Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Merhabalar, Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine hemoroid hastalığımdan dolayı Genel Cerrahi Dr. Mustafa Altundala başvurdum. Fakat daha derdimi anlatmadan kızar ve azarlar tavırlarla, hiçbir şekilde kendisine soru sordurmayan bir doktorla karşı karşıya kaldım. Daha sonra kendisi tarafından 06.10.2020 tarihinde lazer tedavisi uygulanarak ilgisiz şekilde ameliyat edildim. Ameliyattan sonra ağrılarım hemeoroid çatlaklarım ve şişliklerim artmaya ve daha fazla olmaya başladı. Akabinde kendisine ilaçlarım bittiği için ilaç yazdırmaya ve aynı zamanda şikayetlerim için muayene olmaya, kontrole gittim. Fakat kendisi tarafından ilaçları kullanmama gerek olmadığını normal hayatıma devam etmem gerektiği söylendi ve yine bir şey sormama derdimi anlatmama fırsat bulamadan odasından çıktım. Daha sonra ben yine de doktorun dediğinin tam aksine ilaçlarımı eczaneden alıp kullanmaya ve sadece sıvı tüketip katı gıdalar tüketmemeye dikkat ettim. Ama buna rağmen büyük abdestimi hiç yapamaz duruma geldim şu an şikayetim hala devam etmektedir ve büyük abdestimi hala çok zor ve sancılı yapmaktayım. Daha sonra bu konudan dolayı tekrar kendisine başvurdum fakat beni muayene bile etmedi ve normaldir ödem tekrar çıkabilir yapacak bir şey yok diye kovarcasına söylemde bulunup yaptığı işin arkasında durmadı. Daha fazla bu mağduriyetleri yaşamaması için bu olumsuz deneyimimi paylaşıyorum. Bilginize.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

ben mustafa beyin üzerine doktor tanımam allah bida nasip etmesin ama dört defa amaliyat oldum doktoruma bı dört defa daha gözüm kapalı olurum alah başımızdan eksik etmesin sizi

Profili düzenle veya yönet