26.11.1989 doğumluyum. 2013 yılında Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2020 yılında Ege Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalından uzmanlığımı aldım. 2022-2023 dönemi Yüz Plastik Cerrahi Okulu mezunuyum. Yüz estetiği ve cerrahisi ile ilgilenmekteyim.

Ataşehir, 8019/16. Sk, Çiğli, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Adenoidektomi

Bademcik Ameliyatı

Blefaroplasti +38 daha fazla

Botoks

Botoks Enjeksiyonu

Burun Estetik Cerrahisi

T
Konum: İzmir Ekol Hastanesi Rinoplasti

Estetik burun ameliyatı olmak istiyordum ve 15.07.2024 tarihi için randevu alıp Murat Hoca ile görüşmeye gittim. Açıklayıcı iletişimi , güleryüzü , süreç ve sonrası ile ilgili detaylı bilgilendirme yapması çok iyi hissettirdi. 23.07.2024 gününü ameliyat günü olarak belirledik. Ameliyat oldum hiçbir şekilde ağrı sızı şişme durumu yaşamadım. 3. Gün tamponlarım alındı ,8. gün atelim alındı çok sorunsuzdu. Süreç içinde mesajla sorduğum her soruya özenle dönüş yaptı. Kendisini tanıdığım için çok mutluyum.

Murat Bey'i tanıdığım için çok memnunum. Tesadüfen hastası olduk daha öncesinde tanımıyorduk. Ben ve kızlarımın burun estetiği ameliyatlarımızı gerçekleştirdi. Bir aileden 3 kişinin ameliyatını gerçekleştirdi. Biz aşırı derecede memnunuz. Herhangi bir sorun çıkmadı. Ameliyatlarımızdan çok memnunuz, harika oldu. Görünümlerimiz çok değişti ve sağlık yönünde iyileşme oldu.

Kendisi burun estetiği ameliyatımı gerçekleştirdi. Burnumdan çok memnunum. Kalın bir cilde sahibim ama şekil olarak yüzüme uygun, doğal bir burun yaptı. Herkes soruyor. Ameliyat sonrasında ilk 30 dakikadan sonra hiç ağrım olmadı. Kendisi hastasının dilinden anlayan bir doktor. Ne istediğini gayet net bir şekilde anlayıp ona göre referans oluyor. Görsel olarak da çok yardımcı oldu.

Ş

Öncelikle doktorum Murat Samet Ateş'ten çok memnun kaldım. Burun ameliyatım gayet başarılı geçti. İyileşme sürecinde hiçbir sorun yaşamadık, hiçbir ağrı veya sızı hissetmedim. Burnum çok doğal bir görünüme kavuştu, bu sayede yüz hatlarım daha belirgin ve daha zarif hale geldi. Israrla tavsiye ediyorum çünkü sonuç gerçekten doğal ve güzel oldu.

Burun estetiği ve kemik alımı yaptırdım. Ağrım sızım olmadı. Başarılı bir doktor. Çok ilgili, hassas bir doktor, samimi ve güven veriyor. Ameliyata girme güvenini veriyor.

T

Burun estetiği için gittim. Sıkıntı olmadı. Şuan iyi. Ameliyat ile ilgili bilgilendirdi. Araştırma sonucunda gittim. Güven vermesini beğendim.

P

Burun estetiği oldum. Sorularım olduğunda yazdım ve her zaman dönüş yaptılar. Ameliyattan sonra bir gün hastanede kalmak istedim, ertesi gün evime döndüm. 4. Gün evden çalışma ile işime dönebildim. Tavsiye üzerine gittim ve net şekilde süreci anlattı. Soru işareti de bırakmadı. Benim içi olumlu bir süreçti.

Burun estetiği oldum. Tedavi süreci ile ilgili bilgi verdi. Tavsiye ve araştırma üzerine gittim. Hizmetten ve doktor beyden memnun kaldım. Hastalara iyi bakmasını beğendim.

Estetik amaçlı gittim muayenede burnumda et olduğunu öğrendim. Genel olarak sorunum olmadı. Tavsiye üzerine gittim. Çok ilgili güler yüzlü. Heyecan yaptım ama kafamda soru işareti bırakmadı. Gayet olumluydu.

Burnum kırıktı ve yamuktu nefes alamıyordum. Şeklini de beğenmiyordum. Ameliyat etti. Ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı. Burnum hiç acımadı ve kanamadı. Doktorumdan çok memnun kaldım. Güzel ilaçlar yazdı. İlgilendi aynı gün gittim. Aynı gün için de ameliyat oldum. Çok ilgileniyor, dinliyor. Çok güzel olacak dedi, çok güzel de oldu. Konuşması, kibarlığı bana yetti.