ö.....
Değerli Dr.Murat Tiftikçi'ye tavsiye üzerine gittim ve başarılı bir bel fıtığı ameliyati geçirdim. Gerek ilgi ve alakası ile hastaya hissettirdiği güven , gerekse ortaya koyduğu tecrübesiyle çok başarılı bir hekim. Tüm süreç için minnettarım.
se...s
Annem 80 yasinda ve Mr sonucunda bel kaymasi ve patlamis fitik teshisi yapildi. Murat Hoca hakkinda hicbir bilgiye vakif degildim, ama arastirdim. Şunu soyleyebilirimki Hocam yaptigi ameliyatla annemi kurtardi. Mukemmel biri. Kendinizi ve/veya ailenizi hic dusunmeden ona emanet edebilirsiniz. Guleryuzlu, cok yetenekli, enerjisi cok yuksek, huzur veren ve cok ilgili bir Hoca. Tesekkurler Hocam.
n....h
Üç ay öce Murat beye belde dar kanal omurga kayması ve fıtık ameliyatı oldum 8 adet platin takıldı şu anda ufak tefek ağrılarımdan başka bir sıkıntı kalmadı .Her arayışımda sorularıma sabırla ve içtenlikle cevap verdi,Ben ameliyatımı ona güvenip olduğum için çok memnunum .Doktor hasta ilişkilerinde çok mütevazi.Doktoruma ve ekibine her şey için teşekkür ederim.
f.....
Bel fıtigim patlamış eğitim ve araştırma amiliyati kabul etmedi kilodan resmen o halde bıraktı ama Murat bey benim kurtulmamış vesile oldu. Ahlaki olsun bilgi olsun herşeyi çok güzel bir doktor, ekip de çok iyi di hepsinden allah razı olsun. Rabbim öyle insanların sayısını artırsın, canım doktorum iyiki varsın.
ka...
Ben üçünçü bel ameliyat oldum. Rabbim Op. Dr. Murat Tuncay TİFTİKÇİ razı olsun. Güler yüzlü, ilgili, bilgili ve çok güzel ekip arkadaşları var hepsine teşekkür ederim. Herkese tasfiye ederim. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.
f....ç
Allah Murat beyden razı olsun. Kötü gün görmesin tüm güzellikler onunla ve ailesi ile olsun. Fıtık patlaması sonucunda dayanılmayacak kadar şiddetli bir ağrıyla gittim kendisine. Acil ameliyat olman gerekiyor dedi. Bacağımda belimde aşırı uyuşma ve his kaybı vardı. Ayaktada duramıyordum, yatamıyordumda.Hamdolsunki ameliyattan çıkıp ayıldığım andan itibaren hiç ağrım olmadı. Allah bin kere razı olsun. Güler yüzü, ilgisi, alakası ile sayılı doktorlardan birtanesi...
m....a
Fıtık patlaması sebebiyle gittiğim eski doktorum Dr Murat beyin acil olarak yaptığı bel ameliyatı sonucunda dayanilamaz seveyideki ağrılarımdan çok şükür ki kurtuldum .Memnuniyetimi anlatmaya kelimeler yetmez Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun.Rabbim kendisine ve ailesine hayırlı saglikili ve uzun ömürler nasip etsin
se...ş
18.08.2020 acıdan şuurumu kaybettiğim bir bel fıtığı patlamasıyla murat bey'e götürüldüm. 4 tane morfinin kesmediği ağrıyla... Acil Micro cerrahi ameliyatına aldı beni sayın hocam. Ameliyattan 4 saat sonra yürüdüm. Bugün 10. Gün, çok şükür 1 tane bile ağrı kesici kullanmadım. Mükemmel bir diyalog ve rahatlatıcı tavrı olan sayın op. Dr Murat TİFTİKÇİ'in duacısıyım.
ha...m
22.07.20 tarihinde belimden ameliyat oldum 3 tane platin takıldı ve Murat hocanın dediği gibi 3 günde ayağa kalktım kendisi gerçekten ama gerçekten hastası ile birebir çok güzel ilgileniyor sabah akşam devamlı güler yüzü ile sizi motive etmeye çalışıyor ayrıca ameliyathanede ki ekibi de aynı şekilde sizi sakinleştirmek için herşeyi yapıyor.. Burdan Murat hocaya ne desem az gelir allah ondan razı olsun ve diğer hastalarında aklında hiç şüphe duymadan Murat hocaya güvenebilirler. Allah kendisinden bin kere razı olsun Sakarya için çok çok çok değerli bir insan... Saygılarımla
fu....
Allah murat beyden razı olsun . Belimdeki 2 tane fıtığı mikrocerrahi operasyonuyla temizledi. Başarılı bir operasyon olmuş. Daha 10 gün oldu. Ve eski sikayetlerim kayboldu. Hiç terrddüt etmeden gidebilirsinjz.
Murat Tuncay Tiftikçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Tuncay Tiftikçi, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Murat Tuncay Tiftikçi adresi nerede?Murat Tuncay Tiftikçi adresini belirtmedi. Murat Tuncay Tiftikçi yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Murat Tuncay Tiftikçi adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Tuncay Tiftikçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Tuncay Tiftikçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Tuncay Tiftikçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Tuncay Tiftikçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Tuncay Tiftikçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Tuncay Tiftikçi hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Murat Tuncay Tiftikçi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.