Online Randevu Takvimi
etkin değil
Dr. Murat Yassa dördüz kardeşlerden biri olarak 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Süleyman Demirel Edirne Fen Lisesi'nde ve Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde (2010) tamamladıktan sonra, acil hekimi olarak Şile Devlet Hastanesi (2011-13)'nde görev yapmıştır. Van depremi sonrası Erciş Sahra Hastanesi'nde gönüllü-görevli şeklinde acil servis hizmeti sunmuştur. Aile hekimi olarak Sultanbeyli Erguvan Aile Sağlığı Merkezi'nde (2013-14) hizmet vermiştir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlık eğitimini İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (2018) tamamlamıştır. 2018-2019 yılları arasında Bartın Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra akademik hayatına Sancaktepe Şehit Prof Dr İlhan Varank Eğitim ve Aaraştırma Hastanesi'nde (2019-21) devam etmiştir. 2021 yılından itibaren çalışma hayatına VM Maltepe Medical Park Hastanesi'nde devam etmektedir.
Başarılar - ödüller
Bilimsel çalışmalara ilgisi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrenci Bilimsel Araştırma Kulübü (ÖBAK)'nde başlayan Yassa, uzmanlık eğitimi sırasında bir çok akademik çalışmada bulunmuş, nihayetinde 2017 yılında Avrupa Kadın Doğum Birliği (EBCOG - The European Board and College of Obstetrics and Gynaecology) tarafından fellowship bursuna layık görülmüştür. İrlanda'nın Dublin şehrindeki Avrupa'nın en büyük doğumhanesinde, National Maternity Hospital'da özellikle doğumhane yönetimi konusunda tecrübeler kazanmıştır.
2019 yılında Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD)'nin Yükselen Yıldız Ödülüne layık görüldü.
Genital organ sarkmalarında kullanılan yeni bir yöntemi (Laparoskopik lateral süspansiyon) Türkiye'de ilk defa uygulayan Yassa, bunu tez çalışması olarak dünya literatürüne kazandırmıştır.
Pelvik taban ultrasonografisini ürojinekoloji ve doğumhanede kullanımıyla ilgili katkıda bulunarak çeşitli ulusal ve uluslararası platformlarda tecrübelerini sunmuştur.
İzsiz doğal açıklıklar cerrahi tekniğini (vNOTES - Transvaginal Natural Orifice Transluminal Endoscopic Surgery) hastanesinde ilk kez uygulayarak icra edilmesine katkılarda bulunmuştur ve tecrübelerini önemli akademik çalışmalar ile literatüre kazandırmıştır.
Laparoskopik cerrahileri hastanesinde ve bölgesinde yaygınlaştıran Yassa, kozmetik jinekoloji ve genital estetik operasyonlar hakkında önemli kurs ve konferanslarda bulunarak bir çok kez eğitimlerde yer almıştır.
Dünyada Akciğer Ultrasonunu 'sistematik' olarak ilk defa COVID-19'lu gebeler üzerinde uygulayarak dünya tıp literatürüne girmiştir.
Avrupa Kadın-Doğum Organizasyonu'na davet edilerek COVID-19'lu gebeler hakkında bilgi ve tecrübelerini uluslararası platformda paylaşmıştır.
Tıp ve teknoloji alanında yeni gelişmeleri yakından takip etmeyi kendine ilke edinen Yassa'nın yurt dışı ve yurt içi dergilerde birçok bilimsel makalesi, kurs ve konferanslarda akademik konuşmaları mevcuttur.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Yumurtalık Kistleri
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Çoğul Gebelik Takibi
Görüşler içerisinde ara
Murat Hocam ile gebeliğimin yarısında yollarımız kesişti son 5 ayımızı kendisi ile tamamladık ve gerçekten çok şanslıyız. Gebelik sürecimiz doğum süreci ve doğum sonrası Murat Hoca sayesinde çok güzel ve sağlıklı geçti. Sezeryan doğumumun akşamında yürümeye ertesi gün ise normal düzenime döndüm.
Murat hocamı doktorlar takvimi uygulamasıyla bulmuştum. Kendisi harika bir insan. Her şeyi açıklar aklınızda soru işareti bırakmaz, çok nezaketlidir. Önerdiği ilaçlar tedaviler vs hiç birinde bir yan etki de görmedim. Gebelik takibimi yaptı sayesinde mental olarak çok çok rahat bir gebelik geçirdim. Doğum sürecimde çok çok konforlu geçti. Alanıyla ilgili çalışmaların içerisinde de aktif bir şekilde yer aldığı için güncel olan ne ise o bilgiyle ilerliyorsunuz. Hekime güven çok önemli ve Murat Beye gözüm kapalı güvenirim.
19 aralık 2024 de vNOTES rahim ameliyatı oldum. Muayeneden ameliyata kadar tüm süreçte ilgisi ve bilgisi ile her şeyi kolaylaştırdı. Her zaman yanımda olduğunu hissettirmesi ile kendimi hep güvende hissettim. Nezaketi, güler yüzü, düşünceliliği, hekimlik bilgisi ve insanlığı gerçekten anlatılır gibi değil. Dünyada böyle insanların olduğunu bilmek her şeyi daha da güzelleştiriyor.
Ameliyat tekniğinin izsiz ve dikişsiz olması sebebiyle ameliyat sonrasında hızlı bir şekilde iyileştim. Ağrı kesici içmek zorunda kalmadığım için de çok memnunum.
Murat hocam ile esimin gebeligi vesilesiyle tanisma sansina sahip olduk, tum sureclerimizde en ince ayrintilara deginip bilinclenmemizi sagladi, ve nihayetinde kizimizi dunyaya getirdi, doktor randevularina kosarak gidilirmi? Eger Murat hoca ise gidersin, yazacak cok sey var ama;
Iyi ki Murat hoca var ...
Murat Hoca’ya kendisine daha önce ameliyat olan arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Rahim dışında MR ve muayene sonucuna göre 10cm myomum vardı.Daha önce gittiğim doktor bu myomun yalnızca sezaryen gibi açık bir ameliyat ile alınabileceğini başka türlü ameliyatın olamayacağını belirtmişti.Sonrasında Murat Hoca’ya çok daha detaylı bir muayene oldum kendisi bu myomun Vnotes ile yapılabileceğini belirtti ve operasyonumu Vnotes ile tam kapalı myom ameliyatı olarak gerçekleştirdik.Operasyon sırasında 10cm myomun aslında 20cm olduğunu tespit ederek laparoskopi olmadan karnımda kesi ve dikiş olmadan operasyonum başarıyla gerçekleşti. Açık ameliyat olarak denilen ameliyatımı Murat Hoca tam kapalı, izsiz ve kesisiz şekilde gerçekleştirdi.
Sonrasında da herhangi bir ağrı yaşamadım çok hızlı bir şekilde ayağa kalktım, operasyon sonrası çok konforlu geçti,günlük hayatıma kısa süre içerisinde devam edebildim.Murat Hoca’mın süreçteki ilgisi ve verdiği güven için minnettarım
eb...
Merhabalar..
Sevgili doktorum vnotes rahim ameliyatını gerçekleştirdi..Rahmim ve yumurtalıklarım alındı..Kesi yok iz yok ağrı yok
İnanılmaz bir lux dü bu..Dr um Murat Yassa çok profesyonel bir hekimdi..
Ameliyat öncesi ne anlattıysa süreç de aynen o şekilde gelişti..
Kendisi ve ekibi söndürecek tecrübeliydi..
Eğer böyle bir ameliyat düşünüyorsanız hiç endişe etmeden bu konforu denemelisiniz ..
Sorunsuz bir vnotes rahim ameliyatı oldum. Kesiksiz, izsiz, ağrısız bir süreç oldu. Üstelik vücudumdan bir buçuk kilo miyom çıkmasına rağmen neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. Bunu Murat hocama borçluyum.
Uzun yıllardır ameliyat olmayı düşündüğüm fakat bir türlü ameliyat olmaya cesaret edemediğim,ameliyat sonucundan çok endişelendiğim kozmetik jinekoloji ameliyatım Doç.Dr.Murat YASSA tarafından gerçekleştirildi.İlk polikliniğe başvurduğumda yaklaşımıyla,donanımıyla ve sabrıyla benim tüm sorularımı tek tek yanıtlayarak ameliyat ve ameliyat sonrası her şeyi anlatarak benim tüm kaygılarımı dindirdi ve ben ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyat benim açımdan son derece konforluydu hiç bir ağrım sızım olmadığı gibi ameliyat sonrası ilk günü çok rahat geçirdim.Doktorum ameliyat öncesi ve sonrası hep yanımdaydı ve benim için en önemlisi ameliyat sonucuydu.Ameliyat sonucu bana iyi ki ameliyatımı Murat Yassa yaptı dedirtti kendimi bu açıdan çok şanslı hissediyorum ve ayrıca kozmetik jinekoloji ameliyatı için tercih edilecek tek isim olduğunu düşünüyorum.
En başından itibaren hamilelik ve doğum gibi hassas olan bu süreçte Murat Hoca’nın bilgisi ve rahatlatıcı yaklaşımı her zaman güven verdi. Gönülden tavsiyemdir.
si....
Kendisine kontrole gitmeden önce biraz araştırma yaptığımda hakkında hep çok güzel yorumlar yapıldığını gördüm. Sonrasında tesadüfen başka arkadaşlarımın da kendinin hastası olduğunu öğrendim ve hepsinin yaklaşımı da çok pozitifti. Murat Hoca ile çok sıkıntılı bir sağlık sorunumun öğrendiğim dönemde tanıştım. Hem fizyolojik hem de psikolojik olarak çok büyük sorunlar yaşıyordum. Kadın hastalıkları konusunda sorunlu bir psikolojiye sahip olmama rağmen kendisinin naif yaklaşımı ve mesleki donanımı sayesinde kolposkopi dahil tüm operasyon ve muayenelerde hep içim çok rahattı. Hocamızın tüm süreçlerde verdiği destekler çok değerli .
Murat Yassa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Yassa, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Murat Yassa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Yumurtalık Kistleri, Over Kist Ameliyatı, Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı.
Murat Yassa adresi nerede?Murat Yassa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Yassa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Yassa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Yassa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Yassa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Yassa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Yassa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Yassa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Yassa hakkında ne düşünüyor?Toplam 176 hasta / danışan, Murat Yassa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Yassa hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Yassa, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Murat Yassa ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bağcılar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (14)Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları