Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği
Hoşnudiye mah. 770. sok cassaba modern b blok kat 2 no 201 Tepebaşı Eskişehir, Eskişehir

Allianz Sigorta

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Bademcik Ameliyatı +32 daha fazla

Botoks

Botoks Enjeksiyonu

Burun Estetik Cerrahisi

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği

1978 yılında Fethiye de doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Fethiye'de tamamladım.2001 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2006 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinden kulak burun boğaz hastalıkları alanında uzmanlığımı aldım. 2018 yılında doçentlik ünvanını almaya hak kazandım.Burun estetiği, yüz estetik uygulamaları, uyku apnesi ve horlama, yutma bozuklukları, özel eğitim aldığım ve ilgilendiğim konular. Evliyim iki kız babasıyım.

Röportaj

L
Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Diğer

Mustafa hocamız çok ilgili ve güleryüzlü saç dökülme sorunum vardı detaylıca anlattı 2. Kez yaptırdım çok memnunum

Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Dolgu

10 gün önce Mustafa hocama dolgu işlemi yaptırdım.Kendisini şans eseri sosyal medyadan görmüştüm.Çok memnum kaldım.Ellerinize sağlık

Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Kulak Burun Boğaz Randevusu

Değerli hocamız Mustafa bey'i ve çalışma ekibini saygıyla ve hürmetle selamlıyorum. Beyefendi,kibar,nazik ve güler yüzlü insani yaklaşımı,ekibinin ilgili ve duyarlı paylaşımları,operasyon öncesi ve sonrası bilgi ve iş disiplinin üst düzeyde olması ve samimiyetleri hakikaten bana özgüven ve memnuniyet verdi.Hocamizin uzmanlığı sayesinde, operasyonum ve sonra ki sürecim ağrısız ve problemsiz gecti.Iyilesme sürecinde ise, hocamızın tedavi tavsiyelerine harfiyen yerine getirmem çok önemliydi.Uyguladim..ve iyileşme sürecini daha da hızlandırdım.Operasyon ve sonrası endişelerim elbette ki vardi.Lakin hocamızın ve ekibinin işinde profesyonel olmaları negatif dusuncelerimi tamamen ortadan kaldirdi.. Hem saglikli bir nefes almami saglamalari,hem de hayat kalitemi yukseltmeleri beni mutlu etti....Değerli Hocamız Mustafa Bey'e ,ekip ve calisma arkadaslarina başarılar diliyorum. İyi çalışmalar..

Ş
Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Botoks

Hızlı ve acısız bir işlemdi. İlk botoks deneyiyim olduğu için gergindim ama doktor bey sorduğum sorulara gayet açıklayıcı ve rahatlatıcı cevaplar verdi.

Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Dudak Dolgusu

Muhteşem oldu dudaklarım hiç acı hissetmedim ellerinize Sağlık hocam

Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Burun Estetiği

Mustafa hocama aralık 2023te revizyon rinoplasyi ameliyatı oldum. Sonuç tam istediğim gibi oldu. Operasyon sonrası ağrı, şişlik, morarma bile olmadı. Hem görüntü hem de nefes alışım düzeldi. Doğal bir burun oldu. Mustafa hocam ve ekibi çok iyi bir iş çıkardı.

I
Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Dolgu

Burun dolgusundan sonra dünyanın en mutlu insanı olarak ayrıldım

T
Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Çene Estetiği

Mustafa Bey ile çene dolgum için ilk defa tanıştık. Kendisi ve çalışanları çok güler yüzlüler. Doktor bey süreç hakkında çok net bilgiler verip iyi yönlendiren karaktere sahip. Ben ve eşim tavırlarından memnun kaldık. En kısa zamanda tekrar görüşmek istiyoruz.

Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Burun Estetiği

Mustafa hocamın sabrı, merhameti, insanlığı bir yana Eskişehir de rinopilasti konusunda kendisini tek geçerim. Yılmadan bıkmadan bana her gelişimde açıklamalarınızla yolumu gösterdiniz. Çok güzel, doğal bir burnum oldu. İyi ki Mustafa Acar!

Konum: Doç. Dr. Mustafa Acar Kliniği Burun Estetik Cerrahisi

Mustafa hocamı daha önceden tanımıyordum. Bu arada yaşım 49 Yorumlardan yola çıkaraktan muayenehanesine gittim. Nefes almakta biraz zorluk çektiğimi ve ayrıca burun estetiği olmak istediğimi söyledim. 17 Nisan'da Özel Gürlife Hastanesi'nde ameliyat oldum. Ameliyattan çıktıktan sonra ağrım sızım hiç olmadı. Dedikleri kurallara uymaya çalıştım bu yüzden morluk ve şişlik de çok az oldu o da normal ameliyat sonrası. Sonrasında iki üç kez muayenehanesine gittiğimde çalışanlarının ilgisi alakası güler yüzü iyileşme sürecine artı olarak ekleniyor. Mustafa hocamda çok güler yüzlü eli hafif olan bir doktor ki hiç ağrı sızı duymadım desem yeridir. Burun estetiği ile ilgili veya nefes almakla ilgili herhangi bir sıkıntınız olduğunuzda gözünüz kapalı Mustafa hocama gidebilirsiniz. 10 gün sonra kliniğe gittiğimde alçi aldıktan sonra yüzümde gözümde şişlik morluk olmadı burnumun gayet iyi durumda olduğu gördüm. Mustafa hocam kendisi ve ekibi incelikleri ve güler yüzüyle takdire şayandır