KULLANILAN FİZYOTERAPİ YÖNTEMLERİ
GTOS terapi (fıtık ve kanal daralması)
MANUEL terapi (fıtık ve kanal daralması)
Fonksiyonel egzersizler
Skolyoz egzersizleri
Postür egzersizleri
Lenfödem masajı ve egzersizleri
Klasik masaj (aromatik yağlar ile)
GRASTRON masaj
KUPA masajı
Kinezyolojik bantlama
Kuru iğneleme
REFORMER PİLATES (aletli pilates)
Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Pediatrik Rehabilitasyon
Serebral Palsi (CP) Rehabilitasyonu
İnme Rehabilitasyonu
se...p
İşinde gayet başarılı uzman. Bel ağrım 1. Seans sonu hafifledi 1 kere daha tekrarlanacak, çok memnun kaldım.
d.....
Merhabalar
Şiddetli boyun ve sırt ağrılarım olduğu için gelmiştim , günlük hayatımızı fazlasıyla rahatsız eden bu durum için tavsiye üzerine geldim , bugün 2. Seansımızı tamamladık ve baya başarılı tedavilerle birlikte bütün ağrılarımdan kurtuldum.
Çok memnunum her zaman herkese tavsiye edebileceğim bir ağrı terapi yeri.
ha...
söylendiği gibi 2 seansta çok iyiyim diyebildim.son kontrolümde.bütün bel ağrılarım kasılmalarım geçti.iyiki gelmişim herkeze tereddütsüz tavsiye ederim.
t.....
Ben çok memnunum herkese tavsiye ederim
Tek seansta ağrılarım durdu
pe...a
Konumu kullanarak gayet rahat buldum.randevuma tam saatinde alındım.Belden kalçaya,bacağa ve ayağa vuran şiddetli ağrı ile gittim.Terapistim Murtaza bey tedavi ile ilgili detaylı açıklamar yaptı.Terapim gayet iyi geçti.Terapi bittiğinde ağrım bayağı hafiflemişti.Murtaza bey on gün sonra kontrol muayenesine geldiğimde daha iyi olacağımı söyledi.merkezden mutlu ve umutlu ayrıldım.daha iyi olacağıma inanıyorum..
cr...a
Souffrant d'un mal ressemblant à une sciatique, je me suis rendue avec mon époux turc, chez le docteur Akdemir qui m'a pris en charge rapidement et après le rdv qui a duré 1h30 (il a utilisé différente methode pour me débloquer dont la palpation manuelle, acuponcture,...), mes douleurs avaient disparues! Lors du deuxième rdv de contrôle, tout etait bien remis en place. Je vous recommande vivement ce cabinet de physiothérapie.
ey...k
Pilatesteki görüşlerimi paylaşmak istıyorum. Acele ettirmeden, net açıklamalar yaparak, ara molalarda samimi sohbet çok hoşuma gitti. Merkezi konumda olmasıda benim için önemliydi. Çok tesekkürler
yü...l
Tek seans da bu kadar etkili bir tedavi olmadım daha önce bel ağrılarım için gittim çok memnun kaldım sağolsun hocam
ha...n
Ben de Bel fitigi vardi fizyoterapist arastirirken murtaza beyin sitesini gordum arastirdim baya tavsiyeler oldugunu gordum denemek istedim sag olsun cok ilgilendi mesleginde cok iyi bel agrimi tek seferde kesildi kendisinden cok tesekkur edeeim herkesede tavsiye Edi em
gü...n
Boyun ve kol ağrılarım nedeniyle gittiğim Murtaza beyin uyguladığı tedaviden çok memnun kaldığımdan,fibromiyaji rahatsızlığım içinde seanslara başladım çok iyi sonuçlar aldım..
Murtaza bey çok ilgili ve işini çok iyi yapıyor..
Etrafımdaki herkese kendisini tavsiye ediyorum..
Gtosterapi uygulamasındanda çok memnun kaldım rahatlıkla korkmadan gelebilirsiniz.
Murtaza Akdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murtaza Akdemir, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Murtaza Akdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Kardiyak Rehabilitasyon, Ameliyatsız Boyun Kanal Darlığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Kayması Tedavisi.
Murtaza Akdemir adresi nerede?Murtaza Akdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konacık, Ziya Gökalp Cd. No:22 D:2 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murtaza Akdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murtaza Akdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murtaza Akdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murtaza Akdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murtaza Akdemir hangi dilleri konuşuyor?Murtaza Akdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murtaza Akdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murtaza Akdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murtaza Akdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Murtaza Akdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.