Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
be....
Ben daha önce bu kadar işini iyi yapan, dakik, karizmatik, bilgi dolu, hayat dolu, bütün problemleri çözebilen bir insan ile tanışmadım. Mürşid hocamla tanıştık'dan sonra hayatıma bir düzen girdi bana yardımları destekleri için teşekkür ederim herkese önerim'dir.
tu...3
Ergenliğe yeni girmiş kızımdan ötürü Mürşid Hocamla tanışma şansımız oldu.
Anne baba olarak haliyle panikle gitmemize rağmen aslında durumun hiç de öyle olmadığını bize farkettirdi .
Kendi çocuğumuz olmasına rağmen bilmediğimiz yönlerinden ve özelliklerinden de haberdar olmak bizi ayrıca memnun etti.
Çok teşekkürler :)
Mürşid Ekmel Aybek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mürşid Ekmel Aybek, Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Mürşid Ekmel Aybek adresi nerede?Mürşid Ekmel Aybek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:66/3 Kızılay Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mürşid Ekmel Aybek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mürşid Ekmel Aybek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mürşid Ekmel Aybek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mürşid Ekmel Aybek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mürşid Ekmel Aybek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mürşid Ekmel Aybek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mürşid Ekmel Aybek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.