Uzm. Dr. Murat Sarıçiçek

Gastroenteroloji · Daha fazla

Eskişehir 1 adres

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi

Adres: Uluönder Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:1 26190 Tepebaşı / Eskişehir, Eskişehir 26026

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi

Murat hoca hastalık sürecimde çok ilgili davrandı. Sıra beklerken herkesin Murat hoca'dan çok memnun olduklarına, özellikle Murat hoca için geldiklerine tanık oldum. Ercp işlemim başarı ile gerçekleşti.

• Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)  •

• U

Murat hoca hem insani ilişki noktasında hem de mesleki olarak çok iyi bir doktor. Babamın Ercp işlemi öncesi endişeleri vardı, kendisini ikna etmekte zorlanıyorduk. Dr Murat sarıçiçek hem bizimle hem de babamla çok iyi iletişim kurdu. Babamın çok başarılı bir Ercp operasyonu oldu. Ecrp işlemi sonrasında da bize gereken ilgi alakayı gösterdi. Murat Hocayı İznikte görev yaptığı dönemde tanımıştık. Daha sonra Eskişehire gittiğini öğrendik. Ecrp işlemini yaptırmak için Eskişehirde Murat hocayı bulduk.

• D

Murat bey, çok başarılı ve idealist bir doktorsunuz. sizi tebrik ediyorum..başarılarınızın devamını diliyorum

•  •