1987 yılında doğum yerim olan Gaziantep'de üniversite sınavında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım. Eğitim hayatımda Almanya’da yer aldı.
2001-2006 yıllarında Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlığı eğitimi aldım.
2007' de ŞanlıUrfa Doğumevi tayin oldum.
2008 yılında Şanlıurfada Jinepark Tıp Merkezini kurdum ve 2 yıl uzmanlık görevini yaptım.
2001-2013 yılları arasında Özel Tammed, Yılmazer, Sevgi Hastanesinde çalıştım.
2013-2020 itibari ile Nizip Devlet, Şehitkamil, Gaziantep Doğumevinde hizmet verdim.

Allianz Sigorta

Axa Sigorta + 1 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Randevu +50 daha fazla

4 Boyutlu Ultrason

Aşılama Yöntemi

Da Vinci Robotik Cerrahi

Atakent Mahallesi 2015. Caddesi No:8, Şehitkamil

Konum: başka bir yer Diğer

mantar maya enfeksiyonuna gitmiştim Nizip devlet hastanesinde çalışıyordu o zamanlar tedavisinin çok faydasını gördüm o zamanlar çok korkuyordum ama doktor bey pozitif ve rahat sakin biri olduğu için korkumu yenmiştim Allah razı olsun.Kendisini bulamıyordum Gaziantep’te olmasına çok sevindim şuan 30 haftalık gebeyim keşke önceden bilseydim yola kendisiyle başlardım ama en yakın zamanda randevu alıp ziyaret edeceğim doğumu kendisine yaptırmak istiyorum

Konum: Bossan Hospital Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Sezaryen diye direten doktorumdan sonra tanıştım Murat bey ile. İlgisi ve rahatlığı sayesinde çok güzel bir normal doğum süreci geçirdim.

Konum: Bossan Hospital Gebe Takibi

Murat beyi tamamen tesadüfi bir şekilde pozitif duruşundan enerji alarak randevu almak istedim, bu benim 2. Gebeliğim ve normal doğum üzerine yoğunlaşarak gittim. Gerek verdiği bilgiler gerekse sakinliği, uslübü, iç rahatlatıcı cevaplarıyla insanı gerçekten çok ferahlatıyor. Sorduğum sorulara istinaden çok net ve aydınlatıcı cevaplarıyla oradan mutlu ayrılmamızı sağladığı için kendisine çok teşekkür ediyorum .

Konum: Bossan Hospital Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Aslında pek bir araştırma yapmadan tamamen pozitif duruşundan dolayı tercih etmiştim gebelik zor bir süreç kafam rahat bir şekilde bu süreci tamamlamak istedim. Doktorumda tam düşündüğüm gibi çok relax telaş yok hasta odaklı yavaş yavaş ilerliyoruz bebeğim şu an 6. Ayında doğum yönetimini şimdiden konuşmadık bakalım sonrasında deneyimlerimi paylaşacağım. Birde şunu belirtmek istiyorum bir hekimin bilgisini ölçecek düzeyde olduğumuzu düşünmüyorum o yüzden size enerjisinden bahsetmek istedim. Bilgi göreceli bir kavram biz eşimle memnunuz.

Y
Telefon numarası doğrulandı

Gayet memnun kaldım.Asistanı da kendisi de çok güzel ilgilendi.Kadın hastalıkları rahatsızlığı için gittim 2-3 kez, evime yakın olduğu için tercih ettim.Tedaviden önce ve muayene sonrası anlatımından memnun kaldım.İleride yine Allah etmesin hasta olursak tedavi için Murat Bey'e geliriz.

Telefon numarası doğrulandı

Murat Bey iyi bir doktor.Biz çocuk tedavisi için gittik.Rahim filmi çektirdik.3-4 kez gittim, gebe kalınca daha gimedim.Tavsiye edebileceğim bir doktor, çok ilgileniyordu.

Telefon numarası doğrulandı

İlk defa geldik ve çok memnun kalık. Murat Bey ve asistanına bizimle çok ilgilendiler. Annem 13 yıl önce menopoza girmişti. Son 1.5 yıldır regl olmaya başlamıştı. Bu şikayetler için geldik. Rahim ağzından ve rahim içerisinden parça alındı patolojiye gönderildi. Rahimde üreyen parçalar varmış tekrar ameliyat gerektiği söylendi. Murat bey annemin rahim ameliyatını gerçekleştirecek. Rahim alınacak. Murat bey bizimle baya baya güzel ilgilendi. Komşularımıza hep önerdik kendisini. Gösterdikleri ilgiden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kendilerinden.

Telefon numarası doğrulandı

Çok anlayışlı, insanın halinden anlıyor.Hasta-doktor ilişkisi süper, çok memnunum.Hamileliğimin son 2 haftasında tansiyonum yükseliyordu.35 haftalıkken sezaryen doğumumu kendisi gerçekleştirdi. O süreci çok güzel atlattık. Bebeğime 1 hafta içinde yarım kilo aldırdı.Tüplerimi de kendisi bağladı.Beni çok güzel bilgilendirdi, tane tane herşeyi anlattı.Anlayışını çok beğeniyorum, insan halinden anlıyor.Kız kardeşime önerdim kendisini.

Telefon numarası doğrulandı

Murat Bey çok harika bir doktor. Çok başarılı ve tecrübeli kendisiyle gurur duyuyoruz. İyi ki bizim doktorumuz. Kardeşim 42 yaşında menopoza doğru gidiyordu çocuk imkansızdı önce Allah sonra Murat Bey sayesinde evlat sahibi oldu. Murat hoca mükemmel bir hoca. Kardeşim şuan 44 yaşında ve 1 hafta önce doğum yaptı.1 yıl tedavi gördük Murat Bey ile. 9 ay Murat Bey takip etti doğumu da kendisi gerçekleştirdi. Hastalarıyla birebir ilgileniyordu yetişemediği yerde telefonla haber veriyordu. Yönlendirdiğimiz bütün hastalarıyla ilgileniyordu. Doktorumuza çok teşekkür ediyoruz.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden çok memnun kaldım. Yine doğum yapacak olsam kendisini tercih ederim.Hamilelik sürecimde gittim Murat Bey'e. Tedirgindim,korkularım vardı.Onun sayesinde korkularımı yendim. Sezaryen doğumumu da Murat Bey gerçekleştirdi, doğumda bir sıkıntı yaşamadım.Murat Bey beni hala bilgilendiriyor.Her zaman telefonla da olsa yazıyorum, bana cevap veriyor.Kendisine çok teşekkür ediyorum.