Kardiyoloji Randevusu
Ldl Kolesterol Testi
Lipid Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Lipoprotein Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Medicana Ataşehir Hastanesi
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Pacemarker Implantasyonu
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Medicana Ataşehir Hastanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Radyal Anjiyografi
Ritim Holter
Spor Öncesi Kalp Muayenesi
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Stres Ekokardiyografi
de...k
Mustafa beye kalbimde ara sora olan ritim düzensizliği şikayeti ile gittim,şikayetlerimi dinleyip,genetikihtimalden de bahsettiğimde ,yapılması gereken bütün tetkikleri yaptı,hasta iletişimi son derece güzel,anlayabileceğiniz dilden ayrıntı vererek konuşuyor bu da insana son derece güven veriyor pisikokojik olarak rahatlamanızı sağlıyor,iyaptığı işine son derece hakim çok kibar ve saygın bir doktor,zaten gelmeden önce kendisini araştırmıştım,kesinlikle tavsiye ederim
t....t
Kalp çarpıntısı için gittim. Muayene ve test sonucunda kalbimde elektrik kaçağı olduğu öğrenildi. Operasyon ile elektrik kaçağını yaktı. Sürecim güzel ve rahat geçti. Her saat ulaşabiliyorum. O konuda çok rahatım. Çok ilgili. Her konuda yardımcı oluyor. Düzenli kontrollere gidip geliyorum. Yakın takip ettiği hastasıyım. Gidebileceğim en iyi kalp doktoru. Çok memnunum kendisinden.
e....ö
Hastanede farklı bir doktorun hastasıydım. Sağlık sigortası geçmediği için doktorum Mustafa Hocayı önerdi. Çok memnunum kendisinden. Başımız sıkıştığında iletişim kurmak istediğimde yardımcı oluyor. Ablasyon hastasıyım. Operasyon geçirdim. Operasyonum güzel geçti. Tekrar başvurdum kendisine. Nefes alamıyordum. Sıkıntı yaşıyordum. Ama rahatsızlığımdan dolayı bunları yaşamadım. Bundan emindim. Dil döktüm ve efor testi yaptı. Kalbime oksijen gidememe gibi bir problem çıktı. Kaslarında oksijen sıkıntısı var güçlendirelim dedi. Dakika da kalp atış hızım yaşıma göre çok yüksek. Açıkçası her sıkıntımı ablasyona bağlanması beni sıkıntıya düşürdü. Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum. Çok ilaç kullanma taraftarı değilim. Spor önerdi. 1 yıl sonra tekrar çağırdı. Kendisiyle devam ettim çünkü ameliyatımı Mustafa Hoca gerçekleştirdi. Sürekli doktor değiştirerek durumumu anlatmak yoruyor. Ama geçirdiğim operasyondan memnunum.
ç....i
Göğüs sıkışması ve ağrısıyla başvurdum. Muayene sonrasında ameliyata karar verdi. Ameliyat sonrasında iyiyim. Hiçbir sorun yaşamadım. Güzel geçti. Şu an kendimi rahat hissediyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Randevu almak istediğimde bile bana zaman ayırıyor. Mustafa Bey çok yakın, sıcakkanlı bir doktor. Sorduğum soruya çok güzel cevap alabiliyorum. Ben memnunum kendisinden.
Doktor Beyden memnunum. Önce eşim gelmişti, memnun kaldığı için bende görüşme sağladım ve bende memnun kaldım. Bizim dilimizden konuşuyor. Kendisiyle enerjimiz tuttu. Kalp çarpıntım vardı, tansiyon rahatsızlığım var ve doğuştan kalp kapakçığında üfürüm var, bu nedenle kendisiyle görüşme sağladık. Şu anda çok iyiyim. Eşimde, bende çok memnunuz. Kendisi çok beyefendi bir doktor.
Mustafa Bey'e bir kere geldim. Herhangi bir şikayetim yoktu, kalbimde fibrilasyon var kontrol amaçlı kendisine muayene oldum. Tetkiklerimi yaptırdıktan sonra aradı, geri dönüş yaptı. Hastalığım anlamında bildiğim şeylerdi, onun için bir şeyim olmadı.
Mustafa Adem Tatlısu'dan çok memnunum. O kadar doktora gittim hepsi ritim bozukluğundan dolayı ameliyat olmam gerektiğini söylediler ama kendisi ameliyat olma ilaç kontrolüne geçelim dedi. Şimdi de ilaçlarla güzel gidiorum. Ritim geriye dönsün diye elektro şok uygulaması yaptı. Ben çok çok memnunum. Kendisi sakin, hastasıyla güzel ilgileniyor. Her şeyi detayına kadar kadar anlatması hasta için güzel şeyler. İyi ki var.
ö....)
Doktor Bey'den çok memnun kaldık. Yorumları gitmeden önce okumuştuk. Hem ilk görüşteki verdiği güven hem ilgisi hem bilgisi hem de hastaya yaklaşımından her şeyden çok memnun kaldık. Annemin tansiyonu çok yüksekti 20'lerin üzerindeydi olması gereken rakama epey yaklaştı. Birkaç kere gittik şu ana kadar büyük gelişme kaydettik. 6 ay sonrasında tekrar gideceğiz. Kesinlikle tavsiye ederim.
z.....
Kalp çarpıntısıyla alakalı olarak acile gittim. Acildekiler bana yardımcı olduktan sonra ertesi gün doktora yönlendirdiler. Bu şekilde Adem Bey'le tanıştım. Kendisinden çok çok memnun kaldım. Adem Bey kibar, nazik, işinde son derece iyi biri. Kendisiyle kontrollerimiz devam ediyor.
Ben çok memnunum. Mustafa Bey iyi, yenilikçi ve bütün olumsuzlukları deneyen olumlu bir doktor. Tansiyon şikayetimden dolayı kendisine muayene oldum. Mustafa Bey anjiyo işlemimi gerçekleştirdi ve stent taktı.
Mustafa Adem Tatlısu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Adem Tatlısu, Kardiyoloji. Size Mustafa Adem Tatlısu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Eko(Ekokardiyografi), Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Holter Izlemi, Koroner Anjiyogram, Anjiyoplasti, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Kalp Pili Takılması, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
Mustafa Adem Tatlısu adresi nerede?Mustafa Adem Tatlısu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Adem Tatlısu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Adem Tatlısu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Adem Tatlısu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Adem Tatlısu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Adem Tatlısu hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Adem Tatlısu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Adem Tatlısu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Adem Tatlısu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Adem Tatlısu hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Mustafa Adem Tatlısu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Adem Tatlısu hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Adem Tatlısu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar