Galeri
Radyoaktif İyot Tedavisi
Tiroid Kanserinde Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Tiroid Sintigrafisi
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Özel ilgi alanlarım iyi veya kötü huylu tiroid ve paratiroid hastalıklarının tanı, tedavi ve görüntülenmesi, ultrasonografi, prostat ve nöroendokrin tümörlerde radyonüklid tedavilerdir.
81’i uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış toplam 105 araştırma makalesi, 80’i uluslararası olmak üzere 120 kongre bildirim bulunmaktadır. Çok sayıda ulusal ve uluslararası kongrede organizasyon komitesi, bilimsel kurul üyeliği ve konuşmacı olarak görev aldım.
g,...d
Tiroid kanseriydim. Tiroglubin değerlerim düşmüyordu.hocamız ultrason ve pet yaptı.Biyopsi ile doğruladığı hastalığı haritada çizdi.cerrahımız hepsini çıkardı. Tiroglobulin değerlerimiz düştü.keşke daha önce gelseymişiz
a,...t
Babamın petbt'sini hocamıza tekrar değerlendirttik. Yorumlarıyla tedavimiz değişti. Çok yardımı oldu.
z....)
Annem kanser hastasıydı. 10 yıllık doktorumuz kendisi. Her konuda takip ediyordu. Atom tedavisi uygulandı. Süreçte hiç bırakmadı bizi. Çok mücadele verdi Murat Hoca ama 2 yıl önce şeker ve tansiyondan annemi kaybettik. Doktorluğu en iyi şekilde yapıyor. Manevi desteği çok büyük oldu. Murat Hoca tek kelime ile mükemmel bir insan. Çok memnunuz. Biz aramasak bile kendisi arayıp sorardı. Çok ilgili, alakalı her zaman. Her konuda yardımını esirgemedi.
a....k
Tiroid kanseriyim. Tavsiye üzerine Murat Hoca'ya başvurdum. Muayene sonrasında ilaçlara başladık. Antalya'da yaşıyorum. Söylediği zaman kontrollere gidiyorum. Sürecim iyi gidiyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında her açıklamayı yapıyor. Her zaman ulaşabiliyorum. Murat Hoca'yı puanlamak gerekirse on üzerinden on. İnsanlığı ve karakteri mükemmel.
f....)
Eşim kanser hastasıydı, kemoterapi tedavisi gördü. 2 yıl önce vefat etti. Çok ilgilendi kendisi. Süreçte bizi hiç bırakmadı.
k....ç
10 yıllık hastasıyım. Tiroid kanseri için başvurdum. 2 kez hastanede ameliyat oldum. Sonra Murat Hocayla devam ettik. İlaç tedavisi uyguluyor. Kontrollere gidip geliyorum. En ufak şeyi görüyor. Nokta atışı yapıyor. Murat Bey çok güler yüzlü birisi. İnsanı rahatlatıyor. Tane tane her şeyi anlatıyor. Hiç sıkılmıyor ve terslemiyor. Çok memnunum. Her zaman ulaşabiliyorum kendisine.
Murat Tuncel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Tuncel, Nükleer Tıp. Size Murat Tuncel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nükleer Tıp Randevusu, Normal Randevu, Lutesyum-177 PSMA Tedavisi, Pet/Bt Tarama, PET/CT, Radyoaktif İyot Tedavisi, Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Tiroid Kanserinde Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Tiroid Sintigrafisi.
Murat Tuncel adresi nerede?Murat Tuncel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Tuncel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Tuncel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Tuncel hangi dilleri konuşuyor?Murat Tuncel ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Tuncel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Tuncel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Tuncel hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Murat Tuncel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Tuncel hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Tuncel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.