hoş görüsüne diyecek yok MURAT SAGÜN doktorum olduğu için çok şanslı biriyim kendisine doktorluk hayatında başarısının devamını diliyorum

sayın uzman doktor murat sagüne ne kadar teşekkur etsek azdır ona doktorluk hayatında başarılar diliyorum

Sayın Murat Sagün'ü tüm mersin halkına tavsiye edıyorum ona doktorluk hayatın da başarılar dileriz Sayın Murat sagün' ü tanıdığımız için çok şanslıyız

tüm Türkiye de saygın kadın doğum uzmanlarından olan Murat Sagün'e teşekkürlerimi bir borç bilirim

Profili düzenle veya yönet