2017 Yılında Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olup '' Diyetisyen'' unvanına hak kazandım.
Mezun olduktan kısa bir süre sonra aynı üniversite bünyesinden Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı Yüksek Lisans eğitimime başladım. Halen aynı üniversitede eğitimim devam ediyor.
Öğrencilik sürecimde ülkemizin saygın kuruluşlarından olan Zorlu Holding bünyesindeki Zorlu Gurme'de Toplu Beslenme Sistemleri üzerine aktif görev aldım.
Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi, Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesi, Başkent Üniversitesi Hastanesi gibi Ankara'nın saygın sağlık kuruluşlarında aktif görev aldım.
2019 yılında Fitcenter Bistro&Clinic bünyesinden çalışmaya başladım. Aynı yıl içerisinde Eat&Fit Beslenme ve Diyet Merkezi'ni kurdum.
Şu an Eat&Fit Beslenme ve Diyet Merkezi'nde sizlere hizmet veriyorum.

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Eat&Fit Diyet Merkezi
Kızılırmak Mahallesi 1450 Sok. ATM Plaza B Blok No:1/58, 06510 Çankaya/Ankara, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu +22 daha fazla

Alkali Diyet

Detoks

Diyetisyen Randevusu

Makaleler

Başarılı bir diyetisyen, mesleğinde gayet iyi ve güzel bir insan.Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için tercih ettim.1 ayda 6 kilo verdim.Pandemi araya girdi, il dışına çıktım.İlerleyen süreçlerde devam edeceğim.Kendisiyle birlikte çalışmaktan büyük keyif alıyorum.

Güleryüzlü, sabırla süreci yöneten bir diyetisyen.Öneriyorum herkese.Kilo vermek için gittim.Çok anlayışlı, empati kurabiliyor ve sabırlı.1.5 ayda 7 kilo verdim.Verilen listeler bana uygundu.Günlük yaşantımla bağlantılı olduğundan uygulamam kolay oldu.İrritabl bağırsak sendromum vardı, bu konuda bilgili.Bana oldukça destek oldu.Her diyet yazışında bu sendromu tetikleyecek besinleri söylüyor bana.Hatta daha önce sık sık atak yaşarken bu süreçte hiç atak geçirmedim.

Kendisine 2 kez gittim, çok memnun kaldım verdiği hizmetten.Çok motive edici ve anlayışlı davranıyor.Gerçekten herkese öneririm gitmek isteyenlere.Şu anda iyi gidiyor, kendimi iyi ve enerjik hissediyorum biraz daha . Kendi başıma daha düzenli beslenmeye başladım ve yeni yeni yemekler yapmayı öğrendim.

Daha önce farklı deneyimlerim olmasına rağmen daha sürdürülebilir ve kendi yaşam şeklime uygun bir program hazırladık.Kendisiyle hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo kaybı gerçekleştirdim.Toplam 2 ayda 10 kilo verdim. Danışanlarıyla çok ilgili, güleryüzlü ve her zaman motive edici.Konuşmalarıyla diyetin devamlılığını sağlıyor.Farklı ve özgün diyet listelerinin yanı sıra detoks programlarıyla tek tip sıkıcı diyet listelerinden uzak bir kio verme süreci gerçekleştirdim.Teşekkür ederim.

42 yaşındayım, daha önce bir çok farklı deneyimlerim oldu.İlk defa bu kadar araştırmacı ve kişinin beslenme alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak diyet programı veren bir diyetisyenle karşılaştım.Olayın sadece kilo vermek değil sağlıklı beslenmek olmasıyla tanıştım.Tavsiye ettiğim yakınlarım da benimle aynı düşüncedeler.Yollarımız kesiştiği için şanslıyım.Güleryüzüne ve ilgisine her zaman için minnettarım.

Tanıdık vasıtasıyla ulaştım.Kilo vermek için tercih ettim,süreçten memnunum.Yaklaşık 6 ayda 12 kilo verdim. Genel olarak bana uygun listelerdi.Uyguladığım sürede güzel kilolar verdim.

Araştırarak ulaştım kendisine.Çok iyi süreç takip ediyor,anlayışı bir şekilde kilo verdiriyor.Menüye beraber karar veriyoruz. Kaçamaklarımı telafi edecek şekilde planlar yapıyor.Kendisine çok teşekkür ederim.1 ayda yaklaşık 6 kilo verdim,verdiğim kilolar yağdan oldu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gayet ilgili ve güler yüzlü bir hizmet verildi 20 günde giden 6 kg teşekkürler. Hafsanur hanım tekrar görüşmek üzre

Konum: Eat&Fit Diyet Merkezi Randevu

Daha önceden diyet geçmişim olduğundan görüşmeye giderken kafam net değildi ve alışkın olduğum bir süreç olduğundan tekrar başa dönmek canımı sıkıyordu, eşimle beraber gittik ölçümlerimizi yaptı eşim benden sağlıklı olduğu için eşime liste yapmamayı uygun gördü( işini severek ve önemseyerek yaptığı karşısındakine değer verdiği burdan belli çünkü sizede bir liste yapalım bunu yiyip için diyebilirdi demedi) Bizimle konuştu anlattı sonra karar vermemiz için bizi eve gönderdi.Eşim ve ben gerçekleri söyleyip bizi kandırmaya çalışmadan konuşmasını sevdik. Güzel sonuçlar alacağımı umut ediyorum.Sizi tanıdığımıza memnun olduk

R
Konum: başka bir yer Diğer

Hafsanur hanım, online diyet ile kendisini hiç görmememe rağmen samimi desteği ve yaşam tarzıma uygun olarak hazırladığı diyet listeleri ile hayatıma çok güzel bir dokunuşta bulundu. Uzun zamandır kıramadığım yeme isteğimi yardımları ile kırdım ve gerçekten hiç zorlanmadan çok güzel bir süreç geçirdim. Rahat bir şekilde hayatıma geçirebileceğim güzel bir beslenme alışkanlığı kazandım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Dyt. Mürvet Hafsanur Tok

güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim:)