Sondalı İşeme Filmi,
Akciğer Apsesi,
Bitiklik (Fimozis),
Kunduracı Göğsü,
Solunum sistemi cerrahisi,
Çocuklarda baş ve boyun cerrahisi,
Sanal kolonoskopi,
Onkolojik cerrahi,
Yenidoğan cerrahisi,
s....t
26.06.2023 tarihinde, oglum Metehanin sunnetini Mustafa Aydinc hocama yaptirdik.Yaklasimi,iletisimi,isinin ehli olmasiyla kesinlikle gonul rahatligiyla sunneti yaptirabilirsiniz.Biz cok memnun kaldik.Hersey icin cok tesekkur ederiz.Elinize ,emeginize saglik hocam
öa...l
Eşim ve ben Dr. Mustafa Aydinç'e teşekkür ediyoruz. Oğlumuzun sünnetini en mükemmel şekilde gerçekleştirdi. Sünnet öncesi ve sonrasında da yakından ilgilendi ve bizi en iyi şekilde aydınlattı.
se...n
Saygılı , dürüst, tecrübeli , doğru teşhis ve çözüm.
teşekkürler hayırlı çalışmalar dilerim.
çocuğumu sünnet ettirdim daha sonra başka bir rahatsızlık muayeneye gittim. memmun kaldım.
cø....
Ben Danimarkadan Alanyaya 3 yasindaki oglumu sunnet etmek icin geldim. Cok profesionel bir bilgilendirme ve operasyonla oglum sunnet oldu. Daha sonra olabilecek komplikasiyonlari bana izah etti. Kendisi alaninda uzman ve rahatlikla cocugunuzu emanet edebilirsiniz. Bøyle guzel yuzlu bir beyefendiyle tanistigima com menun oldum. Oglum hic problem yasamadi, estetik olarak cok øzenle ilgilendi. Operesyondan sonrada øzel olarak ilgilendi. Hersey icin tesekur ederim.
ka...n
Oğlum 4 aylıkken sünnet oldu o kadar hareketli olmasına rağmen gerçekten işinin ehli biri olduğunuz belli maşallah hiç sorun yaşamadık 1 hafta sürdü galiba iyileşmesi şimdi 3yasinda tavsiye ettiğim herkes de aynı şekilde memnun çook teşekkürler umarım sizin gibi gerçek doktorlar çoğalır
.....
Mustafa Bey'e kızımı getirdim. İlgisi,anlayışı, kibarlığı. Özel hastanede bile bu kadar ilgi ve nezaket görmedim. Bilgisi, detaylı anlatımı, Herkese gözü kapalı tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız....
Op. Dr. Mustafa Aydinç
teşekkür ederim güzel ve içten duygularınız için,klinikte ilk karşılaşma ve tedavi bitimine kadar hasta ve yakınlarının kaygı ve korkularını anlamak ve tedavi bitiminde iyi bir izlenim oluşturmak, verilen sağlık hizmetinin kalitesi kadar önemli olduğunu düşünüyorum....saygılarımla
tc...l
doktor mustafa bey oğlumu salı günü sünnet etti. ertesi gün oğlum efe ayağa kalktı.hiçbirşey olmamış gibi hayata kaldığı yerden devam etti. çok sevgili doktor beye sonsuz teşekkür ediyorum ellerine sağlık. çok başarılı. eminim özel bir hastaneye gitmiş olsaydık kesin 10 günde kalkamazdı. doktor mustafa beye güler yüzlü olduğu içinde sonsuz teşekkür ediyorum allah kendisine ve ailesine uzunnn ömürler versin inşallah.
Kendisi tavsiye edebileceğim ender doktorlardandır.2012 yılından buyana çocuklarımın ve bir çok tavsiye ettiğim kişinin doktorudur kendisine çocuklarımdaki emeğinden dolayı minnettarım uzun yıllarmesleğine devam edip aileleri kendisinden mahrum bırakmamasını dilerim.aileniz gibi görebileceğiniz doktorlar her zaman karşınıza çıkmayabilir.kendisine teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..
bu...k
Hem kendi iyi niyetli, hemde işinde çok profesyonel insani değerlerinden hiç bir şey kaybetmemiş maddiyatı ön planda tutmayan iyi yetiştirilmiş ve kendisini mükemmel geliştirmiş bir kişidir.Oğlumun ameliyatında tanışmıştık ona hemen güvendim ve haksız da çıkmadım,ameliyatın üzerinden 12 yıl geçti çocuk konu ile ilgili rahatsızlıktan dolayı hiç bir şikayeti olmadı.Allah işini rast getirsin .
Mustafa Aydinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Aydinç, Çocuk Cerrahisi.
Mustafa Aydinç adresi nerede?Mustafa Aydinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oba Mah. Eskigazipaşa cad. OBAPRİME CENTER iş merkezi C-blok no 1 Antalya
- Oba Mah. Eskigazipaşa cad. OBAPRİME CENTER iş merkezi C-blok no 1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Aydinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Aydinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Aydinç hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Aydinç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Aydinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Aydinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Aydinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Aydinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mustafa Aydinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları