Doç. Dr. Murat Sayın,İzmir Atatürk Lisesinden mezun olduktan sonra,Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimini tamamlamıştır.Eğitimlerine devam eden Doç. Dr. Murat Sayın Dokuz Eylül Üniversitesinde Fizyoloji Doktorasına başlamış olup, 2002 yılında Celal Bayar Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi eğitimine başlamıştır. 2005 yılında Ankara Üniversitesi Beyin Cerrahisi kliniğinde 6 ay çalıştıktan sonra 2009 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı.2011 yılında İsviçre de Prof.Dr.Hansjoerg Lue yanında minimal invaziv omurga cerrahisi ve endoskopik cerrahi eğitiminden sonra , 2014 yılında ABD de Miami Üniversitesinde Prof.Dr. Micheal Wang ile Endoskopik Omurga girişimleri ve Prof.Dr. Jacques Morcos ile Endoskopik Beyin ameliyatları konusunda çalışmalarda bulundu.2015 yılında Macaristan Budapeşte’de Prof.Dr. Peter Varga ile omurga tümörleri alanında ileri eğitimlerini tamamlamış, 2018 yılında Hindistanda medikal spinal kayropraktik manipülasyon eğitimlerini tamamlayıp 2019 yılında Doçentlik ünvanını almaya hak kazandı. Uzmanlık eğitim sürecinde Avrupa Beyin Cerrahları Birliği (EANS) sertifika programına kabul edilerek dört yıllık sertifika programını tamamladı. 2009 yılında Avrupa Birliğinde geçerli olan Avrupa Beyin Cerrahisi Board sınavlarını (European Board of Neurosurgery) başarı ile tamamlayarak, Avrupa Omurga Cerrahları Birliği (Eurospine) sertifika ve sınavlarını başarı ile geçerek European Spine Diplomasını almaya hak kazanmıştır.Şu anda kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Ağrı Tedavisi

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Murat Sayın Endoskopik Omurga Klini...daha fazlaği • Endoskopik Cerrahi daha az

En öncelikli olarak çok ilgili ve çok samimi içten bir doktor. Konusunda uzman yurtdışında konferansları olan bir hocam . annemin 2 metreyi bile zor yürüdüğü bir anda götürdük ve onu felç olmaktan kurtardı. Dar kanal ve fıtıklar temizlendi şuan çok rahat yürüyor. Sn. Murat Sayın hocamı kutluyorum

Ö
Randevu doğrulandı
• Konum: Dr. Murat Sayın Endoskopik Omur...daha fazlaga Kliniği • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu daha az

Giderek şiddetlenen bel ağrıları yüzünden yüreyemez oturamaz en küçük dahi işlerimi yapamaz bir şekilde arkadaşlarımın sırtında taşıyarak götürdükleri sayın murat hocamın muaynesine bu gün ameliyat olmuş hiç bir ağrı ve hiçbir şikayetim kalmamış bir şekilde geldim iyiki varsınız hocam.

R
Randevu doğrulandı
• Konum: Dr. Murat Sayın Endoskopik Omur...daha fazlaga Kliniği • Mikrocerrahi İle Omurilik Kanal Darlığı Ameliyatı daha az

1 yılı aşkın süredir annemizde kanal darlığı ve aslı olmayan yanlış birkaç farklı tanı yüzünden doktor doktor gezmiş biri olarak hiçbir çare ve çıkış yok diye düşünürken, karşımıza şans eseri çıkan Murat Sayın hocamıza öncelikle anneme yeni bir hayat,bize ise annemizin gülüşünü verdiği için sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum.. Emine hanımı da ilgisinden ve ulaşılabilir oluşundan ayrıca memnun kaldık ..

Randevu doğrulandı
• Konum: Dr. Murat Sayın Endoskopik Omur...daha fazlaga Kliniği • Tam Kapalı (Full Endoskopik) Lomber (Bel) Omurga Kanal Darlığı Ameliyatı daha az

Murat hoca annemi lapraskopik kanal daralması ameliyatı yaptı gerek ameliyat sürecimiz gerekse ameliyat sonrası durumu çok iyiydi. Murat hoca sayesinde yürümekte zorlanan annem şimdi inanılmaz bir şekilde yürüyor. Eline emeğine sağlık hocamızın bize yeni bir yaşam sundu. Hayat kalitemiz yükseldi. Kanal daralması bel fıtığı şikayeti olanların danışması gereken bir hekim kendisi

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Murat Sayın Endoskopik Omurga Klini...daha fazlaği • Bel Fıtığı Ameliyatı daha az

Kapalı bel fıtığı ameliyatı oldum. Ameliyatımdan hemen sonra dimdik ve ağrısız bir şekilde yürümeye başladım. Hiç bir sıkıntı çekmeden normal hayatıma devam ettim. Harika bir deneyimdi. Kabus gibi olan ağrılarımdan 1 saat içerisinde kurtuldum. Doktor bey ve ekibi çok ilgiliydi. Ameliyatla ilgili öncesinde detaylı bilgi verildi ve her şey hızlı ve profesyonel bir şekilde halledildi. Bu tür şikayeti olan herkese şiddetle tavsiye ederim.

Randevu doğrulandı
• Konum: Dr. Murat Sayın Endoskopik Omur...daha fazlaga Kliniği • Randevu daha az

Uyguladığı kayropraktik manevralardan fayda gördüğümü düşünüyorum.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Murat Sayın Endoskopik Omurga Klini...daha fazlaği • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu daha az

06.01.2024 tarihinde bel ve bacak ağrısı şikayetiyle Murat Bey’e gittim. Öncesinde birçok doktora gittim ve hepsi bel fıtığı, bel kayması ve kanal daralması olduğunu ve tek çözümün ameliyat olduğunu söyledi. Murat hocam detaylı muayene ettikten sonra MR görüntülerimi inceledi ve bel kayması ve kanal daralması olmadığını, tek sorunun bel fıtığı olduğunu söyledi. Ameliyat olursam işe yarayabileceğini ama başka yolların da denenebileceğini açıkladı. Her şeyi detaylıca ve herkesin anlayabileceği şekilde örnekler vererek açıkladı ve beni çok rahatlattı. İletişimi, mesleki donanımı çok güçlü bir uzman. Para odaklı olmadığı her cümlesinden anlaşılıyordu. Herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

Randevu doğrulandı

Şiddetli ayak ağrısı ile başvurdum doktor beye koltuk deynekleri ile yürüyebiliyordum ameliyat deyince bi şoklanmadık değil ama tedavi süresi o kadar kaliteli ve kısa sürdü ki mucize gibiydi. Ameliyattan 1 saat sonra hiçbir ağrım kalmadı ve 1hafta içinde çok çok rahat bir yaşama kavuştum.

I
Telefon numarası doğrulandı

Eşim trafik kazası sonrası beyinden ameliyat olmuştu. Kontrol sürecinde farklı bir doktor ararken Murat hocayı tanıdık. Detaylı olarak bize herşeyi anlattı aklımızda ki tüm soru işaretlerini yanıtladı. Çok memnun kaldık.

Telefon numarası doğrulandı

Doktor murat sayın mesleğinde çok iyi deneyimli başarılı bir doktor L5 ten kaynaklı bel fıtığı vardı siyatik sinire çok baskı yapıyordu oturamaz yürüyemez hale gelmiştim ameliyat yaptı ve ameliyattan hemen sonra ağrılarım çektiğim acı son buldu ertesi gün işime döndüm ikinci gün tatile gittim bugün 1 ay sonrası kontrole gittim çok sağlıklıyım herkese tavsiye ediyorum