ez...i
Annemin yaklaşık 1 yılı geçen çok baş ağrısı vardı. Tek muayene ile ve ilaç değişikliği ile çözdü. Çok detaylı ilgileniyor. Çok memnun kaldık.
ra...k
yavuz beyin söylediği gibi dr tamer beyin muğlada olması muğlalılar için çok büyük bir şanstır. 1998 yılında oğlum epilepsi nöbeti geçirmişti. sağlıkçı olduğum halde bunu kabullenememiştim. muğla devlet hastanesinde götürdüğümüz bir dr bize çocuğunuz bikaç defa daha nöbet geçirsin ondan sonra tedaviye başlarız belki demişti. bu doktorun muayenesi bizi tatmin etmedi, o gün oğlumun eeg sini çeken tamer beye tekrar gittik. bizimle o kadar güzel konuştuki ogün oğlumun tedavisine tamer beyle başladık. 3 yıl boyunca tedavimiz devam etti. 3 yılın sonunda sağlıklı bir şekilde tedavimiz son buldu. oğlum şimdi 23 yaşında üniversiteden mezun oldu. tamer beyin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. oğlumun haricinde kaç tane hastayı tamer beye yönlendirdiysek, bu hastalarında hepsi iyileşti. allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin, sağlıklı uzun ömürler diliyorum tamer beye
ya...m
muğlada hekim olarak bulunması muğlalılar için bir şanstır iyi bir hekim saygı duyulacak bir insandır.saygılarımla yavuz serim gençlik ve spor müdürü
Murat Tamer Aka isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Tamer Aka, Nöroloji.
Murat Tamer Aka adresi nerede?Murat Tamer Aka şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kötekli Mahallesi Aydın Muğla Yolu No:48 Muğla
- Orhaniye Mah. No:10/6 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Tamer Aka isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Tamer Aka online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Tamer Aka isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Tamer Aka bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Tamer Aka ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Tamer Aka hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Murat Tamer Aka hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.