Endoskopi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Kolonoskopi
Endoskopi
Adres: Uluönder Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:1 26190 Tepebaşı / Eskişehir, Eskişehir
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Kolonoskopi
um...z
Murat hoca hem insani ilişki noktasında hem de mesleki olarak çok iyi bir doktor. Babamın Ercp işlemi öncesi endişeleri vardı, kendisini ikna etmekte zorlanıyorduk. Dr Murat sarıçiçek hem bizimle hem de babamla çok iyi iletişim kurdu. Babamın çok başarılı bir Ercp operasyonu oldu. Ecrp işlemi sonrasında da bize gereken ilgi alakayı gösterdi. Murat Hocayı İznikte görev yaptığı dönemde tanımıştık. Daha sonra Eskişehire gittiğini öğrendik. Ecrp işlemini yaptırmak için Eskişehirde Murat hocayı bulduk.
di...k
Murat bey, çok başarılı ve idealist bir doktorsunuz. sizi tebrik ediyorum..başarılarınızın devamını diliyorum
Murat Sarıçiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Sarıçiçek, Gastroenteroloji. Size Murat Sarıçiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kolonoskopi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Endoskopi.
Murat Sarıçiçek adresi nerede?Murat Sarıçiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adres: Uluönder Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:1 26190 Tepebaşı / Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Sarıçiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Sarıçiçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Sarıçiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Sarıçiçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Sarıçiçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Sarıçiçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Murat Sarıçiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Gastroenterologlar
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Gastroenterologlar