Rabbim sizden razı olsun Murat Hocam.
Sizin disiplin,hasasiyyet,hijyenik ve dakikalık sayesinde Hastanenizden çok memnunuz. Down sendromlu kızımın lösemi oluşu bizi perişan etmişti. 35 gün Hastaneye geldiğimizde viraneydik. Sonra Dr. Murat Hocamızın cabalarini görünce umutlarımız artı. Önce ALLAH a şükürler olsun ki Murat Hoca gibi hocamza denk geldik. Şimdi umutlarımız artı.
İlk tedavi güzel geçti. Rabbim sizden razı olsun. Saygilar
ru...r
Sayin prof dr murat söker hocama hastaligimin Allahtan sonra onun sayesinde tekrar tekrar kavuşması en buyuk rol onundur ona minettariz Rustem Songur Ailesi.
he...i
çokiyi bir doktor işinin ehli onun sayesinde hastene temiz ,düzenli hocanın disiplinliği olmasa hiçbir çalışan işini düzgün yapmaz.Hematoloji ve onkoloji hastalarına murat hocayı tavsiye ediyorum.Gerçektende çokiyi bir doktor bu hastalıkların tedavileri hemen heryerde aynı ama önemli olan hocanın hastaya verimidir.Murat hocada bunu çokiyi yapıyor. Emeğinizden dolayı TEŞEKÜRLER HOCAM.
Murat Söker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Söker, Çocuk Hematolojisi.
Murat Söker adresi nerede?Murat Söker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıtılbıl Mahallesi Dicle Üniversitesi Sur
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Söker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Söker online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Söker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Söker bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Söker ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Söker hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Murat Söker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.