Kişiye Özel Diyetler
Sağlıklı Beslenme
Eğriçam mah 2202 sok. Şimşek Apt. K:1 D:1, Mersin
Dyt. Mustafa Bahar Muayenehanesi
h....d
Hayatımda tanıdığım en mükemmel doktor ..doktorlugun dışında bir abi gibiydi.güler yüzüyle sohbetiyle eşi benzeri bulunmaz bi insan .4ay kadar bi tedavi gördüm 20 kilo verdim yorumum biraz gecikti ama sonsuz teşekkür ediyorum .
Mustafa Bahar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Bahar, Diyetisyen. Size Mustafa Bahar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Sağlıklı Beslenme.
Mustafa Bahar adresi nerede?Mustafa Bahar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eğriçam mah 2202 sok. Şimşek Apt. K:1 D:1 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Bahar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Bahar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Bahar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Bahar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Bahar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Bahar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Bahar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler