2012 yılında İstanbul Atatürk Fen Lisesinden, 2017 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümünden onur derecesiyle mezun oldum. 2019 yılında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (F.S.M.V.Ü) Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans programını, 2023 yılında F.S.M.V.Ü. Klinik Psikoloji Doktora programını bitirdim. Lisansüstü eğitimim sırasında Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi ve Medeniyet Üniversitesi Psikiyatri Kliniklerinde staj yaptım. Lisansüstü eğitimlerim sırasında bilişsel davranışçı terapi, şema terapi dersleri ve süpervizyonları aldım. Ek olarak, Uluslararası Şema Terapi Derneği akreditasyon sürecimi 2023 Mayısta tamamlayarak onaylı/akredite şema terapisti oldum. Anksiyete (kaygı) bozuklukları ve kronik ruh sağlığı sorunları odaklandığım alanlardır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 17 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Randevu +6 daha fazla

Uzmana ablamın referansı ile ulaştım. OKB sorunuyla ilgili başvurmuştum. Şu an OKB hastalığımdan neredeyse hiç kompulsif kalmadı diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendimi keşfetme sürecinde Musab hocanın son 2 buçuk yılda bana çok büyük desteği oldu. Güven problemi, öfke kontrolü, kendime karşı şefkatli olma gibi konularda hocamın sayesinde çok yol katettim. İyi ki onun gibi dürüst, donanımlı bir terapist ile yolum kesişti

Musab Hoca`ya kaygı bozukluğum için başvurmuştum. 6 ay seans aldım kendisinden. Terapiden epey fayda gördüm. Artık hayatıma yeni bir gözle bakıyorum Musab Hoca sayesinde. Kendisi alanında uzman ve çok donanımlı birisi. Destekleyici bir tarza sahip. Çok iyi niyetli. İyi ki seans almışım Musab Hoca`dan.

V

Kafama her şeyi taktığım için Musab Hoca`ya başvurmuştum. Zaten doktora tezini aşırı düşünmek üzerine yapmış. Çeşitli yöntemlerle kafama takmalarım üzerine çalıştık. 1 yıl boyunca seans aldım kendisinden. Kendisi çok nazik birisi ve usta bir terapist. Şema Terapi ile dünyam değişti.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Musab Bey çok anlayışlı ve iyi niyetli bir insan. Ayrı şehirlerde olduğumuz için ancak online görüşebildik, yüz yüze görüşebilseydik bence daha da verimli olurdu seanslarımız. Sayesinde kendime kıymet vermeyi öğrendim, hayatımı değiştirdim. Teşekkür ederim Musab Bey.

Konum: Online Danışmanlık Şema Terapi

Daha önce birkaç kere terapi deneyimim olmuştu fakat hem Şema terapi hem de Musab Bilal Bey’in bilgisi ve tecrübesi sayesinde daha ilk seanslardan itibaren farkındalığım oluşmaya başladı. Çok nazik, anlayışlı ve iyi bir dinleyici. Çok fazla psikolog var ama iyi ki Musab Bilal Bey ile yolum kesişmiş. Bu alanda, böyle bilgili ve işini iyi yapan insanlara olan ihtiyacın arttığı günümüzde, kendisi gibi birinin olması büyük bir şans. Her şey için teşekkür ediyorum