UZMAN KLİNİK PSİKOLOG VE CİNSEL TERAPİST MUSA AKYOL ATILIM ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLMUŞ VE ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİNDE KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEL LİSANSI YAPMIŞTIR. BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ , CİNSEL TERAPİ VE PSİKOLOJİK TESTLER EĞİTİMLERİ ALMIŞTIR. FARİLYA GELİŞİM VE DANIŞMANLIK MERKEZİNDE TERAPİSTLİK HİZMETİ VERMEKTEDİR.

Farilya Gelişim ve Danışmanlık Hizmetleri
Turan Güneş Bulvarı 709. sokak no:1 d:5 Farilya Gelişim ve Danışmanlık Hizmetleri, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 5 yaşındaki çocuklar

Aile Danışmanlığı +8 daha fazla

Bağımlılık Terapisi

Konum: Farilya Gelişim ve Danışmanlık Hizmetleri Fobilerden Kurtulmak

Çocukluğumdan itibaren baş etmeye çalıştığım ama her geçen gün artarak devam eden kedi fobim ile ilgili başvurmuştum çünkü artık sosyal ve iş hayatımı olumsuz yönde etkilemeye başlamıştı..daha önce de pek çok psikoloğa başvurmuş ancak başarılı olamamıştım ancak Musa bey sayesinde korkuma başka bir açıdan bakmaya başlayarak öncelikle bu fobiyi yenebileceğime inandım , her seansa fobimi yenmek adına bir adım daha atacağım inancıyla gidiyorum ve her geçen gün bu inancım güçleniyor.daha önce fotoğraflarına dahi bakamazken artık fotoğraflarına bakmaya ve videolarını izlemeye başladım, karşılaştığımda yanından geçebilecek seviyeye geldim, daha ilerleyen zamanlarda belki kucağıma alıp sevebilirim diye düşünüyorum.Musa bey ile yaptığımız terapiler fobimi yenme konusunda katkısının yanında sosyal çevrem ve aile ilişkilerimde de olumlu bi fayda sağladı.hayata daha farklı bir pencereden bakma yetisi kazandım diyebilirim.Musa beye kartlılarından dolayı çok teşekkür ediyorum

Psk. Musa Akyol

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Başarı siz mutluluğunuz daim olsun.

Profili düzenle veya yönet