Ön Görüşme
Şema Terapi
a...
Uzmana ablamın referansı ile ulaştım. OKB sorunuyla ilgili başvurmuştum. Şu an OKB hastalığımdan neredeyse hiç kompulsif kalmadı diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kendimi keşfetme sürecinde Musab hocanın son 2 buçuk yılda bana çok büyük desteği oldu. Güven problemi, öfke kontrolü, kendime karşı şefkatli olma gibi konularda hocamın sayesinde çok yol katettim. İyi ki onun gibi dürüst, donanımlı bir terapist ile yolum kesişti
a...
Musab Hoca`ya kaygı bozukluğum için başvurmuştum. 6 ay seans aldım kendisinden. Terapiden epey fayda gördüm. Artık hayatıma yeni bir gözle bakıyorum Musab Hoca sayesinde. Kendisi alanında uzman ve çok donanımlı birisi. Destekleyici bir tarza sahip. Çok iyi niyetli. İyi ki seans almışım Musab Hoca`dan.
v...
Kafama her şeyi taktığım için Musab Hoca`ya başvurmuştum. Zaten doktora tezini aşırı düşünmek üzerine yapmış. Çeşitli yöntemlerle kafama takmalarım üzerine çalıştık. 1 yıl boyunca seans aldım kendisinden. Kendisi çok nazik birisi ve usta bir terapist. Şema Terapi ile dünyam değişti.
Musab Bey çok anlayışlı ve iyi niyetli bir insan. Ayrı şehirlerde olduğumuz için ancak online görüşebildik, yüz yüze görüşebilseydik bence daha da verimli olurdu seanslarımız. Sayesinde kendime kıymet vermeyi öğrendim, hayatımı değiştirdim. Teşekkür ederim Musab Bey.
Daha önce birkaç kere terapi deneyimim olmuştu fakat hem Şema terapi hem de Musab Bilal Bey’in bilgisi ve tecrübesi sayesinde daha ilk seanslardan itibaren farkındalığım oluşmaya başladı. Çok nazik, anlayışlı ve iyi bir dinleyici. Çok fazla psikolog var ama iyi ki Musab Bilal Bey ile yolum kesişmiş. Bu alanda, böyle bilgili ve işini iyi yapan insanlara olan ihtiyacın arttığı günümüzde, kendisi gibi birinin olması büyük bir şans. Her şey için teşekkür ediyorum
Musab Bilal Gencer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Musab Bilal Gencer, Psikoloji. Size Musab Bilal Gencer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Ön Görüşme, Şema Terapi, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi.
Musab Bilal Gencer adresi nerede?Musab Bilal Gencer adresini belirtmedi. Musab Bilal Gencer yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Musab Bilal Gencer adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Musab Bilal Gencer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Musab Bilal Gencer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Musab Bilal Gencer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Musab Bilal Gencer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Musab Bilal Gencer hangi dilleri konuşuyor?Musab Bilal Gencer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Musab Bilal Gencer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Musab Bilal Gencer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Musab Bilal Gencer hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Musab Bilal Gencer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Musab Bilal Gencer hangi sigortaları kabul ediyor?Musab Bilal Gencer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.