Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna, Bahçelievler
Özel Nisa Hastanesi
g....o
Check Up paketi içerisinde olan Kadın Hastalıkları bölümü için Mürvet Hanım'a muayene oldum. Enfeksiyon sorunum olduğunu söyledim. Sadece rahim kontrolü ve Smear testi alacağını söyledi. Dahiliye doktorunun enfeksiyon durumunda ilaç yazacağını söyledi. Bende kendisine Kadın Hastalıklarıyla alakalı enfeksiyonum var neden dahiliye doktoru yazsın dedim fakat idrar enfeksiyonundan bahsediyormuşum gibi ısrarla dahiliye doktorunun yazacağını söyledi. Muayene esnasında sorunumu anlayıp rahatsızlığıma ilaç yazması gerektiğine karar verdi.En başından beri bunu anlatmaya çalışıyordum zaten.Fakat muayene esnasında smear testi alınırken sert bir şekilde müdahale ettiği için kasıldım ve smear testi alacağı alet kırıldı. Hiç bir şey olmamış gibi tekrar denedi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1 saat sıra bekledim üstelik. Bu yüzden hiç memnun kalmadım tavsiye etmiyorum
h....o
İkinci hamileliğimdi tavsiye üzerine gittim ama asla kimseye tavsiye etmiyorum. Çok soğuk bi doktor. Kimyasal gebelik yaşadım. Zaten olumsuz bişey yaşamışım tavrı konuşma şekli çok kötüydü. Hiç güzel bi dille konuşmuyor. Empati yapamıyor bence.
z....y
7 aylık doğum sürecimde farklı bir doktora gidiyordum ve sürekli kendisi yoğun olduğu için verim alamıyordum ve hekim değişikliğine karar verdim Mürvet hocaya başlamaya karar verdim çok geç tanıştık ama sonumuz çok güzel oldu Allah razı olsun kendisinden ilgisi alakası pozitifliği ile beni motive etti ve doğumum çok güzel geçti Allah kendisinden razı olsun her duamda kendisinide ekliyorum Rabbim ne muradı var ise versin çok iyi bir doktor
Mürvet hanıma 4 yıl önce tavsiye üzerine doğum için gittim gerçekten çok iyi bir doktor doğum süreci çok iyi ilgilendi doğum sonrası da hiçbir sıkıntı yaşamadım kendisine teşekkür ediyorum
Tavsiye uzerine murvet hanima gittim 3 haftalik gebeligimde ultrasonla bakip bana rahmimin kalp seklinde olup dusukle sonuclanabilecegini soyledi onun disinda hic bir bilgi vermedi. Bilgisine guvendigim ama bir okadarda ilgisizligiyle tercih etmedigim.. Konusurken göz temasi bile kurmayan. Soru sormadan birsey söylemeyen bir doktor malesef.
b....
5 aylık hamileyim kontrole gitmiştim Dr. Fazla soru soramıyorsun hemen sinirlenip azarlamaya başlıyor rencide edici ve hakaretli sözler savuruyor 2gün etkisinden çıkamadım bu hassas dönemimde kesinlikle tavsiye etmiyorum sonuna kadar da şikayetçiyim
gü...l
Nerden buraya gırdım bilmiyorum 2012 yılında doğum yaptım.hastaneye kontrole gıttım.dikişimi aldı..meger rahimim kan kaybedıyormuş içten.1 hafta sonra kanamayla hastaneye gıttım.vakum yaptı.sonra ameliyatla rahmim alındı.bide beni azarlamıştı.o haldeyken.hakkımı helal etmıyorum.ne desem boş artık.yaşadığım psikolojik travmalarda cabası....
şe...
Yaklaşık 8 aydır eşimi Dr. Mürvet Hakyemez hocamıza getiriyorum. Pandemi öncesinde eşim ile bende muayaneye girebiliyordum lakin şimdi içeriye girmek ne mümkün. Fakat ben yinede hepimizin sağlığı için doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Kontrole girdiğim zamanlarda Mürvet Hocamızın eşim ile yakından ilgilenmesi, ona bir doktor gibi değil de evladıymış gibi davranması inanın kocası olarak beni hem şaşırttı hemde mutlu etti. Zor günlerden geçtiğimiz bu zamanlarda mutevaziligi ile ilgi odağımız oldu hocamız. Tavsiye üzerine gelmiştik ve şimdi arkama dönüp baktığımda iyiki eşimi 8 ay önce Mürvet Hocamıza getirmişim diyorum. Şimdi 35 hafta 6 günlüğüz Ve öncelikle Rabbim'in izni ve sonrasında doktorumuzun engin tecrübesiyle oğlumuzu hayırlısı ile kucağımıza alacağımız günün hayalini kuruyoruz.
Mürvet hocam Allah senden razı olsun inşaAllah.
s....c
Kendisine 3 uncu gidisimde cocuk ve yetiskin yogun bakim unitesi olup olmadigini sordum benim bu ilk hamileligim cevremdeki anneler hamile kaldigimda buna dikkat etmemi soylemisti Murvet doktor cocuk azarlar gibi ilk defa boyle bir soru sorduklarını eger bu kadar kotu dusunuyorsam universite hastanesine gitmemi soyledi kovar gibi benim riskli bir hamilelik gecirdiyimi bilmesine ragmen tavri ve uslubu cok yanlıştı burda 100 kisiye iyi olmasi hicbirsey ifade etmiyor 1 hastasina bu sekilde ters konusabildikten sonra asla kendisine gitmem birdaha
ş....
İlk hamilelik surecimi mürvet hanımla tamamladım ve doğumunu da o gerçekleştirdi Allah razı olsun sorunsuz oldu herşey .şuan ikinci hamileliğimde de onunla ilerliyoruz elhamdülillah bi sıkıntımız yok kendisinden memnunum işini severek yapan başarılı bir doktor .
Mürvet Hakyemez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mürvet Hakyemez, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mürvet Hakyemez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Mürvet Hakyemez adresi nerede?Mürvet Hakyemez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çobançeşme Mah. Fatih Cad. Okul sok no:2 Yenibosna Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mürvet Hakyemez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mürvet Hakyemez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mürvet Hakyemez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mürvet Hakyemez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mürvet Hakyemez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mürvet Hakyemez hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Mürvet Hakyemez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bahçelievler bölgesinde Medilab Assist kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları