mi...r
7 Şub. 2024 tarihinde talihsiz bir olay oldu 2.5 yaşındaki kızımın dirseği kırıldı ve parçalı kırık oluşmuş aynı gün Muş DH ameliyata alındı Mustafa Ali Bey o kadar ilgili ve alçakgönüllü bir insanki iyi ki onunla karşılaşmışız bize her şeyi detaylı anlattı işinde çok iyi birisi ve hastalara karşı tavrı çok iyi Allah razı olsun ondan kızımın dirseği çok iyi durumda sayesinde . Güleryüzlü mükemmel birisi
mu...t
doktor beye öncelikle çok teşekkür ederim.işini severek yapıyor işim gereği sıcakta çok kaldım baş dönmesi mide bulantısı şikayetyle başvurdum kendısı dıkkatlı bır sekılde benı dınledı ve tedavısını duzenledı yenıden doğdum adeta çocukların MUSTAFA AMCASI doktor mustafa beye hayatta başarılar diliyorum..
Mustafa Ali Kahreman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Ali Kahreman, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mustafa Ali Kahreman adresi nerede?Mustafa Ali Kahreman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muş Merkez Cad. Muş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Ali Kahreman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Ali Kahreman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Ali Kahreman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Ali Kahreman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Ali Kahreman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Ali Kahreman hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mustafa Ali Kahreman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.