Yıldız Mahallesi, istanbul Caddesi, No:100, Kat 1, Daire 4, Lüleburgaz/Kırklareli, Lüleburgaz, Kırklareli
Psikiyatri Randevusu
Yıldız Mahallesi, istanbul Caddesi, No:100, Kat 1, Daire 4, Lüleburgaz/Kırklareli, Kırklareli
Cinsel Terapi
EMDR Terapi
Hipnoterapi
Metakognitif Terapi
Mindfulness Temelli Kognitif Terapi
Psikiyatrik İlaç Tedavisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Psikiyatrist Uzm.Dr. Murat Volkan Balcı Muayenehanesi
ardından Özel Lüleburgaz Tıp Merkezinde Psikiyatri Uzmanı olarak yaklaşık 2 yıl görev yaptıktan sonra tam zamanlı olarak Lüleburgaz'da özel muayenehanemde hizmet vermeye başladım. Tüm psikiyatrik bozuklukların ilaçla tedavisi yanında, psikoterapi ile de tedavi vermekteyim. Avrupa Davranış ve Kognitif Terapileri Birliği'ne afiliye Kognitif ve Davranış Terapileri Derneğinde, Prof. Dr. Mehmet Z. Sungur supervizyonunda, 400 saatlik Bilişsel Davranışçı Psikoterapi Teorik ve Süpervizyon eğitimlerini tamamlayarak, Bilişsel Davranışçı (Kognitif) Psikoterapist ünvanını aldım.
2011-2012 yıllarında Cinsel Sağlık Derneğinde ve Doç. Dr. Sultan Doğan koordinatörlüğünde Temel Cinsel Terapi eğitimi, 2015-2016 yıllarında Prof.Dr. Atilla Soykan yönetiminde Hipnozla Bilişsel Davranışçı Psikoterapi eğitimi, 2013 yılında Prof.Dr.Burhanettin Kaya yönetiminde Ruhsal Travma ve İlişkili Bozukluklarda EMDR eğitimi, 2015 yılında Prof.Dr. Nazan Aydın, Prof.Dr. Haluk Savaş ve Uz.Dr. Oğuz Omay yönetiminde Kişilerarası (interpersonal) Psikoterapi Eğitimleri aldım. İhtisasım sırasında Prof.Dr.Ferhan Dereboy'dan Analitik Yönelimli Psikoterapiler, Prof.Dr.Mehmet Eskin'den Sorun Çözme Terapisi, Aile-Çift Psikoterapileri, Prof.Dr. Çiğdem Dereboy'dan Davranışçı Psikoterapiler Eğitimlerini alarak, bizzat üzerinde çalışmalara katıldım. Yukarıda saydığım ve eğitimini almış olduğum psikoterapileri uygulamaktayım. Metakognitif Psikoterapiler ve Farkındalık Temelli Psikoterapi yaklaşımlarını psikoterapi uygulamalarımda kullanmaktayım. İhtisasım sırasında Anksiyete Bozuklukları, Psikotik Bozukluklar konusunda Prof. Dr. Levent Sevinçok ile, Bipolar ve Duygudurum Bozuklukları konusunda Prof.Dr. M. Erkan Özcan ile yakınen çalışma fırsatı buldum ve çalışmalarımız yurtdışı-yurtiçi hakemli bilimsel dergilerde yayınlandı.
ze...r
Kulak Çınlaması için gittim, 20 seanslık TMS uygulaması gerçekleşti, son seanslardayım, evet çınlama biraz hafifledi ama hala devam ediyor. Yüksek gürültülü ortamlarda koruyucu önlemi almadan çalışmam sonucu oluşan tis tonlarda duyu kaybı ve çınlama ile devam eden bir hastalık. İnşallah daha iyi olacak kanısındayım. Sayın Dr Volkan BALCI ve asistanına ilgi alakalarından çok iyiydi.
ç.....
Anksiyete bozukluğum panik atağa dönüşmüş, yıllar ilerledikçe gün içinde 5 çeşit ilaç kullanmaya başlamıştım. İyiki Volkan beye gitmeye karar vermişim. Yerinde tespitleri, önerileri ve tms tedavisi sayesinde ilaç kullanmayı bıraktım ve eskisinden iyi hissediyorum. İyiki var. Kendisine çok çok teşekkür ederim.
as...ı
Tms tedavisi için gidiyorum. İlk seansım gerçekleşti. Hafif bir baş ağrısı oldu. Seanstan sonra geçti. Umarım sonuç alırım. Çok ilgili bir doktor. Teşekkür ederim
me...m
Uzm.Dr.Murat Volkan Balcı’ ya kaygılarım ,içimde olan sürekli sıkıntı hali ve kalbimin sıkışıyormuş gibi hissi sebebiyle yaklaşık 8 ay önce gittim.Daha ilk seansta olumlu yaklaşımı ve telkinleriyle benim umutsuzluğumu gidermeyi başardı.Tedavim hala devam ediyo bu süreçte kendisinin göstermiş olduğu empati ve özveri için teşekkür ediyorum.
Kaygılarım vardı sürekli düşüncelere dalıp hayattan zevk alamıyordum yaptığım hiç birşeyden memnun değildim Kalp atışlarımı fazlasıyla hissetmek sanki heyecanlanıyormuşum gibi Doktor Bey sayesinde daha iyi hissediyorum dahada iyi olacağıma inanıyorum
g....k
Yaklaşık 6 aydır terapiye gidiyorum. Yaygın anksiyete bozukluğum vardı bu sürede çok yol katettim ve hayatım, hayata bakış açım değişti diyebilirim. Doğru teşhis ve tedavi sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum.
Depresyon için tedavi aldım gerçekten çok anlaşızlı bir hocam gerçekten ona çok tşk ederim hayat bakış acım deyişti
ya...
Öncelikle çok teşekkür ederim hocam sayenizde çok kısa sürede iyileşttim kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim panik atak hastasıydım 6 ayda tamamen hastalığımı geride bıraktım herşey için binlerce kez teşekkür ederim hocam iyiki varsınız
ut...
Depresyon ve anksiyete tedavisi için geldiğim doktorundan ve uyguladığı tedaviden çok memnunum. Uyguladığı tedavi çok hızlı şekilde normal hayatıma geri dönemde yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim kendisine, iyi ki var.
fa...p
1 ay oncesine kadar durumum cok kotuydu simdi ise dr sayesinde hayata yeniden tutundum dogru teshis dogru ilac kullanimi sayesinde cok cok iyiyim emegine yuregine saglik guzel insan insallah bir cok hastaya umut isigi olursunuz cok tesekkurler
Murat Volkan Balcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Volkan Balcı, Psikiyatri, Psikoloji. Size Murat Volkan Balcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Psikiyatri Randevusu, Metakognitif Terapi, EMDR Terapi.
Murat Volkan Balcı adresi nerede?Murat Volkan Balcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldız Mahallesi, istanbul Caddesi, No:100, Kat 1, Daire 4, Lüleburgaz/Kırklareli Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Volkan Balcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Volkan Balcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Volkan Balcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Volkan Balcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Volkan Balcı hangi dilleri konuşuyor?Murat Volkan Balcı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Volkan Balcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Volkan Balcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Volkan Balcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Murat Volkan Balcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.