Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri
Blefaroplasti
Cyberknife Tedavisi
Glokom Muayenesi
Görme Alanı Testi
Göz Protezi
Prof Dr. Murat TUNÇ, TUNÇGÖZ
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Katarakt Ameliyatı
Pdt(Fotodinamik Tedavi)
Retina Laser Fotokoagulasyonu
Yaşa Bağlı Makula Dejeneresansı Tedavileri
Prof Dr. Murat TUNÇ, TUNÇGÖZ
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Uzmanlığını, Dokuz Eylül Üniversitesinden aldı. Uzmanlık
sonrası Johns Hopkins, Wilmer Eye Institute (Nörooftalmoloji); University of California , SF, Oküler Onkoloji, 1996; Kaiser Permanente Medical Center 1997 ve Doheny Retina Institute, 2004 Fulbright Retina Fellow olarak çalıştı. Daha çok Oküler Onkoloji, Göz Tümörleri , Orbita Tümörleri ve Cerrahisi, Gözkapağı Tümörleri, Oküloplastik Rekonstrüksiyon, Tıbbi Retina ve Retina Lazer Uygulamaları ile ilgilenmektedir.
Türk Oftalmoloji Derneği, Oküler Onkoloji Birimi, American Academy of Ophthalmology, Ophthalmic
Oncology Group, Türk-Amerikan Oftalmoloji Derneği, Doheny Alumni, Fulbright Alumni derneği üyesidir.
Tunç Göz Kliniği'ni kurarak özel Muayenehanesinde hizmet vermektedir. Göz tümörleri, göz kapağı, orbita hastalıkları konuları ile özel olarak ilgilenmektedir.
he...i
Annemde göz tansiyonu vardı . 1 sene önce gittik murat baya . Tedavisi çok güzel ilerledi. Tavsiye ederim
e....e
Ben kendisini çevremde herkese tavsiye ediyorum, hatta bir kaç kişiyi de yönlendirdim, kendisi gayet sıcakkanlı ve hastalarıyla iyi diyaloğu olan, yol gösterici bir doktor, aynı zamanda belirleyici tahmin ve tetkikleri olan bir doktor olduğunu söyleyebilirim, başarılarının devamını diliyorum, böyle bir doktor herkes tarafından bilinmeli, duyulmalı ve değerlendirmeli diye düşünüyorum, tedavimiz de gayet iyi yönde ilerledi, çocuğumda glokom, katarakt ve göz tansiyonu vardı, kendisi bunun operasyonu için bizi farklı bir doktora yönlendirdi, bu alanda iyi olduğunu söyledi ve kendisinin tavsiyesiyle operasyonumuz yapıldı.
Göz tansiyonu, üveit ve göz alerjisi/ kuruluğu gibi sebeplerle gittim. Ayrıca kızımı da hızla ilerleyen miyopi gözlük numarası için götürdüm. İkimizi de hiç sıkılmadan ve hayal bile edemeyeceğiniz kadar detaylı muayene cihazlarıyla inceledi. Hayatımda hiç bu kadar çok teknolojik cihazın birarada bulunduğu bir muayenehane görmemiştim. Göz tansiyonumun ilaç kullanmayı gerektirecek düzeyde olmadığı ortaya çıktı. Yine de garantilemek için 3 -4 ay sonra bir kez daha kontrole gelmemi önerdi. Bütün sorularımızı anlayabileceğiniz dilde ayrıntılı açıklamalarla cevapladı. Herşey için çok çok teşekkürler.
çi...ç
Sağ gözümün arkasında timör olduğunu öğrendim çok üzülmüştüm Murat hocamla tanıştık ameliyat evrem çoktan geçmiş okadar göz DR na gitmiştim Antalya’da hiçbir doktor farketmedi murat hocama gittik ışın tedavisi yaptı kontrol altındayız çok şükür hocam okadar ilgili idi ki kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim
ke...ş
Murat hocam a göz arkası tümör ü şikayetiyle gittim hocam beni once psikolojik olarak rahatlattı sonra tedavi uyguladi allaha şükür iyiyim tümör bekledigimizden dahada küçülmüş.Gözün önemi tartışılmaz hocam böylece benim ailemin çocuklarımın üzüntüsünü kaygılarımızı yani bizim dünyamızı tedavi etmiş oldu.hastasina yaklaşımı samimiyeti anlatımı gerçekten çok mütevazi bir insan ellerinden öpüyorum
e....d
Murat Bey 'e annemin göz kızarıklığı ve çapaklanma şikayeti nedeniyle başvurduk. Çok kısa sürede gerekli tüm muayeneler yapıldı.Allahtan ciddi bir problem olmadigi anlasildi..Son derece mütevazı ve hastayla çok ilgili bir doktor. Bu yaklaşımından dolayı hazır gitmişken kendim de muayene oldum. Yazdigi göz damlalarını kullanmaya başlayacağız.Bir de yakın gözlüğü kullanmam gerektiğini anladık. Hipermetropa eşlik eden bir astigmat tanısı kondu.Gozlukleri de en kısa sürede kullanmaya başlayacağım. Yaklasimindan çok memnun kaldık. Bundan sonra da göz ile ilgili en ufak şikayetimizde kendisine başvuracağız. Hersey için çok teşekkür ederiz.
me...
Öncelikle Müthiş bir doktor...Denizli den babamı göz tümörü için getirdik.40 dklık Bir operasyonla tümör alındı.Murat beyle telefonla ilk konuşmamızdan itibaren harika ilgi ve alaka gösterdi..kesinlikle ve kesinlikle gözle alakalı bit sorununuz varsa Murat beye Bi görünmelisiniz
o.....
Gözde tümör şikayetim ile gittim ve bu anlamda tedavi aldım. Murat Bey insancıl, güleryüzlü ve tatlı dilli bir hekim. Hastasına çok güzel moral veriyor. Tedavim başarıyla sonuçlandı ve kontrollerim kendisi ile devam ediyor.
ö.....
Oğlum için gitmiştik Murat Bey'e. Gözünde tümör vardı ve çok büyümüştü, diğer gözüne de atmıştı. Bir gözü ameliyatla alındı ve diğer gözü için tedavi almaya başladık. Kontrollerimiz ve takibimiz yine Murat Bey ile devam ediyor. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Allah bin kere razı olsun.
g.....
Kızımın teşhisi konmuştu ve bu nedenle Murat Bey'e ulaştık. Bir tavsiye üzerine ulaştık kendisine ve tedavimiz yapıldı. Kontrol sürecimiz olumlu bir şekilde devam ediyor. Doktorumuzun insan ilişkileri çok güçlü, mesleki bilgisi ve becerisi çok yüksek. Genel olarak her anlamda memnunuz kendisinden. Kızımın da sağlık durumu gayet iyi.
Murat Tunç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Tunç, Göz Hastalıkları. Size Murat Tunç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Katarakt Ameliyatı, Görme Alanı Testi, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Blefaroplasti, Göz Protezi, Medikal Retina, Pdt(Fotodinamik Tedavi), Glokom Muayenesi, Kornea enfeksiyonları.
Murat Tunç adresi nerede?Murat Tunç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Hilmi Caddesi 85-15 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Tunç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Tunç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Tunç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Tunç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Tunç hangi dilleri konuşuyor?Murat Tunç ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Tunç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Tunç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Tunç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Tunç hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Murat Tunç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Tunç hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Tunç, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Murat Tunç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları