Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler
Rinoplasti
Ataköy 7-8-9-10 mah. çobançeşme e-5 yanyol cd. selenyum retro a-blok k:14 d:169, İstanbul
Burun Estetiği
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Septorinoplasti
r.....
My nose has serious problems after the surgery with this doctor, he promised to strengthen my septum and now is worse than before, the last 2 years my nose is running with the water, checked with a ent doctor and i have collapsed nostrils, dropping tip, soft tip, infection of walls ending with mucus cumulation. The feeling of being let down and not cared of is enormous, on my multiple texts for refund or revision he said he did things right! he said i should get another surgery for my septum (but saying he did things right before), i went to Türkiye to get my nose done properly and it is a huge disappointment financially and surgically. Highly not recommended.
y.....
Ameliyatın 3. yılına gireceğim. Sürecimden yeterince memnun kaldım. Doğal ve fonksiyonel bir burna kavuştum sayesinde. Kendisine teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
es...t
Burnumda ciddi kemik problemi ve bundan kaynaklı nefes sorunu ve devamında geçmeyen baş ağrısı sorunlarım vardı. Hangi doktora gitsem burnumun kesilebilecek her yerinden kesmeyi ve sonunda tümüyle değişimi öneriyorlardı. Bunu istemediğim için 8 yıl doktor doktor gezdim Murat beyin profilini Instagram keşfetti gördüm ve benim görüntüm ile birebir aynı olan bir hastasındaki muhteşem doğal sonucu görünce hemen randevu aldım. Randevuda zaten neden kendisine geldiğinizi soruyor. Yani istek mi, ihtiyaç mı talebiniz bunu öğreniyor ve gerçekten buna uygun işlem yapıyor. Ben görüntü hiç önemli değil, nefes almak ve ağrılarımdan kurtulmak istiyorum dedim. O da kendinizi bana bırakın dedi Öncesi sonrası görsele bile bakmadım. Çünkü ne kadar şahane bir sonuç olabileceğine inancım tamdı Şimdi ameliyat üzerinden 1 sene geçti. Baş ağrım bitti, nefes alabiliyorum ve ekstra bonus kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile Elinize, emeğinize sağlık hocam. İhtiyacı olan herkese sizi önereceğim. Allah sizi iyi hastalar ile karşılaştırsın
c....ö
Hem asistanlar hem de doktor bey kesinlikle çok içten ve samimilerdi. Doktor beyle ilk önce burnumu photoshoplayarak nasıl olacağına baktık sonrasındaysa ameliyat ve burnumun nasıl olacağına dair tüm sorularımı yanıtladı.
ez...
Dr. Murat Üstündağ burun ameliyatı oldum. Yıllardır bir hevesle yaptırdığım burnumdan hiç memnun kalmadım. Daha önce ucu düşük , geniş ve kanatlı olan burnum hala aynı. Görüntümden hiç memnun değilim.. Hiç bir şekilde memnun kalmadım.
bu...ı
Murat hoca yandan ve önden ciddi eğriliği olan burnuma yaptığı ameliyat neticesinde harika bir görünüm kazandirdi,kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
es...
Selerdir istediğim burun ameliyatının emin ellerde yapılması ve muhteşem sonuçla yüzde yüz mutluluk
d....t
Gitme sebebim burnumdaki kemeri aldırmaktı. Doktor bey ilk muayene sonrası olacak en doğal burnu gösterdi. Ameliyat sonrası bugün alçımı çıkarmaya gittiğimde gördüğüm burun söylediği gibiydi. Söylediği gibi doğal bir burun yaptığı için çok mutluyum. İyi ki Murat bey doktorum.
z ...k
Ameliyat çok güzel geçti. Hastane de çok güzel, hemşireler çok ilgiliydi. Tam olarak istediğim gibi doğal bir burun yapıldı. Murat beyin ekibi çok ilgiliydi. Aynı şekilde Murat bey de çok ilgili, bilgilendirici ve içtendi. Çok memnunum.
ma...m
Dr. Üstündag is simply the best in his profession. I did a revision rhinoplasty and I am so happy with my experience and results! Highly recommend him as he is professional, listens to his patients and has impeccable bedside manners. Thank you dr. Murat!!
Murat Üstündağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Üstündağ, Kulak Burun Boğaz. Size Murat Üstündağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Blefaroplasti, Botoks, Nazal Valv Cerrahisi, Otoplasti, Rinoplasti, Göz Kapağı Estetiği, Burun Estetiği, Kulak Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Septorinoplasti.
Murat Üstündağ adresi nerede?Murat Üstündağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 7-8-9-10 mah. çobançeşme e-5 yanyol cd. selenyum retro a-blok k:14 d:169 İstanbul
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227 Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Üstündağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Üstündağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Üstündağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Üstündağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Murat Üstündağ hangi dilleri konuşuyor?Murat Üstündağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Üstündağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Üstündağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Üstündağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Üstündağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 59 hasta / danışan, Murat Üstündağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları