Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Yumurtalık Kistleri
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Çoğul Gebelik Takibi
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Dr. Murat Yassa dördüz kardeşlerden biri olarak 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Süleyman Demirel Edirne Fen Lisesi'nde ve Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde (2010) tamamladıktan sonra, acil hekimi olarak Şile Devlet Hastanesi (2011-13)'nde görev yapmıştır. Van depremi sonrası Erciş Sahra Hastanesi'nde gönüllü-görevli şeklinde acil servis hizmeti sunmuştur. Aile hekimi olarak Sultanbeyli Erguvan Aile Sağlığı Merkezi'nde (2013-14) hizmet vermiştir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlık eğitimini İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (2018) tamamlamıştır. 2018-2019 yılları arasında Bartın Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra akademik hayatına Sancaktepe Şehit Prof Dr İlhan Varank Eğitim ve Aaraştırma Hastanesi'nde (2019-21) devam etmiştir. 2021 yılından itibaren çalışma hayatına VM Maltepe Medical Park Hastanesi'nde devam etmektedir.
Başarılar - ödüller
Bilimsel çalışmalara ilgisi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrenci Bilimsel Araştırma Kulübü (ÖBAK)'nde başlayan Yassa, uzmanlık eğitimi sırasında bir çok akademik çalışmada bulunmuş, nihayetinde 2017 yılında Avrupa Kadın Doğum Birliği (EBCOG - The European Board and College of Obstetrics and Gynaecology) tarafından fellowship bursuna layık görülmüştür. İrlanda'nın Dublin şehrindeki Avrupa'nın en büyük doğumhanesinde, National Maternity Hospital'da özellikle doğumhane yönetimi konusunda tecrübeler kazanmıştır.
2019 yılında Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD)'nin Yükselen Yıldız Ödülüne layık görüldü.
Genital organ sarkmalarında kullanılan yeni bir yöntemi (Laparoskopik lateral süspansiyon) Türkiye'de ilk defa uygulayan Yassa, bunu tez çalışması olarak dünya literatürüne kazandırmıştır.
Pelvik taban ultrasonografisini ürojinekoloji ve doğumhanede kullanımıyla ilgili katkıda bulunarak çeşitli ulusal ve uluslararası platformlarda tecrübelerini sunmuştur.
İzsiz doğal açıklıklar cerrahi tekniğini (vNOTES - Transvaginal Natural Orifice Transluminal Endoscopic Surgery) hastanesinde ilk kez uygulayarak icra edilmesine katkılarda bulunmuştur ve tecrübelerini önemli akademik çalışmalar ile literatüre kazandırmıştır.
Laparoskopik cerrahileri hastanesinde ve bölgesinde yaygınlaştıran Yassa, kozmetik jinekoloji ve genital estetik operasyonlar hakkında önemli kurs ve konferanslarda bulunarak bir çok kez eğitimlerde yer almıştır.
Dünyada Akciğer Ultrasonunu 'sistematik' olarak ilk defa COVID-19'lu gebeler üzerinde uygulayarak dünya tıp literatürüne girmiştir.
Avrupa Kadın-Doğum Organizasyonu'na davet edilerek COVID-19'lu gebeler hakkında bilgi ve tecrübelerini uluslararası platformda paylaşmıştır.
Tıp ve teknoloji alanında yeni gelişmeleri yakından takip etmeyi kendine ilke edinen Yassa'nın yurt dışı ve yurt içi dergilerde birçok bilimsel makalesi, kurs ve konferanslarda akademik konuşmaları mevcuttur.
şe...n
Canım doktorumuz Murat bey hayatımızdaki en büyük şanslarımızdan biridir desek yeridir. Plesanta previa olduğum için sürekli kanama yaşıyordum ancak Murat bey ile ilk görüşmemizden yaklaşık 12 saat sonra bebeğimizi kucağımıza aldık. Sadece bir kez görüşme ile bile mükemmel bir sezaryen doğum gerçekleştirdi. Doğum sonrasındaki desteği için minnettarız. Kendisini gönülden tavsiye ediyoruz.
tu...l
Murat Bey en telaşlı zamanımda karşıma çıkan canım doktorum. Daha ilk telefon konuşmamızda beni dinleyip sakinleştirmesi bile doğru hekimi bulduğuma emin olmamı ve rahatlamamı sağladı. İlk muayeneden sonra beni her adımında sakinlikle yönlendirip (üstelik panik atak hastasıyım ve bu benim için gerçekten çok önemliydi) süreci çok başarılı bir şekilde yönetti. Daha önce yapılan küretaj dan kalan parça sezeryan bölgesine yapışıktı bol damarlı olduğu için kanama riski vardı. Zorlu bir ameliyattı. Murat Bey histereskopi için karar verdi ve başarılı bir şekilde operasyonu gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrası varlığınızı her zaman hissettirdiğiniz için minnettarım. Murat Bey başarılarınız daim olsun
g....d
Merhaba,
Murat Hoca tarafıma kolposkopi işlemi uyguladı. Bütün süreç boyunca olan ilgisi ve yönlendirmesi kaygılarımın da azalmasını sağladı. Işlem günü yataklı serviste anestezi ile yardımcı oldular, ve gün sonunda taburcu oldum. Aklında kolposkopi ile ilgili şüphesi olanlar varsa iç rahatlığıyla hekim beye güvenmelerini tavsiye ederim.
de...k
Buraya bu cümleleri kadın veya anne olarak yazmıyorum, insan olarak yazıyorum, çünkü canım doktorum Murat Yassa'ya her şeyden önce insanlığından ötürü hayranlık duyuyorum. Gebelik sürecim boyunca bütün endişelerimi kontrol altında tuttu ve bana muhteşem bir NSD süreci yaşattı, sürec boyunca yalnızca doktorum değil aynı zamanda abim olduğu olduğu için, doğumum boyunca elimi bırakmadığı ve desteğini hiç esirgemediği için eşim de ben de hakkını ödeyemeyeceğiz, bir insanın başına gelebilecek en iyi doktor, iyi ki var
gü...
Murat Hocamın yapmış olduğu vnotes histerektomi ameliyatı basarili geçti kendisi ameliyat öncesi detaylı bilgilendirmesi rahatlatması güven verdi
Ameliyat sonrasında ağrısız bir şekilde günlük hayatıma döndüm
ye...
Değerli doktorum Murat Yassa vNOTES yöntemi ile histerektomi ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası rutin yaşantıma çok kısa bir sürede döndüm Murat bey ameliyat öncesi ve sonrası dönemde hep yanımdaydı Alanın da uzman güleryüzlü kibar ve naif bir hekim herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Başarılarınız daim olsun.
gö...p
Kızımı sağlıkla kucağıma alabilmem için gerekli ilgi ve özeni gösterdiğiniz için çok şanslıyız :) Bu uzun yolculukta iyiki beraberdik hocam :)
Mükemmel bir insan ve doktor. Doğum öncesi , sırası ve sonrasında da tüm ilgisi hep üzerimdeydi. Beraber çok güzel bir sezaryen doğum yaşadık. Bütün kaygılarımı ve stresimi sıfıra indirdi. Herkesin hayatında olması gereken bir insan kendisi ..
ba...g
2 yıl boyunca birçok farklı doktor ve başarısız
tedavinin neticesinde sonunda Murat Hocamızı bulduk. Bir yıllık başarılı tedavi ardından, Murat Hocamızın başarılı bir Polip eksizyonu ameliyatı ile nihayet ilaclardan kurtulduk. Bu süre zarfında hem ilgi ve alakası, hemde bilgi birikimi ile fazlasıyla yardımcı oldu. Bizi dikkatlice dinleyip tedaviyi çok profesyonelce yönetti. Tedavi sırasında, aklımıza takılan birşey için kendisine başvurduğumuzda sabırla dinledi ve cevapladı.
f....g
Murat beyle kendi doktorumun izne ayrılması sonucu tesadüfen doğumuma girmesi ile tanıştım , sezeryan doğumumu başarı ile gerçekleştirdi , korktuğum anlarda beni sakinleştirdi ve sezeryan sırasında tüm aşamalarda beni bilgilendirdi , sayesinde sezeryan dikiş izim bile görünmüyor. Ayrıca sezeryan sırasında görmüş olduğu miyom u insiyatif alarak başarılı şekilde çıkardı , bir daha doğuracak olsam yine kendisini tercih ederim. Ayrıca asistanı da çok güleryüzlü ve ilgili , bu kadar güzel bir doğum sağladığı için çok şanslıyım . benim gibi korkuları olan ve güleryüze , sakinliğe önem veren biriyseniz gözü kapalı tercih edebilirsiniz
Murat Yassa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Yassa, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Murat Yassa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Yumurtalık Kistleri, Over Kist Ameliyatı, Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı.
Murat Yassa adresi nerede?Murat Yassa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Yassa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Yassa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Yassa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Yassa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Yassa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Yassa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Yassa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Yassa hakkında ne düşünüyor?Toplam 153 hasta / danışan, Murat Yassa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Yassa hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Yassa, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Murat Yassa ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları