Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Kraniosinostoz Ameliyatları
Kraniotomi
Kritik Omurilik Ameliyatı
Prof. Dr. Murat Vural Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı
Lomber dar kanal (spinal stenoz)
Lomber Disk Hernisi
Transsfenoidal Girişim İle Hipofiz Ameliyatları
Vagal Stimülatör Takılması
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
Prof. Dr. Murat Vural Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı
Vns(Vagal Sinir Stimülasyon Tedavisi)
Prof. Dr. Murat Vural Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı
Eşimin beyin tümörünün metastaz yapmasiyla zorlu bir sürece girdik.Doktor arayışımız da Murat hocayla karşılaştık. Çok riskli bir ameliyat gerçekleştirdi.Ameliyat sonrası sürecte bize ve eşime gösterdiği destek,guleryüzü ile hep yanimizdaydı. Aklımıza takılan tüm sorularımizi bıkmadan usanmadan yorulmadan hep cevapladı. Onkoloji sürecinde de hep takipdeydi. Ailemizden birisi oldu.Ne zaman kapısını çalsak hep güler yüzü ve anlayışı ile karşılandık.Yolu hep açık olsun.Hocam Eskisehir için çok büyük bir hediyedir.Beyin cerrahi arayışı olan herkese tavsiye ederim. Sağlıklı günler.
ay...
Babamın beyin tümörü için gitmiştik. Hocamın yaklaşımı ,tanı hakkında hasta yakınını bilgilendirmesi çok iyiydi. Yolunuz açık olsun.
ye...
Ani bir şekilde beynimde 4 cm büyüklüğünde bir tümör olduğunu ogrendim. Raporlarimi birkaç doktorla paylaşmak istedim fakat tümü ameliyat gerektiğini söyledi. Murat Bey tüm süreci detaylıca anlattı ve ameliyattan başka tedavi yöntemlerinin de olduğunu söyledi . Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Beni ameliyat masasından döndürdü. Hiç düşünmeyin derim ,mutlaka kendisinin görüşüne başvurun.
se...l
Yenidoğan bebegimin doğum sırasında başında sefal hematom oluşmuştu doğum yaptığım özel hastanedeki beyin cerrahi doktoru enjektorle çekilmesi gerektiğini söyledi ancak cesaret edemedik Murat Vural hocamıza muayeneye getirdik iyi ki de onunla yol almışız çekilmesinin gerekli olmadığına kendiliğinden inebilecegini söyledi öyle de oldu süreci çok güzel yönetti bizi sakinleştirdi bilimsel veriler ışığında bilgileriyle aydınlattı kendisi çok mütevazı ve insancıl egosu olmayan sizi dinleyen dört dörtlük bir doktor
f....b
Yeni doğan bebeğimizdeki sefal hematom nedeniyle muayene için gittiğimiz Murat Hoca, hem hekimlik bilgisi ve tecrübesi hem de insani ilişkileri, iletişim tarzı ve güler yüzlü yakından ilgisiyle bizleri fazlasıyla memnun etti. Normalde çocuk doktorları aspirasyon ile kanın çekilmesi taraftarı değilken, başka bir hastanedeki Beyin ve Sinir cerrahisi uzmanı operasyon yapmayı uygun görmüştü. Bizler ise görüşlerini almak ve tedavi olmak için Murat Hocaya gittik. Tedavi sürecinde bizlere aydınlatıcı bilgiler veren ve kafamızdaki soru işaretlerini tek tek kaldıracak şekilde detaylı açıklamalar yapan bir yaklaşımı söz konusu oldu. Ve tedavi olarak aspirasyon yöntemi yerine gözlem/beklemeyi önerdi duruma göre tomografi seçeneğini sundu. Bu hafta tekrar kontrole gittiğimizde bebeğimizin kafasındaki şişliğin önemli ölçüde azaldığı bilgisini verdi. Kendisine buradan da bir kez daha teşekkür etmek isteriz, herhangi bir müdahale ve operasyona gerek kalmaksızın süreci yönettiği için.
tu...k
Annem akciğer kanseri ve beyine metastaz yapmis olabilir korkusuyla yaşıyorduk epilepsi nöbetleri geçirdi. Ameliyattan korktugumuz icin ve akcigerleri kötü oldugu icin cok buyuk ihtimaller uzerinden ölebilir veya yatalak kalabilir denilmişti. Korktugumuz icin ameliyati istemedik. Bir gun ani epilepsi nobetini durduramadilar 7 saat nöbet geçirdi. Mecburen ameliyat ettirdik korkarak da olsa ama Murat Hocama en başından güvenmeliymişiz. Kendisi karakter olarak da cok duzgun bir insan empati yetenegi yuksek bir doktor. Hastanın ve yakının durumunu cok iyi anlayabilen birisi güven saglayan bir doktor. MURAT HOCAM iyiki varsınız. Iyiki Allah sizi karşımıza çıkarmış. Şuan annem hemipleji sendromu yaşıyor ama yavaş yavaş fizik tedaviyle iyileşiyor inşallah. Önce Allah sonra sizin sayenizde Murat bey ömrünüz hep güzel geçşin inşallah.
h....s
Sayın Murat hocamız geçen yıl abimin bel fıtığı ameliyatını yaptı. Sürünerek bana gelen abim başarılı bir ameliyattan sonra yürüyerek evine gitti... O günden bu yana sağlığı çok iyi... Murat hocamızın ve ekibinin güler yüzü, ilgisinden son derece içimiz rahat güvenle atlattık ameliyatı. Çok çok teşekkür ediyoruz ve iyiki varsınız...
h_...z
Sayın hocam 05/12/2018 tarihinde kardeşimi boyun fıtığından acilen ameliyat ettiniz. Biz çok korkmuştuk. Ama sizin güleryüzlü ve ikna edici kişiliğiniz ile bizi rahatlattınız. Ameliyat sonrasında da hiç bir sorun yaşamadık. İdealist, kendinden emin ve Efsane bir cerrahsınız. Gerek size gerekse asistanınız Hakan Hocaya ve tüm ekibinize şükranlarımı sunuyorum. İlgi ve alakanızdan dolayı minnettarız size. İyiki varsınız, sağolun, varolun. Saygılarımla.
se...n
Sağlık personeli olarak kendi ailemizin başına gelen durumlarda malesef daha tedirgin olabiliyoruz Murat bey’in bu süreçte desteğini hep hissettik. İşine duyduğumuz hayranlık ameliyat sonrası izlemlerde güleryüzü,hoşgörüsü ve alkaçgönüllü tavrına karşı katlanarak arttı. Birçok ameliyat yapmasına rağmen annemi hala hatırlıyor olması kendimizi güvende hissetmemizi kat kat destekliyor. Allah daha nice başarılar versin.
em...n
2017 yılı ocak ayında beyin ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren Sn.Prof.Dr.Murat Vural'a sonsuz teşekkür ediyorum.Hastahanede ilk tanıştığımız ve ayrıldığımız güne kadar ilgisi,cana yakınlığı,güler yüzü ile hastayı motive eden,elleri öpülesi güzel İNSAN...Ellerin ayakların dert görmesin.Sayenizde ailemle hayata yeniden başladım.Şu an sizi anlatmaya kelimeler yetmiyor.Beyin rahatsızlığı olan kardeşlerin sizinle tanışmalarını gönülden öneririm.Ameliyatımdaki Sn.Prof.Dr.Murat Vural Hocam'a,ekibine,özel serviste görevli tüm personele teker teker sonsuz teşekkürler ediyorum. Hepsine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.........
Murat Vural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Vural, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Murat Vural tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Diskektomi, Omurga Cerrahisi, Omurga Stabilizasyon (İnstrumentasyon) Ameliyatları, Hidrosefali Şant Uygulaması, Nöroonkolojik Cerrahi, Kraniotomi.
Murat Vural adresi nerede?Murat Vural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Vural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Vural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Vural isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Vural, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Vural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Vural tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Vural hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Murat Vural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları