Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun
ze...a
Kizimin ateşi çıkmıştı kac doktora gittiysek ya diştendir ya da boğazındaki kizarikliktandir dedi kizim havale geçirdi Allah razi olsun mustafa bakman hocadan hemen yatış verdi kizimin beyaz küresi sınırın altına düşmüştü cok tehlikeli bi durummus vucut tum mikroplara acikmis sukur 2 güne toparladı kizim bundan sonra başka doktor tanımam ...
fa....
Kizim devamli üst solunum diye tedavi edildi sebebini mustafa hocam buldu ve reflu teşhisini koydu Allah razi olsun kizin o günden bu yana rahatladi ananiza babaniza rahmet olsun Allah sizin gibi doktorları basimizdan eksik etmesin
me...p
GEREK HASTALARA YAKLAŞIMI, GEREKSE UYGULADIĞI TEDAVİLERE OLUMLU SONUÇLAR ALMAMIZ KONUSUNDA MÜKEMMEL BİR HEKİM....KEŞKE TÜM DOKTORLARIMIZ BÖYLE OLSA. ASLINDA OLMASI GEREKEN BU FAKAT BİZLER ÖZELLİKLE HASTA-DOKTOR İLİŞKİLERİNDE BÖYLE İLGİ İLE KARŞILAŞMADIĞIMIZ İÇİN DR. MUSTAFA BAKMAN BEYİN YAKLAŞIMI OLAĞANÜSTÜ GELİYOR.. KENDİSİNE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.
bi...z
hocamın tecrübesine hayranım allahtan sonra hocama güveniyorum iki oglum var allah herkese nasip etsin.
Mustafa Bakman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Bakman, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Mustafa Bakman adresi nerede?Mustafa Bakman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89 İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Bakman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Bakman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Bakman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Bakman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Bakman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Bakman hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mustafa Bakman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.