Online Randevu Takvimi

etkin değil

İletişim Bilgileri

Kimdir?
Dr. Murat Yassa dördüz kardeşlerden biri olarak 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Süleyman Demirel Edirne Fen Lisesi'nde ve Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde (2010) tamamladıktan sonra, acil hekimi olarak Şile Devlet Hastanesi (2011-13)'nde görev yapmıştır. Van depremi sonrası Erciş Sahra Hastanesi'nde gönüllü-görevli şeklinde acil servis hizmeti sunmuştur. Aile hekimi olarak Sultanbeyli Erguvan Aile Sağlığı Merkezi'nde (2013-14) hizmet vermiştir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlık eğitimini İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (2018) tamamlamıştır. 2018-2019 yılları arasında Bartın Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra akademik hayatına Sancaktepe Şehit Prof Dr İlhan Varank Eğitim ve Aaraştırma Hastanesi'nde (2019-21) devam etmiştir. 2021 yılından itibaren çalışma hayatına VM Maltepe Medical Park Hastanesi'nde devam etmektedir.

Başarılar - ödüller
Bilimsel çalışmalara ilgisi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrenci Bilimsel Araştırma Kulübü (ÖBAK)'nde başlayan Yassa, uzmanlık eğitimi sırasında bir çok akademik çalışmada bulunmuş, nihayetinde 2017 yılında Avrupa Kadın Doğum Birliği (EBCOG - The European Board and College of Obstetrics and Gynaecology) tarafından fellowship bursuna layık görülmüştür. İrlanda'nın Dublin şehrindeki Avrupa'nın en büyük doğumhanesinde, National Maternity Hospital'da özellikle doğumhane yönetimi konusunda tecrübeler kazanmıştır.

2019 yılında Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD)'nin Yükselen Yıldız Ödülüne layık görüldü.

Genital organ sarkmalarında kullanılan yeni bir yöntemi (Laparoskopik lateral süspansiyon) Türkiye'de ilk defa uygulayan Yassa, bunu tez çalışması olarak dünya literatürüne kazandırmıştır.

Pelvik taban ultrasonografisini ürojinekoloji ve doğumhanede kullanımıyla ilgili katkıda bulunarak çeşitli ulusal ve uluslararası platformlarda tecrübelerini sunmuştur.

İzsiz doğal açıklıklar cerrahi tekniğini (vNOTES - Transvaginal Natural Orifice Transluminal Endoscopic Surgery) hastanesinde ilk kez uygulayarak icra edilmesine katkılarda bulunmuştur ve tecrübelerini önemli akademik çalışmalar ile literatüre kazandırmıştır.

Laparoskopik cerrahileri hastanesinde ve bölgesinde yaygınlaştıran Yassa, kozmetik jinekoloji ve genital estetik operasyonlar hakkında önemli kurs ve konferanslarda bulunarak bir çok kez eğitimlerde yer almıştır.

Dünyada Akciğer Ultrasonunu 'sistematik' olarak ilk defa COVID-19'lu gebeler üzerinde uygulayarak dünya tıp literatürüne girmiştir.

Avrupa Kadın-Doğum Organizasyonu'na davet edilerek COVID-19'lu gebeler hakkında bilgi ve tecrübelerini uluslararası platformda paylaşmıştır.

Tıp ve teknoloji alanında yeni gelişmeleri yakından takip etmeyi kendine ilke edinen Yassa'nın yurt dışı ve yurt içi dergilerde birçok bilimsel makalesi, kurs ve konferanslarda akademik konuşmaları mevcuttur.

Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Diyabetik Gebe Takibi +29 daha fazla

Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol)

Doğal Doğum

Doğum Kontrol

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi • Doğ...daha fazlaum Kontrol daha az

Murat Hocam ile gebeliğimin yarısında yollarımız kesişti son 5 ayımızı kendisi ile tamamladık ve gerçekten çok şanslıyız. Gebelik sürecimiz doğum süreci ve doğum sonrası Murat Hoca sayesinde çok güzel ve sağlıklı geçti. Sezeryan doğumumun akşamında yürümeye ertesi gün ise normal düzenime döndüm.

C
Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi • Doğ...daha fazlaal Doğum daha az

Murat hocamı doktorlar takvimi uygulamasıyla bulmuştum. Kendisi harika bir insan. Her şeyi açıklar aklınızda soru işareti bırakmaz, çok nezaketlidir. Önerdiği ilaçlar tedaviler vs hiç birinde bir yan etki de görmedim. Gebelik takibimi yaptı sayesinde mental olarak çok çok rahat bir gebelik geçirdim. Doğum sürecimde çok çok konforlu geçti. Alanıyla ilgili çalışmaların içerisinde de aktif bir şekilde yer aldığı için güncel olan ne ise o bilgiyle ilerliyorsunuz. Hekime güven çok önemli ve Murat Beye gözüm kapalı güvenirim.

C
Telefon numarası doğrulandı
Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi • Kad...daha fazlaın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu daha az

19 aralık 2024 de vNOTES rahim ameliyatı oldum. Muayeneden ameliyata kadar tüm süreçte ilgisi ve bilgisi ile her şeyi kolaylaştırdı. Her zaman yanımda olduğunu hissettirmesi ile kendimi hep güvende hissettim. Nezaketi, güler yüzü, düşünceliliği, hekimlik bilgisi ve insanlığı gerçekten anlatılır gibi değil. Dünyada böyle insanların olduğunu bilmek her şeyi daha da güzelleştiriyor.
Ameliyat tekniğinin izsiz ve dikişsiz olması sebebiyle ameliyat sonrasında hızlı bir şekilde iyileştim. Ağrı kesici içmek zorunda kalmadığım için de çok memnunum.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi...daha fazla • Sezeryan Doğum daha az

Murat hocam ile esimin gebeligi vesilesiyle tanisma sansina sahip olduk, tum sureclerimizde en ince ayrintilara deginip bilinclenmemizi sagladi, ve nihayetinde kizimizi dunyaya getirdi, doktor randevularina kosarak gidilirmi? Eger Murat hoca ise gidersin, yazacak cok sey var ama;
Iyi ki Murat hoca var ...

Telefon numarası doğrulandı

Murat Hoca’ya kendisine daha önce ameliyat olan arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.Rahim dışında MR ve muayene sonucuna göre 10cm myomum vardı.Daha önce gittiğim doktor bu myomun yalnızca sezaryen gibi açık bir ameliyat ile alınabileceğini başka türlü ameliyatın olamayacağını belirtmişti.Sonrasında Murat Hoca’ya çok daha detaylı bir muayene oldum kendisi bu myomun Vnotes ile yapılabileceğini belirtti ve operasyonumu Vnotes ile tam kapalı myom ameliyatı olarak gerçekleştirdik.Operasyon sırasında 10cm myomun aslında 20cm olduğunu tespit ederek laparoskopi olmadan karnımda kesi ve dikiş olmadan operasyonum başarıyla gerçekleşti. Açık ameliyat olarak denilen ameliyatımı Murat Hoca tam kapalı, izsiz ve kesisiz şekilde gerçekleştirdi.
Sonrasında da herhangi bir ağrı yaşamadım çok hızlı bir şekilde ayağa kalktım, operasyon sonrası çok konforlu geçti,günlük hayatıma kısa süre içerisinde devam edebildim.Murat Hoca’mın süreçteki ilgisi ve verdiği güven için minnettarım

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi • Diğer

Merhabalar..
Sevgili doktorum vnotes rahim ameliyatını gerçekleştirdi..Rahmim ve yumurtalıklarım alındı..Kesi yok iz yok ağrı yok
İnanılmaz bir lux dü bu..Dr um Murat Yassa çok profesyonel bir hekimdi..
Ameliyat öncesi ne anlattıysa süreç de aynen o şekilde gelişti..
Kendisi ve ekibi söndürecek tecrübeliydi..
Eğer böyle bir ameliyat düşünüyorsanız hiç endişe etmeden bu konforu denemelisiniz ..

Ü
Telefon numarası doğrulandı

Sorunsuz bir vnotes rahim ameliyatı oldum. Kesiksiz, izsiz, ağrısız bir süreç oldu. Üstelik vücudumdan bir buçuk kilo miyom çıkmasına rağmen neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. Bunu Murat hocama borçluyum.

Telefon numarası doğrulandı

Uzun yıllardır ameliyat olmayı düşündüğüm fakat bir türlü ameliyat olmaya cesaret edemediğim,ameliyat sonucundan çok endişelendiğim kozmetik jinekoloji ameliyatım Doç.Dr.Murat YASSA tarafından gerçekleştirildi.İlk polikliniğe başvurduğumda yaklaşımıyla,donanımıyla ve sabrıyla benim tüm sorularımı tek tek yanıtlayarak ameliyat ve ameliyat sonrası her şeyi anlatarak benim tüm kaygılarımı dindirdi ve ben ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyat benim açımdan son derece konforluydu hiç bir ağrım sızım olmadığı gibi ameliyat sonrası ilk günü çok rahat geçirdim.Doktorum ameliyat öncesi ve sonrası hep yanımdaydı ve benim için en önemlisi ameliyat sonucuydu.Ameliyat sonucu bana iyi ki ameliyatımı Murat Yassa yaptı dedirtti kendimi bu açıdan çok şanslı hissediyorum ve ayrıca kozmetik jinekoloji ameliyatı için tercih edilecek tek isim olduğunu düşünüyorum.

Telefon numarası doğrulandı

En başından itibaren hamilelik ve doğum gibi hassas olan bu süreçte Murat Hoca’nın bilgisi ve rahatlatıcı yaklaşımı her zaman güven verdi. Gönülden tavsiyemdir.

Konum: VM Medical Park Maltepe Hastanesi • Diğer

Kendisine kontrole gitmeden önce biraz araştırma yaptığımda hakkında hep çok güzel yorumlar yapıldığını gördüm. Sonrasında tesadüfen başka arkadaşlarımın da kendinin hastası olduğunu öğrendim ve hepsinin yaklaşımı da çok pozitifti. Murat Hoca ile çok sıkıntılı bir sağlık sorunumun öğrendiğim dönemde tanıştım. Hem fizyolojik hem de psikolojik olarak çok büyük sorunlar yaşıyordum. Kadın hastalıkları konusunda sorunlu bir psikolojiye sahip olmama rağmen kendisinin naif yaklaşımı ve mesleki donanımı sayesinde kolposkopi dahil tüm operasyon ve muayenelerde hep içim çok rahattı. Hocamızın tüm süreçlerde verdiği destekler çok değerli .