15 Temmuz Mah. Alparslan Türkeş Cad. 148029 Nolu sok. No: 19, Şehitkamil, Gaziantep
Gastroenteroloji Randevusu
Splenektomi
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Murat Taner Gülşen Muayenehanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
X-Ray
s....c
Doktorumdan çok memnunum. Hastalarıyla çok ilgili. Hastalarını motive ediyor. Karaciğer rahatsızlığım var. Siroz olmama az kalmış. Allah Murat Hoca gibi hekimleri başımızdan eksik etmesin. Doktorların ilgisizliğinden yanlış ilaç kullanımdan karaciğerimi mahvettiler. Doktor tavsiyesi ile Murat Hoca ile tanıştım. Sayesinde çok iyiyim. Şeker hastasıyım ve kolesterolüm var. Bu hastalıklarım için farklı doktora yönlendirdi. Tedavilerinden çok memnunum. İlaçlarımı bile kestim. Kilo vermem gerekiyormuş. Onu da verdim. Bana her konuda destek oldu. Öncekine göre şu an çok çok iyiyim. Bana soran herkese Murat Bey'i öneriyorum.
b....k
Karaciğer rahatsızlığımdan dolayı başvurdum. Karaciğer nakli yapıldı bana. Takipli hastasıyım. Nakilden sonra tekrar rahatsızlandım. Şu an ilaç tedavisi görüyorum. Murat Bey'e her zaman ulaşabiliyorum. Çok memnunum kendisinden. Hastanede olduğu zaman daha iyiydi. Her konuda kolaylıkla yardımı oluyordu. Şimdi özel yerine gidiyorum. İmkanları sınırlı. Her zaman görüştüğümde psikolojik olarak beni rahatlatıyor. Kendisine çok güveniyorum. 8 yıldır hastasıyım. İlgisi alakası çok iyi.
h....m
Hepatit B hastalığım var. Düzenli ilaç kullanıyorum. İlacımı değiştirdi. Çok değerli bir hoca. Benden üstün. Memnunum kendisinden. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamalarını yapıyor. Karaciğerimde yağlanma çıktı. Onun için ilaç tedavisine başladık. 4 ayda bir kontrole gidiyorum. Allah razı olsun hocamızdan. Oğlum ve gelinim araştırdı. Onların sayesinde kendisi ile tanıştım.
c....d
Kalın bağırsağımda polip var. Düzenli kolonoskopi yaptırıyorum. Kontrollere gidip geliyorum. Takipli hastasıyım. Karaciğerimde de yağlanma var. Onu da takip ediyoruz. Murat Bey çok iyi bir hoca. İlgili ve alakalı. Ben memnunum kendisinden. Her zaman ulaşabiliyorum. Aklımda herhangi bir soru işareti kalmıyor.
a....y
Midemde problem vardı bu sebepten dolayı kendisine tavsiye üzerine başvurdum. Muayene etti ve ilaç yazdı. Verdiği ilaçla daha iyiyim. Murat Bey çok anlayışlı bir doktor. Hastasını dinliyor. Çoğu doktora göre daha ilgili ve alakalı. Memnun kaldım.
m ...k
mükemmel bir hekim rektum kanseri teşhisi konulduğumda murat hocaya başvurdum. titizlikle ilgilenip tedavi sürecini başlattı.çıkan sonuçlarımda rektum kanseri olmadığımı müjdesini verdi.murat hocam olmasaydı belki'de yanlış tedavi görecektim Hala kontröllerim devam ediyor. Herkese gönül rahatlığıyla Murat hocamızı tavsiye ederim . Hiç tereddütte kalmadan gidin. Kendisi harika bir doktor.
hi...ç
Eşime rektum kanseri teşhisi konulduğunda murat hocaya başvurduk. titizlikle ilgilenip bütün tetkik ve tedavi sürecini başlattı.. Eşimin çıkan sonuçlarında rektum kanseri olmadığını müjdesini verdi. Hala kontrollerimiz devam ediyor.Murat hoca olmasaydı eşimi yanlış tedavi yüzünden kaybedebilirdim. Herkese gönül rahatlığıyla Murat hocamızı tavsiye ederim . Hiç tereddutte kalmadan gidin. Kendisi harika bir doktor.
e...
Doktorumdan çok memnunum. Kendisi beni zorluklardan kurtararak bana yardımcı oldu. Artık her şeyden vazgeçmişken kendisini buldum ve şu an sayesinde çok çok iyiyim. Hepatit hastasıyım, karaciğer enzimleri birden yükseldi. Kötü günlerden geçtim. Murat Taner Bey'in yoğun tedavisi sayesinde çok iyiyim. Kendisi süreç hakkında bilgilendirdi ve her konuda yanımda oldu.
a...
Kendisi güleryüzlü karşılayıp, sorduğumuz sorularımızı cevaplandıran bir doktor. Rektum kanseri oldum. Murat Taner Bey kolonoskopi işlemimi yaptı. Yapılan işlemden sonra ameliyat olmama karar verildi. Farklı bir kurumda ameliyatımı oldum.Murat Taner Bey'den çok memnun kaldım.
n...
Kendisi ilgili, alakalı, sonuç odaklı, mesleğinde gayet başarılı bir doktor. Murat Taner Bey bana göre bölgedeki en iyi gastroenteroloji doktoru. Kendisine bağırsak spazmı, ülser mide iltihabı şikayetlerimden dolayı muayene oluyorum. İlaç tedavisine başladık. Kendisi ilaçlarım bittikten sonra tedavimin sonlanacağını belirtti. Doktorumdan gayet memnun kaldım.
Murat Taner Gülşen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Taner Gülşen, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları. Size Murat Taner Gülşen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gastroenteroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Hemaferez, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Abdominal Ultrasonografi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Endoskopi.
Murat Taner Gülşen adresi nerede?Murat Taner Gülşen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15 Temmuz Mah. Alparslan Türkeş Cad. 148029 Nolu sok. No: 19 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Taner Gülşen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Taner Gülşen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Taner Gülşen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Taner Gülşen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Murat Taner Gülşen hangi dilleri konuşuyor?Murat Taner Gülşen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Taner Gülşen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Taner Gülşen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Taner Gülşen hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Murat Taner Gülşen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Taner Gülşen hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Taner Gülşen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Gastroenterologlar
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Gastroenterologlar