Yayınlanmış Kitapları
Sancaktepe Belediyesi
Kurum ve Kuruluşlar
İSMEK
YURTKUR Kredi ve Yurtlar Kurumu
ENKAMUDER (Engelli Kamu Çalışanları Derneği)
MARMARA BOĞAZLAR ve BELEDİYELER BİRLİĞİ
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Kadınlarda Cinsel İsteksizlik
Stres Yönetimi
Hasta
Murat hocadan hem danışmanlık hizmeti aldım hem de anlayarak hızlı okuma eğitimine katıldım anlayışlı, çözüm odaklı, samimi ve cok profesyonel hızlı okuma eğitimi 2 günlük ve yüzde yüz garantili bir eğitim çok teşekkürler
Gayet memnun kaldım. Oğlum ve kızım hızlı okuma kursuna katıldı. Şuan kızım eğitim koçluğu alıyor. gayet güzel gidiyor takip ediyor murat bey. Kızımın netleri de arttı verdiği destekle. Kızımın yanlış okumaları vardı onlar daha aza indirgendi birebir ilgileniyor. kızım severek geliyor. Çok memnunuz Murat beyden.
d.....
Murat beyin gerek bilgi birikimi enerjisi çok iyi öncesinde uzun zamandır takip ediyordum. Hızlı okuma etkinliğine katıldık çocuklara dolu dolu geldi. iki çocuğumda birbirinde çok zıt karakterler siyah ve beyaz gibi biri kız diğeri erkek . ikisinin de aynı enerjide aynı ortak noktada buluşabilmeleri benim için yeterliydi. Murat bey ile danışmanlık almaya devam edeceğiz. Kesinlikle en büyük şansımız kendisi.
z.....
Anlayarak hızlı okuma eğitimi aldım %100 garantili eğitimden verim aldım 16-17 yaşlarımda danışmanlık aldım okul başarımda hem de biraz asabi bir çocuktum ondada gayet başarılı olduk hem kemdi mi psikolojik anlamda iyi hissettim hem de derslerimde başarı sağladım. Çok anlayışlı biz o yaşlarda yanlış konuşuyor olsakta çok anlayışla karşılıyor çocukla çocuk büyükle büyük oluyor. Anne babamızdan daha çok anlayışla karşıladı, bize bunun o anlarda önemli şeyler olduğunu kendimizi önemli hissetmemizi sağladı.
Kendisinden hızlı okumaya dair eğitim aldım öncesine de kendisini hiç tanımıyordum kitaplarında aldım. Birkaç tanesini okudum yaşıtlarına göre oldukça dolu bir kişilik olduğunu düşünüyorum. Seviyeli ve en önemlisi de samimi bir insandı .samimiyeti içime dokunmuştu bunu hiç unutmayacağım insan olarak çok memnun kaldığım birisi.
Ben anlayarak hızlı okuma kursuna katıldım ilk etapta 121 kelime okuyordum bu kendisinden aldığım destekle 400 e kadar çıktı. Biraz üst seviyeye çıkarmam gerekiyor tekrar yakın zamanda gidicem kendisine. Konuşma beceresine hayran kaldım hiç zorlandığı kelime yok diksiyonu, konuşma tarzı benim çok hoşuma gitti.
Çok verimli geçti anlatımı çok güzeldi anlaşılabilir bir dil vardı. Olaylara bakış açım farklılaştı yapamam dediğim şeyleri yapabilirliğini gördüm kendime biraz güvenim geldi. Çok candandı çok önceden kendisini tanıyormuş gibi muhabbetimiz oldu gayet memnun kaldık samimi buluyorum kendisini.
Ben hem kendim hemde oğlum katıldık programına inanılmaz çok keyfi aldık inanılmaz ilerleme gelişme oldu. Oğlum lgs öğrencisi hızlı okuma seminerlerine katıldık oğlum müthiş bir gelişme gösterdi ben sadece oğlumun katılması taraftarıydım daha orda ön konuşma hazırlığı içerisiydeyken bile bende katılmak istediğimi belirttim çok hoşuma gitti. O kadar keyif aldığım iki gün oldu oğlumdan beklediğim performansı bende gösterdim oğlumla hatta bir yarışa girdik çok güzel sonuç aldık. Onlıne olarak haftada birkez programlarına katılıyorum hem keyfi alıyorum hem gelişme çok açık programlar yapıyor herkese şiddetle öneriyorum. Kitaplarıda güzel oğlum keyifle okudu çocukların programa katılıp keyif almaması ebeveyn olarak çok zor nereye yönlendirmek isteseniz sonrası için önyargıyla yaklaşacak düşüncesi oluyor ama murat bey oğlumun hayatında çok güzel pencere açtı. Kızım için de ilerleyen süreçte kendisini ziyarette bulunmayı istiyoruz.
Murat Tunalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Tunalı, Aile Danışmanlığı. Size Murat Tunalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı Randevusu, Randevu, Evlilik Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Kadınlarda Cinsel İsteksizlik, Erkeklerde Cinsel İsteksizlik, Stres Yönetimi, Aile İçi İletişim Sorunları, Aile Danışmanlığı.
Murat Tunalı adresi nerede?Murat Tunalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzzetpaşa Mah. Yeni Yol Cad Nurol Tower İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Tunalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Tunalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Tunalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Tunalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Murat Tunalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Tunalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Tunalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Tunalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Murat Tunalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Tunalı hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Tunalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.