Prof. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları,
İç Hastalıkları
Gaziantep 1 adres
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
Adrenal Gland hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)(Cushing sendromu, Addison hastalığı, böbrek üstü bezi kitleleri..) +11 daha fazla
Büyüme Hormonu Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Hirsutizm
Ofis
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Tiroid Kan Testleri
Tiroid Ultrasonografi
Ofis
Tiroid İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi ( TİİAB)
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
İnsülin Direnci Testi
hü...
Doktor beyin hastaya yaklaşımı çok iyi, size yeterli ve net bilgi veriyor. Tiroid nodüllerim için gitmiştim.
Hasta
Yillardir tiroid sorunumdan dolayi hastasiyim ve çok memnunum. Isini severek yapan tek ayrintiyi bile kacirmayan basarili bir doktor. Iletisim konusunda bir sorun yasamadim hersey olması gerektigi gibi çok basariliydi..... herkese tavsiye ederim
bo...n
Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun benim bir yıl önce boyun yanlarında ağrı şikayetim başladı ultrason çektiğimiz zaman nodüle rastlandı ama klinik tablom tam oturmadığı için 5-6 doktor gezmeme rağmen bir netice alamadık en son internetten Mustafa hocayı bulduk ve ilk gidişinde tanımı koyup tedaviye başladı her defasında ilgilenip çözüm odaklı yaklaştı ben çok memnunum gitmeyi düşünenlere gözünüz kapalı gidebilirsiniz diyebilirim.
sa...ş
Ben istanbulda yaşayan biriyim.
Ama Mustafa hocamı bir arkadaş tavsiyesi ile Gaziantep’te tanıdım. Şeker hastalığımı öğrenince çok korkmuştum. Mustafa hocamdan Allah razı olsun hem pislojikmen iğleşitim hemde şeker hastalığımı 3 ay içinde kontrol altına aldı.Ben arkadaşlarıma ve dostlarıma tavsiye ettiğimde.Tek kelime ile Mustafa hocaya tabi olacaksın kısa sürede tedavi cevaplarını alacaksın.
ah...
Hepinize geçmiş olsun diyorum ve Mustafa hocama ulaştığınıza göre geçecektir. Ben yüksek şeker halsizlik ve aşırı kilo problemlerim yüzünden tanışma fırsatı buldum bir çok yerden umut ettiğim sağlımı çok kısa zamanda Mustafa hocam geri verdi.Ve bütün ailem yakınlarımız hocama emanet sağlığımız.Samimi dostane yaklaşımı ve en önemlisi herzaman herkoşulda ulaşabiliyoruz ve hemen geri dönüş sağlıyor. Saygılar…
b....
Aşırı derecede halsizlik, iştahsızlık ve yorgunluk şikayetiyle Gaziantep tıp fakültesinden Mustafa hoca dan randevu aldık. Yanına gittigimiz zaman son iki ayda ki bütün şikayetlerimizi söyledik. Bizi dinleyip not aldı. Sabah kan verip tekrar dan Mustafa hoca nin yanına gittiğimizde teşhis koyup hemen yatış yapıldı. Vücuttaki bazı hormon seviyelerinde dengesizlik varmış. Dokuz güne yakın hastanede yattık bu süre içinde bizimle çok güzel ilgilenildi. Mustafa hoca, asistan doktorlar ve hemşireler bizimle çok iyi ilgilendi. Dokuzuncu günün sonunda taburcu oldum. Eve gittiğim de ilk bir iki gün hastane ortamının verdiği yorgunluk hiçbir şey olmamış gibi hissettim. Sonraki her gün iştahsızlıgim geçti artık yemekleri iştahla yiyebiliyorum bununla beraber halsizlik ve yorgunluk ta geçti. Taburcu olduktan bir ay sonra gayet sağlıklı bir şekilde Mustafa hoca nin yanına kontrole gittim. Kontrol de bütün değerler normal çıktı. Su anki hayatımı Mustafa hoca ya borçluyum dersem yeridir. Selam ve saygılarımla.
ya...n
Mustafa Hocam, harika bir insandır. İki yıldır tiroid rahatsızlığımı takip ediyor. Ne zaman bir sıkıntım olsa telefondan dönüş sağlıyor. Allah işini rast getirsin inşallah. Biz çok memnunuz doktorumuzdan. İyi ki Mustafa hocayla karşılaşmışız. Her şey için çok teşekkürler Mustafa Hocam.
b....m
Ben kendisine hormon bozukluğu sebebiyle gittim.Çok güzel ilgilendi ve beni bilgilendirdi çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim.
ben tip 1diabet hastasıyım ve guatır rahatsızlığım var 17 yıldır bu hastalıkla mucadele ediyorum 10 senedir sayın MUSTAFA ARAZ hocam la tedavim devam ediyor çok iyi bir doktor her hastalığımla ilgili bir sorun sıkıntı oduğu müddetçe her zaman yardımcı odu her şey için çok teşekkür ederim benim hastalığı olan hastalar gönül rahatlığıyla saygı değer MUSTAFA hocama muayne olabilirler teşekkürler MUSTAFA ARAZ hocam allaha emanet olun
he...i
Değerli hocama birçok doktorun farklı tanılar koyduğu ciddi olduğunu düşündüğümüz Bağırsak enfeksiyonu rahatsızlığı sebebiyle gittim. Daha önceleri gittiğim her doktor farklı ilaçlar kullanmamı istemişti ve ilaçları kullanmama rağmen rahatsızlığım artarak devam ediyordu. Mustafa Hocam’a muayene için ilk gittiğim vakit rahatsızlığımı ve kullandığım ilaçları anlattığımda asıl sorunun küçük bir sebepten kaynaklanabileceğini belirtti. Nitekim hocamızın yapılmasını istediği tahlillerin sonucu da zaten hocamızın ilk izlenimini haklı çıkardı; Vücudumda ki Çinko oranının düşmesi sebebiyle sorunlar yaşamıştım. Sonuç olarak, çinko desteği ile ciddi olduğunu düşündüğümüz sorun ortadan kalktı. Hocamızın yanına gidene kadar kullandığım onca ilaç ve moral bozukluğu maalesef boşunaymış. Mustafa Hocam’ın bizi ilk karşılamasından son kontrol gününe kadar hastayla olan yakın ilgisi ve bilgisinin güveni kalp huzurum ve sağlığımı yerine getirdi. Herşey için çok teşekkür ederim saygıdeğer hocam.
Mustafa Araz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Araz, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Mustafa Araz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Adrenal Gland hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)(Cushing sendromu, Addison hastalığı, böbrek üstü bezi kitleleri..), Hirsutizm, Hirsutizm (kadında tüylenme fazlalığı ve polikistik over sendromundaki metabolik bozukluklar), İnsülin Direnci Testi, Tiroid İnce İğne Biyopsisi, Tiroid İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi ( TİİAB), Tiroid Ultrasonografi, Büyüme Hormonu Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi.
Mustafa Araz adresi nerede?Mustafa Araz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- ÜNİVERSİTE BULVARI NO:224/A ŞAHİNBEY GAZİANTEP Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Araz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Araz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Araz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Araz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Araz hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Araz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Araz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Araz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Araz hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Mustafa Araz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla