a....a
muhteşem bir doktor.5 yıl aşırı bulantı ve kusma nedeniyle bebek sahibi olamadıktan sonra bu doktoru allah karşımıza çıkardı.allah razı olsun.şuan sayesinde 10 yaşında bir oğlum var
tu...c
aşırı kusmam vebulantilarim vardı6 dr gittim yazdıkları ilaç iyi gelmedi ama murat beyin yazdığı iyi geldi ona çok teşekkür ediyorum
me...r
Murat sagün çok nadir doktorlardan biridir kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır işlerinde başarılar dilerim.
ne...e
murat sagun ıle ıkıncı dogumumda tanıstık ve cok memnunum cok ıyı bır doktor cok mutevazı onu tebrık edıyorum basarılar dılıyorum ucuncu cocuguda dusundugumde mutlaka ona gıdecem
ha...r
sayın MURAT SAGÜN'ü tüm hasta bayanlara tavsiye edeceğim tek doktor diyebilirim ben çok memnun kaldım özellikle sabrına ve hoş görüsüne diyecek yok MURAT SAGÜN doktorum olduğu için çok şanslı biriyim kendisine doktorluk hayatında başarısının devamını diliyorum
he...i
sayın uzman doktor murat sagüne ne kadar teşekkur etsek azdır ona doktorluk hayatında başarılar diliyorum
he...i
Sayın Murat Sagün'ü tüm mersin halkına tavsiye edıyorum ona doktorluk hayatın da başarılar dileriz Sayın Murat sagün' ü tanıdığımız için çok şanslıyız
he...i
tüm Türkiye de saygın kadın doğum uzmanlarından olan Murat Sagün'e teşekkürlerimi bir borç bilirim
Murat Sagün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Sagün, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Murat Sagün adresi nerede?Murat Sagün adresini belirtmedi. Murat Sagün yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Murat Sagün adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Sagün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Sagün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Sagün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Sagün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Sagün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Sagün hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Murat Sagün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.