Herhangi bir hizmet eklenmemiş

J

Sag sol alt olmak uzere iki gomulu-horizontal yirmilik dis ameliyatimi 50-55 dakika gibi bir surecte gerceklestirdi. Ameliyat suresince hicbir agri ya da sizi hissetmedim. Konu hakkinda hicbir uzman bilgisine sahip olmasam dahi cok hassas, tedbirli ve profesyonal bir teknikle calistigini cok rahat soyleyebilirim. Daha da onemlisi ameliyat oncesinde ameliyat sonrasi yasayacaklarima ve nasil bakim yapmam gerektigine dair detayli bir sekilde bilgilendirdi. Ameliyata girmeden once ben de sizin gibi internette yaptigim arastirmalar sonucu inanilmaz bir sekilde korkmustum. Hissizlik kaybi, ameliyat sonrasi dayanilmaz agrilar vs gibi olma riski olan durumlar abartilarak ya da insanlari yanlis yonlendirecek sekilde internette ifade ediliyor. Bu durumlar doktorun travmatik calisip calismamasina, teknigine ve hastanin kisisel yapisina baglidir. Ben gerek ameliyatta gerek de sonrasinda hicbir dayanilmaz agri ya da problemle karsilasmadim. Sayin Murat Ulu'yu gerek profesyonel teknigi gerekse hastayla kurdugu rahatlatici ve guvenilir iliskisinden dolayi hic tereddut etmeden oneriyorum.