Biyonik Kulak - Koklear İmplant
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Endoskopik Kulak Cerrahisi
Tümünü gösterHizmetler
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Akkent Mah 23133 sok. Asil 2 apt kat 2 no 3 Yenişehir Mersin (Batur mobilya üstü), Mersin
Baş ve Boyun Cerrahisi
Guatr Ameliyatı
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Prof. Dr. Murat Ünal
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Laserasyon Onarımı
Orta Kulak Ameliyatı
Otoskleroz Cerrahisi
Preoperatif Değerlendirme
Prof. Dr. Murat Ünal
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüzit cerrahisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Prof. Dr. Murat Ünal
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Tükürük Bezi Ameliyatı
X-Ray
m…...t
Burundan nefes alma problemi yaşıyordum. İlk burun ameliyatımı başka bir hastanede yapmıştım. operasyon sonrası nefes alma problemim geçmedi. Bir kaç farklı doktora daha gittim.
En son Murat hocada karar kıldım.
Burundan 2. Ameliyat oldum. Operasyon sonrası 3 yıl geçti şükür Nefes alma problemim geçti.
Murat hocayı tercih ederek ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Nefes alma probleminiz varsa murat hocayı kesinlikle tavsiye ederim.
ö...n
2022 de tükürük bezi tümörümden Murat hocanın sayesinde kurtuldum. Kulak mememim arkasındaki şişlik nedeniyle Murat hoca nın yanına gitmiştim daha önce gittiğim yerlerde teşhis konulamamıştı. Murat hoca ve ekibi sayesinde hemen gerekli tetkikler yapılarak tükürük bezi tümörümün olduğunu öğrendik . Murat hoca derhal ameliyat olmamı söylediğinde her ne kadar korksamda ameliyat nedenini, sürecini oldukça açıklayıcı ve samimi bir şekilde anlatarak beni çok rahatlattı . Başarılı bir şekilde beni ameliyat etti ve ameliyat sonrası tedavi takip sürecinde her olumsuzluğa kapıldığımda her zaman ki profesyonelliği ve kibarlığıyla destek oldu. Düzenli olarak hala kontrollerime devam ediyorum. Her ne zaman görüşmek, randevu almak istersem hızlı bir şekilde dönüş alıyorum. İyi ki Murat Hocayla karşılaştım.
b....ö
Kendisi her zaman güleryüzlü, samimi ve egosu olmayan bir insan, tedavi süreci içerisinde de her zaman çözüm odaklı bir şekilde yaklaşıyor, benim hem eşim hem de oğlum kendisinin hastası, eşim sinüzit rahatsızlığı ve nefes alamama gibi sorunundan dolayı kendisine ameliyat oldu, oğlum kulak ameliyatı ve geniz eti operasyonu geçirdi, düzenli olarak kontrollerimize gidiyoruz, bu süreçte en kısıtlı zamanlarında bile bizi hiç bir zaman geri çevirmedi, her zaman yardımcı oldu, ne zaman istesek kendisine ulaşabiliyoruz, ailecek bir alerjik durumumuz da var, bundan dolayı da kendisi bize yardımcı oluyor, oğlum hala zaten kendisinin kontrolü altında, eminim ki sonuçlar gayet güzel olacak, her şey gayet iyi gidiyor.
s...
Ben kendisine deviasyon ameliyatı geçirdim, çok memnun kaldığımı söyleyebilirim, çok iyi ve sorunsuz bir hizmet aldım, süreçte her konuda yardımcı oldu, ameliyattan sonra da takiplerini çok güzel bir şekilde gerçekleştirdi.
h....ö
Murat beyin daha önce İstanbul'da hizmet verirken de hastasıydım, o dönem kulak vantilasyon tüpü takılmıştı, açık konuşmak gerekirse kendisi bir çok doktora göre hastasına karşı çok ilgili ve hastasını gerçekten dinleyen birisi, alanında gayet iyi olduğunu düşünüyorum, ben kendisine geniz etiyle alakalı da ameliyat oldum,1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim.
h....d
Murat hoca bence ülkenin kazanmış olduğu en iyi doktorlardan biri, benim beyin omurilik bölgesinde sıvı kaçağı vardı, bununla alakalı 3-4 doktora gittim, sonuç alamadım, daha sonra kendisiyle tesadüfen karşılaştım, eşim bademcikle alakalı sıkıntı yaşıyordu, o görüşürken kendi sorunumdan bahsettim, beni hiç bir şekilde ötelemedi, diğer doktorlar burnumdan sıvı geldiğini gördüğü halde beklememiz gerektiğini söylemişti ve beyinden mikrop kapsam en iyi ihtimalle menenjit bile olabilirdim, Murat bey duyduğu gibi emar çekelim dedi ve sıvı kaçağının olduğu yerleri gördü,ilk ameliyatımı 2020 yılında kendisine oldum,sıvı gelen yeri kapattı, iç tarafta da küçük bir yer daha vardı, bunun için biraz bekleyelim, duruma göre hareket edelim dedi, bu süreçte ne zaman arasam bana geri dönüş sağladı, yine sıvı geldiğini söyledim ve tekrar muayene için gittim,kendisi ameliyatla orayı da kapattı, çok güvenilir bir doktor, zaten konuştuğunuzda yüz de yüz kendinizi teslim ediyorsunuz, beyin cerrahı olduğu halde diğer doktordan cevap alamadım, kendisi mükemmel biri, on numara beş yıldız bir doktor, son derece ağrısız bir ameliyat geçirdim, kontroller için kendisine gitmeye devam ediyorum.
a....b
Ben kendisine burun ameliyatı oldum, bu süreçte kendisi bana karşı son derece yardımsever ve güleryüzlü bir şekilde davrandı, her konuda yardımcı oldu, bu anlamda kendisinden çok memnun kaldım, tedavi ve kontrol sürecim sonlandı.
o....ç
Çocuğum kendisine geniz eti ameliyatı geçirdi, kendisini zaten uzun süredir tanıyoruz, ameliyatımız gayet güzel ve başarılı geçti, bu süreçte doktorumuza istediğimiz zaman telefon üzerinden ulaşıp bilgi alabildik, bu anlamda çok memnun kaldık, ameliyat sürecimiz sonlandı, bir buçuk ay sonra tekrar kontrole gideceğiz.
e....b
Ben kendisine geniz eti rahatsızlığımla alakalı ameliyat oldum, doktorumuz ameliyat öncesinde oldukça açıklayıcı bir şekilde beni bilgilendirdi, ameliyat sonrasında da doktorumuz ve ekibi gayet ilgiliydi, en ufak bir sorunumla bile ciddiyetle ilgilenip problemimi çözdüler, zaman zaman hala telefon üzerinden irtibat halindeyiz, gerektiği durumlarda da bağlantısı olduğu doktorlara yönlendirebiliyor.
b*...*
Murat bey kesinlikle çok başarılı, ilgili, kaliteli bir doktor. Nefes almada sorun yaşadığımı hissederek muayene oldum ve septum deviasyonu tanısı koydu. Ameliyat olmam gerektiğini bana izah etti ve ilgi, alakasıyla ameliyat korkumu giderdi. Aynı zamanda estetikte olmaya karar verdim. Ameliyatımı yaptı artık çok rahat nefes alabiliyorum ve harika bir burnum var…
Murat Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Ünal, Kulak Burun Boğaz. Size Murat Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Randevu, Tükürük Bezi Ameliyatı, Baş ve Boyun Cerrahisi, Biyonik Kulak - Koklear İmplant, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopik Kulak Cerrahisi, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Murat Ünal adresi nerede?Murat Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akkent Mah 23133 sok. Asil 2 apt kat 2 no 3 Yenişehir Mersin (Batur mobilya üstü) Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Ünal hangi dilleri konuşuyor?Murat Ünal ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Murat Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları