Uzm. Dr.
Müşerref Erkan
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları,
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Ankara 2 adres
Kızımın 1. ay kontrolü vesilesiyle tanıştık Dr Müşerref Hanım ile... Yeni anne baba olarak bizimle ilk randevumuzda tam 2 saat ilgilendi. Bebeğimizi büyütürken dikkat etmemiz gereken noktalar konusunda detaylıca anlattı, not aldırdı. Kızımızın muayenesini dikkatlice ve özverili biçimde yaptı. Hala böyle etik çalışan, toplum sağlığını önemsediği için gelen ebeveynlerle böyle güzel iletişim kurup hizmet veren, işini çok severek yapan doktorlar kaldı mı hala diye sormadan edemiyorum. Muayene sonrası muhakkak telefonla da takip etmesi, aşı hatırlatmaları, her türlü sıkıntıda telefondan da soruları cevaplaması çok değerli. Kızımın doktoru olduğu için çok şanslıyız...
bu...k
Muserref hocayi tanidigimiz icin cok sansliyiz. Oglumun bebekliginden beri takipcisi. Deneyimi, bilgisi sayesinde içimiz çok rahat. Cocugunuzu gozu kapali emanet edebilirsiniz. Buket Özen
h....l
Müşerref Hanımla çocuğumun geçirdiği bir viral enfeksiyon sürecinde tanıştık. Ancak, ilk tanışmamız olması nedeniyle çocuğumun doğumu, aşıları, geçirdiği hastalıklar, beslenme alışkanlıkları gibi her detayı not aldı. Ardından rahatsızlığımız ile ilgili muayenesine geçtik. Ve her hastalık sürecinde sağlığıyle ilgili gelişmeleri not alıyor, izliyor, takip ediyor ve genel durumunu değerlendiriyor. Bu bizler için çok değerli.
Muayene sonrasında çocuğu takip etmesi, doğru teşhis ve tedaviyle yaklaşımı, gereksiz ilaç kullanmamak adına yapılması gerekenleri paylaşması biz ebeveynler için çok rahatlatıcı oluyor.
Ülkemizde böyle değerli, ilgili ve özverili hekimlerin olması çocuklarımız için büyük şans. Müşerref hanımın tedavisi sayesinde gereksiz ilaç kullanmadan bilinçli bir iyileşme süreci atlatıyoruz. Emekleri için değerli asistanı Derya hanıma ve Müşerref hanıma çok teşekkür ediyoruz.
bu....
Kızımız şu anda 5,5 yaşında bebekliğinden beri Müşerref hanıma gidiyoruz. Bilgisi ve deneyimleriyle ne zaman ihtiyacımız olsa bize sonsuz sabır ve hassasiyetle yardımcı oldu, bilgilendirdi ve doğru şekilde yönlendirdi. Müşerref hocam sonsuz teşekkürler. Yardımcısı Derya hanıma da ayrıca teşekkür ederiz. İyi ki sizlerle birlikteyiz. İyi ki varsınız. Burcu - Hakan Denizli
ta...6
Oğlum 12 yaşında. Müşerref Hanım ilk gördüğünde 20 günlüktü. 12 yıldır isabetli teşhisleriyle ve tedavileriyle hastalıklarımızı kolay ve rahat atlatmamızı sağladı. Hala sivilcemiz çıksa önce Müşerref Hanıma gidiyoruz. Biliyoruz ki bizi doğru şekilde yönlendirecek. Hem mükemmel bir doktor hem de mükemmel bir insan. İyi ki varsınız hocam. Size ve Derya Hanıma sonsuz teşekkürler. Ozan - Nergis
fc...1
Harika bir insan ve harika bir doktor. Onu tanıdığımız için çok şanslıyız.Sizi cok seviyorum Müsşerref hanım hersey için çok teşekkurler.
FÜsun Acar
er....
İşini son derece dikkatli yapması kızımızın ileride yaşayabileceği genital bir problemi ortadan kaldırmış oldu. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor. Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu götürebilirsiniz.
ar...k
sıcakkanlılığı, inancı ve hekimliği benim ve oğlumun hayatını kurtardı. hekimliğinin yanı sıra insanlığı da mükemmel olan harika bir doktor. teşekkür ederim her şey için müşerref hanım
ay...n
Kendisini tanıma imkanımız olduğu için çok şanslıyız. Harika bir doktor. İşine ve hastasına son derece saygılı, çok çok tecrübeli bir doktor. Maddi konuları gerçekten en arkada tutan biri. Ayrıca muayenehanenin eli ayağı olan Derya süper bir insan. İlk tanıdığınızda sizi çok şaşırtan:) ama acil durumlarda yarı doktor olmuş harika bir danışman. Aynı şekilde birlikte çalıştıkları Erkan Bey de çok iyi bir doktor. Sakin ve işine hakim tavrı sizi inanoılmaz rahatlatıyor. Kızım beş günlükken tanışmıştık ve bizi gereksiz bir mavi ışık tedavisinden kurtarmıştı. Her iki doktorumuza sonsuz teşekkürler
Müşerref Erkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müşerref Erkan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Müşerref Erkan adresi nerede?Müşerref Erkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikmen Cad.No:139/6 Dikmen Ankara
- Aziziye Mahallesi Şehit Ramazan Gel Caddesi No:7 Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müşerref Erkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müşerref Erkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müşerref Erkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müşerref Erkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Müşerref Erkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müşerref Erkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müşerref Erkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müşerref Erkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Müşerref Erkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla