80 küsür yaşında ki babamın prostat ameliyatını çok başarılı bir sonuç olarak geri dönüş yaşamış olduk. Kaç yıl sonra bunu seve seve yazmak istedim. Sadece babamın ameliyat eden doktoru olarak ken annemın kanser koşturmamız da Yıllar sonra yanına gittiğimiz de bize dışardan bir hastası nin eşi için alakasız kapısını çalmamız da benim alanım ile alakadar değil benzeri bir tepki yaşamadan acil bir olayımız da bize yardımcı oldu. 3 sene geçti evet insan i bir doktor düşüncelerimizde diyebiliyorum. Veli dilmaç ailesi olarak iyi ki tanışmışız.
y ...
Gerçekten devlet hastanesinde böyle düzgün bir yaklaşım, güleryüzle onca yoğunluğa ragmen, cok teşekkür ederim, harika bir doktor, babamın parkinson sebepli tuvalet ihtiyaçları için gittik, bizi gerekli tetkiklere yönlendirdi, hstaya kendını rahat hissettiren bir doktor
öz...k
Uzun arastırmalarımız sonucu yolumuz kıymetli Mustafa Asım hocamız ile birleşti.Babamın prostat ve mesanede bulunan kitleyi başarılı bir ameliyatla alarak tedavi sürecini gerçekleştirdi.Kendileri ,hastalarını yakını gibi gören,hiçbir ilgi ve alâkasını eksik etmeyen mütevazılıkta sınır tanımayan nadide bir insan.İyiki hocamızla yolumuz keşişti.Kendisine şükranlarımızı sunuyor başarılarının devamını diliyoruz.
sa...z
29-12-2022 De Hidrosel Ameliyatı Oldum. Doktor-Hasta İlişkisi Çok İyi. Ameliyatımda iyi Geçti. Ben Kendisinden Çok Memnun Kaldım. Alanında Çok iyi Ve Başarılı Bir Doktor. Sorduğun Her Bir Soruya Cevap Veren Bir İnsan. Tavsiye Ederim.
m....ş
Sayın Asım beyde böbrek taşı ameliyatı oldum. O kadar çok ilgili ki görevine aşık hastalarına değer veren çok saygın bir kişi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. ALLAH sizden razı olsun...
tc...n
Asım hocamda bobrek taşı operasyonu geçirdim doktorluğunun yanında tam bir halk adamı güler yüzlü ilgili merhametli ne kadar teşekkür etsem azdır hani derler yaa BABA ADAM diye işte kısaca ASIM HOCA BABA ADAM herşey için tekrar tekrar teşekkür ederim
be....
mustafa bey urs ameliyatı oldum.çok ilgili güleryüzlü,mesleğinin ehli çok iyi bir doktor.çok teşekkür ederim
is...r
Sanırım asım bey için sadece doktor demek yanlış olur. Karakter kişilik anlamında muhteşem bir insan. Bir çok sebep den dolayı hayatım boyunca birsürü doktor tanıdım ve hiç birinin hastası ile bu kadar ilgilendiğini görmedim. Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası sağolsun çok ilgili ve alakalı sorumluluk sahibi bir doktor. Sizin aracılığınız ile tekrar kendisine teşekkür ediyorum. Ve şunu da eklemeden geçemeyeceğim yaptığı operasyon sonrası hiç bir şikayetim ağrım olmadı. Saygılar.. TEŞEKKÜR EDERİM SAYIN ASIM BEY
Mustafa Asım Ulutürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Asım Ulutürk, Üroloji.
Mustafa Asım Ulutürk adresi nerede?Mustafa Asım Ulutürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğan Sok.İstasyon Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Asım Ulutürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Asım Ulutürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Asım Ulutürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Asım Ulutürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Asım Ulutürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Asım Ulutürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mustafa Asım Ulutürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ürologlar
Kartal bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar