Prof. Dr. Murat Ulutaş, SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde SANKO Üniversitesi Hastanesi branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir

*Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi) alanında özel ilgi duyduğunuz ve tecrübe kazandığın alanlar şunlardır:

1-Beyin anevrizmalarının mikrocerrahi ile tedavisi (Kafatası açılmadan, minimal invazif girişim ile anevrizma cerrahisi)
2-Beyin tümörlerinin (erişkin ve çocukluk çağı) mikrocerrahi ile tedavisi
3-Mikrocerrahi ile bel fıtığı ameliyatı
4-Mikrocerrahi ile boyun fıtığı ameliyatı
5-Mikrocerrahi ile omurilik kanal daralması ameliyatı
6-Transsfenoidal girişim ile hipofiz ameliyatları (Burundan girilerek yapılan kapalı yöntem tümör cerrahisi)

Nakit, Kredi kartı

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Makaleler
Röportaj

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

GAÜN hastanesinde hemşireyim.İlk bel fıtıgı ameliyatımda bir ayda ancak ayağa kalktım.bir sene sonra şikayetlerim tekrar başladı hatta yürüyemiyor bacaklarımda uyuşma vardı.İkinci ameliyatını MURAT ULUTAŞ hocam yaptı platin takıldı.Çok çabuk toparladım.Bütün şikayetlerim bitti bugün ameliyatın 10.günü çok şükür iyiyim inanamıyorum mucize gibi prof.dr murat Ulutaş hocam benim büyük bir şansım.

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi Mikrocerrahi ile Bel Fıtığı Ameliyatı

Fıtık yırtılması ve sinir sıkışmasından kaynaklı 1 haftadır istirahat halinde dahi ağrıdan uyuyamıyordum. Murat Hocam mikrocerrahi yöntemiyle ameliyat önerdi. Hepimizin aynı söylemleri işittiği gibi; gören duyan herkes ameliyat olmamı, ameliyat sonrasının çok zor olduğunu, ameliyatın çok riskli olduğunu ve çevresindeki bir yakınının kötü tecrübelerini anlattığı bir süreç yaşadım. Ameliyata karar verirken çok zorlandım ve birçok farklı branştan doktora da danıştım. Tanıdığım güvendiğim farklı branştaki doktorlar Murat Ulutaş Hocaya gözü kapalı güvenmemi söylediler. 23 Ekimde çok başarılı bir operasyon geçirdim. Ameliyattan 2 gün sonra ne ağrım kaldı ve benim için en önemlisi sinir sıkışmasından kurtuldum.
Murat Bey den Allah razı olsun, tekrar hayat kalitemin düzelmesini sağladı. 40 yaşında bir hasta olarak Murat Hocayı samimiyetinden ve cerrahi tecrübesinden ötürü bu ağrıları çeken herkese tavsiye ederim.

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi Beyin Tümörü Ameliyatları

2019Ağustos ayında beyincikte tümör tespit edildi.Baş dönmesi mide bulantısı şikayetim vardı.En kısa zamanda ameliyat olmam gerekiyordu.Birkaç doktorla görüştükten sonra Murat hocayla tanıştım.Sıcakkanlı tavrı, bilgisi, verdiği güven duygusu çok rahatlattı beni ve başka arayışa girmeden kendisine ameliyat olmaya karar verdim. Başarılı geçen ameliyatımdan sonra hızla iyileştim ve bütün şikayetlerimden kurtuldum.Aralık2021 yılında rutin kontrolümde beynimin başka kısmında yine kitle oluştuğunu gördük ve 2. ameliyatımı da Murat hoca başarıyla gerçekleştirdi.En kısa zamanda tamamen iyileştim.Yılda bir defa düzenli olarak Murat hocama kontrole gidiyorum(genetik olarak hemanjiom blastoma üretmeye yatkınlığım var, rutin olarak kontrol ediyoruz)son kontrolümü bugün yaptık; kendisini ilk tanıdığım günkü sıcakkanlı, güler yüzlü tavrıyla görmek güzeldi; insanı rahatlatıyor emin olabilirsiniz.Bilgi ve becerisine sonuna kadar güveniyorum.Ailecek kendisini çok seviyoruz.

Ö
Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi ​Trigeminal Nevralji​ Ameliyatı

Murat Bey de trigeminal nevralji rahatsızlığım ameliyatım gerçekleşti. Ameliyat öncesinde yüzümün sağ kısmında elektrik çarpmasına benzer şiddetli ağrılarım oluyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ameliyat öncesi ağrılarımın hepsi geçti. Murat beyden Allah razı olsun. Emeğinize sağlık.başarılı bir ameliyat oldu.

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi Beyin Anevrizması Onarımı

Gaziantep üniversitesi hastanesinde beyin sağ ana damar da anevrizma gözlemlendi tedavi için araştırma yaptığımız sırada murat hoca önerisi üzerine kendisi ile irtibata geçerek muayene randevusu aldık muayenede bizimle paylaştığı bilgi ve alaka çok hoştu aydınlatıcı bir açıklama yaparak bize olması gereken operasyonun açıklamasını yaptığı için beni sağlığıma tekrar kavuşturdu.

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

Anlayışlı, sabırlı, güleryüzlü , ilgili ,sorduğunuz tüm sorulara içtenlikle cevap veriyor, Bel fıtığı yüzünden dayanılmaz ağrılarım oluyordu uzun zamandır ameliyatta kaçıyordum,ama hocam sayesinde başarılı bir operasyon geçirdim, iyiyim çok şükür, kendisini tanıdığıma çok memnun oldum . Eline sağlık hocam..

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Kuzenim çocukluk çağı beyin tümöründen acil ameliyat olması gerekiyordu. Murat hoca hızlı bir şekilde bütün hazırlıklarını tamamlayıp haftasonu olmasına rağmen ameliyatı gerçekleştirdi. Alanında şüphesiz en iyisi. Kuzenimin beyin tümörü teşhisi sonrası büyük bir korku içindeydik. Dr. Murat Ulutaş, bilgisi ve sakinliğiyle bize güven verdi. Ameliyat sürecini ve sonrasını detaylı bir şekilde anlattı. Operasyon sırasında ve sonrasında gösterdiği özen ve profesyonellik sayesinde çocuğumuz hızla iyileşti. Dr. Ulutaş'ın elleri adeta sihirli, yaptığı her müdahale tam da gereken şekilde sonuç verdi. Ameliyat sonrası mr tertemizdi Dr. Murat Ulutaş, çocukluk çağı beyin tümörü ameliyatlarında gerçekten en iyisi. Onun sayesinde çocuğumuz sağlığına kavuştu ve bu zorlu süreci çok daha kolay atlattık. Herkese tavsiye ederiz.

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi Omurilik tümörü ameliyatı

Murat hocaya Sinir sıkışması şikayeti ile gittim yapılan tetkikler sonucunda omurilikte tümör olduğunu öğrendim ve ameliyat çok riskliydi. Murat hoca süreci o kadar iyi anlattı ki hiç şüphe duymadan ameliyata karar verdim 8 saat süren operasyon sonucunda tümör tamamen temizlendi 1 hafta hastanede kaldım bir kaç gün sonra yürümeye başladım. Ameliyat öncesi, sonrası ilgi ve alakalarından dolayı Murat hocaya ve Sanko hastanesi çalışanlarına minnettarım

Telefon numarası doğrulandı
Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi Beyin Anevrizmalarının Mikrocerrahi İle Tedavisi

İlk kez ameliyat olan birisi olarak Murat Ulutaş hocama gelmem benim için en büyük şans oldu ; Aslında ne yazsam eksik kalacak . Doktorum benim için tam bir mucize oldu. Anevrizma ameliyatı için başka şehirden yanına geldik hocamızın. Sorularıma güleryüzü ve sabrı ile cevap vererek korkularımı giderdi. Ameliyat sonrası ilgisi devam etti. Dikişlerimi aldırıp normal hayatıma döndüm. Gözünüz kapalı şekilde güvenebileceğiniz alanında uzmanlığıyla mükemmel bir doktor.

Konum: SANKO Üniversitesi Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

merhaba. annemin belinde kanal sıkışması vardi. 2024 ocak ayinda bel bacak ağrıları dayanılmaz hale gelince 45 gün kadar bir sureyi agri kesici iğneler serumlar vs ile geçirdik. ameliyatla ilgili cok korkutulduk. yaşli oldugu icin yaptirmadik ve birkac aylik rahatlama saglayan bir igne yaptirdik ama temmuz ayinda ağrılar yeniden basladi. yine 1 ay ameliyata cesaret edemeden ayni şekilde idare ettik ama artik annemin takati kalmamisti. murat hocamla görüşünce direk ameliyat karari verdik. kendisi gercekten insana güven veriyor. 78 yasindaki annem cok basarili bir ameliyatla agrilarindan kurtuldu. bir kac gün icinde yürümeye basladi. murat hocama minnettariz. işinin ehli. kendisi kadar güler yüzlü ve ilgili bir prof daha tanimadigimi da ayrica belirtmek isterim. allah razı olsun.