Op.Dr Murat Uçak
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
O
os...
Telefon numarası doğrulandı
Kendisine 3 yıl önce jinekomasti ameliyatı oldum kesi yöntemi ile. Ameliyattan sonra meme ucum hala şiş, sağ ve sol üst göğüsümde ciddi derece belirli çökükler oluştu .Bunun nedenini sorduğumda ise ameliyatta böyle şeyler olabilir 6-12 ay sonra çökükler ve şişliklerin gideceğini söyledi. Ama ameliyat öncesinde bana bunların olabileceğini kesinlikle söylemedi beni yeterli derecede bilgilendirmedi.3 yıl geçmesine rağmen çökükler hala duruyor ve yeniden jinekomasti oluştu meme ucumda.
Murat Uçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Uçak, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Murat Uçak adresi nerede?Murat Uçak adresini belirtmedi. Murat Uçak yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Murat Uçak adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Uçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Uçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Uçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Uçak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Uçak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Uçak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Murat Uçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.