Prof. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Adrenal Gland Hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları) +33 daha fazla
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Tümünü gösterHizmetler
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Prof. Dr. Murat Yılmaz
Adrenal Gland Hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Prof. Dr. Murat Yılmaz
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet Diyeti
Diyabet Eğitimi
Diyabet Tedavisi
Diyabet Testi
Endokrin Bozukluklar Takibi
Prof. Dr. Murat Yılmaz
Endoskopik Sleeve Gastroplasti (ESG)
Prof. Dr. Murat Yılmaz
Galaktore(memeden süt gelmesi), jinekomasti (erkekte memede büyüme) gibi hormonal hastalıklar
Guatr ve Diğer Tiroid Hastalıkları
Prof. Dr. Murat Yılmaz
Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Hdl Kolesterol Testi
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Hipofiz Hastalıkları
Prof. Dr. Murat Yılmaz
Kan Üre Nitrojen Testi (BUN)
Kolesterol Testi
Kolonoskopi
Metabolik Kemik Hastalıkları
Prof. Dr. Murat Yılmaz
Metabolizma hastalıkları (kilo fazlalığı, kilo azlığı..)
MS Tedavisi
Obezite Testi
Ozon Tedavisi
Prof. Dr. Murat Yılmaz
Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları)
Paratiroid USG
Prof. Dr. Murat Yılmaz
Per-Oral Endoskopik Miyotomi (POEM)
Varis Tedavisi
Yara Tedavisi
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
İnsülin Direnci Tedavisi
b....ş
Murat hocaya şeker hastalığım çıktığı için gittim ama o beynimdeki iyi huylu Timorü bile buldu onun sayesinde ameliyat olup hastalığımdan kurtulacağım inşallah iyi ki hala iyi doktorlar var ilgisi muhteşem kendisi de öyle gözünüz kapalı gidebilirsiniz
mi...r
hocam bizi bırakma senden cok memnunuz biz sensiz ne yaparız şekerle nasıl yaşarırız sensız olmaz
ay...k
sevgili doktorum, sizi tanıdığımda 143 kgluk bir devdim şu anda 8 ayda 43 kilo vererek sizin sayesinizde kendimce rekor kırdım sizi tanıdığım sizin tedavinize ve beni motive etmeniz sayenizde oldu size binlerce teşekkürler iyi ki benim doktorumsunuz, sizi teşekkür ediyorum - Aytül Çevik
ar...l
İyiki varsınız murat hocam herşey için size çok teşekkür ederiz kemal kırnal için.sizin sayenizde ayağı kurtuldu .allah size uzun ömür ve sağlık versin aileniz ile mutluluklar.
iş...k
Hatırlıyorum da,büyük karamsarlık içinde odasına adım atmıştım Murat Hocanın.Hiçbir ümidim yoktu,bir şeyleri başarmak istiyordum ama bunun için çaba gösteremiyordum,yaşımın da genç olması itibariyle kilomdan sıkılmıştım,kendimle barışık değildim.Ayna ve tartı başdüşmanlarımdı diyebilirim.Ancak öylesine içten,ilgili,başarılı ve her an yanınızda oluyor ki ''Tamam.'' diyorsunuz,''Ben yaparım.'' Cesaretleniyorsunuz,her basamakta karamsarlık yerini mutluluğa ve zafer duygusuna bırakıyor. Teşekkürler Murat Yılmaz,iyiki varsınız. :))
zu...n
muhteşem bir doktor onun sayesinde yeniden yaşadığımı hissettim altı yıldır diyabet hastasıyım üç aydır murat beye gidiyorum onun eline kimse su dökemez iyiki var herkes gitmeli bence.
he...i
ben murat beye asagı yukarı 6 aydır gıdıp gelıyorum cok sısman bı bayanım murat beye gıttıgımde 186 kılo cıvarlarındaydımm sımdı onun sayesınde ve benım azmımle 42 kılo verdım cok memnununm herkeze tavsıye edıyorum ideal kıloma dustugum zaman ona kocaman bı cıcek yapıp goturcem bıdekı allah ızın verıp te kılomu verdıkten sonra anne olabılsem
se...t
hayatımda gördüğüm en iyi ve çalışkan doktordur. aynı zamanda çok başarılıdır
de...t
Gercekten cok iyi bir doktor.sizinle cok ilgileniyor ve bunu istekli yapiyor.ben cok memnun kaldim.
he...i
kendisini çok sevyorum çok iyi bir dokturçok değerli onnu gibisi zor bulunur
Murat Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Yılmaz, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Murat Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Adrenal Gland hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)(Cushing sendromu, Addison hastalığı, böbrek üstü bezi kitleleri..), Hirsutizm (kadında tüylenme fazlalığı ve polikistik over sendromundaki metabolik bozukluklar), Endokrin Bozukluklar Takibi, Per-Oral Endoskopik Miyotomi (POEM), Endoskopik Sleeve Gastroplasti (ESG), Hdl Kolesterol Testi, Kolesterol Testi, Kolonoskopi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi.
Murat Yılmaz adresi nerede?Murat Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Gürkan Sk. No 1/7 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Murat Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.