Çocuk ve Ergenler için EMDR
Beck Depresyon Ölçeği
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Boşanma Terapisi
Psk. Musa Ballı
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Musa Ballı
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Progresif Kas Gevşeme Tekniği
Regresyon Terapisi
Süreklilik Anksiyete Ölçeği
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Psk. Musa Ballı
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psk. Musa Ballı
Aynı yıl SHÇEK (sosyal hizmetler müdürlüğünde) psikolog olarak göreve başladıktan sonra, uzun yıllar kamu görevi sonrası, 2015 yılından bu yana özel sektörde, psikolog olarak görev almaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.
r....a
Musa hoca bilgisi , eğitimi , tecrübesi ve iletişimi ile kesinlikle alanında çok iyi bir psikolog. Psikoloji öğrencisi olarak kendisi ile çalıştığım için çok şanslıyım .Yetersiz ve değersiz hislerime karşılık bana özgüven aşıladığı için kendimi mutlu hissediyorum. Terapi sırasında olusturduğu güven ortamıyla kendime inanmamı sağladı ve çoğu korkumla nasıl savaşmam gerektiğini öğretti. terapi sayesinde kurtulmak istediğim çoğu düşünceden kurtuldum ve ilişkilerim daha sağlıklı bir hâl aldı. çok kısa bir süre içinde bu kadar yol kat ettiğimiz için çok mutluyum .
Daha öncesinde 1 yıl başka uzmanlarla çalıştım ama hiçbir problemi çözemedim. Sigara kullanımım arttı, birtakım odaklanma problemlerimin ilerlemesine yol açtı. Üstelik, derinlemesine tanı konularak ilaç yazılarak süreçlerim ilerledi, ta ki Musa Hoca ile tanışana kadar. Kendisiyle tanıştıktan sonra sigara kullanımımı ve birtakım odaklanma problemlerimi aştım. Cinsel terapi sertifikası olmamasına rağmen geç boşalma sorunumu çözdü. Uyku problemlerim yoluna girdi. Trafiğe çıkamıyordum, şimdi araç kullanabiliyorum. Gergin olduğumda yazı yazamıyordum, artık öyle bir problemim kalmadı. Kendisiyle iyi bir yol izledik. Bütün çevremdeki kişilere öneriyorum. Çevremden birkaç kişide daha kendisinin danışanı oldu. Kendisine vefa borcumun olduğunu düşünüyorum. Şu anda farklı bir ildeyim ama hala görüşmelerime devam ediyorum.
n....)
Biz çok memnun kaldık. Musa Bey'le oğlum için görüşme sağladık. Kendisi online, telefondan sormasıyla sürekli yanımızdaydı. Çok destek gördük. 2 ay görüşme sağladık ama hala daha ara ara aradığımda sürekli döner. Bize faydası oldu. Çocuğumun okulda problemi vardı, atlattık.
z....e
Daha önce de terapi almıştım ancak eski terapimde Musa Bey'e açıldığım kadar çok açılamamıştım. Normalde insanlara kolay kolay derdimi anlatabilen biri değilimdir ancak ilk seanstan itibaren Musa Bey'e istediğim her konudaki düşüncelerimi, hislerimi anlatabildiğimi fark ettim. Danışmanlık süresince kendimle ilgili farkında olmadığım bir çok şeyi fark etmemi sağladı. Yaklaşık 4 aydır devam etmeme rağmen yakın çevrem bendeki olumlu değişiklikleri fark etmeye başladı. Zamanla çok daha fazla etkisi olacağına eminim. İyi ki Musa Bey'i tercih etmişim Danışmanlık aldığım konulardan birisi de kedi fobisiydi, Musa Bey sayesinde hayatımda ilk defa bir kediye temas ettim ve kedilere karşı artık eskisi kadar büyük korkularım kalmadı, zamanla kalan korkuların da sıfırlanacağını düşünüyorum. Eskiden bunu hayal bile edemezdim.
ay...
Hayatımda var olan "sürekli sinir " halim tedavi sayesinde yavaş yavaş ortadan kalktı. Aile içinde ve sosyal çevredeki iletişiminde potif yönde çok çok ilerleme kaydettim. Tedavi süreci daha bitmedi ama kendimi her anlamda daha iyi hissediyorum. Iyiki Musa Bey le bu sürece başladım.
Rahatsızlığım yasam kalitemi çok düşürmeye başlamıştı ve kaygım yaşadığım her anı ve olayi tetikleyip hayattan zevk almamı engellliyordu. Musa beyi ilk aradığımda sesinin verdiği samimiyet ve yonlendirmelerinden dolayı tercih ettim. Tedavi sürecinde bilgi ve deneyimleri sayesinde guzell yollar kattettik. kazandırdığı farkındalıktan dolayı gonul rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
Uzun süredir terapiye devam ediyorum ve çok memnunum. Musa Bey tecrübesi, iletişimi ve profesyonelliği ile çok iyi bir psikolog. Epilepsi tedavi sürecimin daha kolay geçmesine çok yardımcı olmaktadır. Özellikle stres yönetimi konusunda sayesinde çok yol katettim.
tu...g
Yaklaşık 2 yıldır terapi sürecimi Musa Hocam ile yürütmüş olmak, hayatta verdiğim en doğru karar olabilir. Kendimi dipsiz kuyularda kimsesiz hissederken sonunda tepede parlayan ışığı ve aydınlattığı güzellikleri görebildim. Herkesin kurtulmakta zorlandığı anakondalar ve zehirli sarmaşıklar olur. Musa Hocam yeri geldiğinde vahşi yaşamla mücadele uzmanı, yeri geldiğinde strateji dehası, doğru farkındalık ile olaylara mantıklı yaklaşabilmenizi sağlayan bir düşünce mimarıdır. Empatisi ve pozitif enerjisi yüksek, saygıdeğer bir profesyonel. Sayesinde özgüvenim, özsaygım olması gereken seviyeye geldi. Rasyonel düşünebilme yeteneğim arttı. Çevremde problem yaşayan insanları yönlendirebileceğim ilk ve tek isim diyebilirim.
Musa hocamla yaklaşık 8 aydır seans yapıyoruz kendi gelisimim adına ve problemlerim üzerinde çokça yol kat ettik. Bütün çevreme tavsiye ettim. Sizlere de tavsiye ederim.
e....r
Musa beyle Eylül ayında kızım için terapiye başladık.Ergenlik sürecimiz sıkıntılı geçiyor ve iletişim problemi yaşıyorduk kızımla.O günden bugüne adım adım olumlu yönde ilerliyoruz .Kızımla tartışmalarımız yok denecek kadar azaldı.Anne-kız aramızdaki bağ daha da güçleniyor çok şükür.Musa bey oldukça ilgili,işine odaklı ,dakik ve alanında iyi bir uzman.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
Musa Ballı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Musa Ballı, Psikoloji. Size Musa Ballı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi.
Musa Ballı adresi nerede?Musa Ballı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi No:33/502 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Musa Ballı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Musa Ballı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Musa Ballı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Musa Ballı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Musa Ballı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Musa Ballı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Musa Ballı hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Musa Ballı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Musa Ballı hangi sigortaları kabul ediyor?Musa Ballı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar