Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Mustafa hocamdan Allah razı olsun işini hakkıyla yapan hastayla konuşması ilgisi motive etmesi bilgilendirmesi çok iyi bir doktor . Safra kesesi amelyatımı yaptı çok memnun kaldım. İşi gücü rast gelsin başarılarının devamını diliyorum.

Konum: Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer

Mustafa hocamıza safra kesesi ameliyatı olduk öncesi ve sonrası itinalı bir şekilde o kadar güzel ilgilendi ki ben böyle bir şey görmemiştim. Ağrılarım sancılarım oldu saat başı gelip muayene etti hakkını helal et hocam işini severek o kadar güzel yapıyorsun ki iyi ki sizinle karşılaşmışız. İyi ki siz Allah razı olsun.

Ş
Konum: başka bir yer Diğer

Mustafa hocam safra kesesi ameliyatımı yaptı. İlgisi, alakası, tecrübesi ile tam anlamıyla harika bir cerrah.

Ş
Konum: başka bir yer Diğer

Hocama safra kesesi ameliyatı için rastgele gittim olgun empatili rahatlatıcı ve egosuz tavırları hakkında hiç bişey bilmememe rağmen beni güvendirdi çok korkuyordum ameliyattan ama sonuç Allahın izniyle güzel oldu. Buraya yorum bırakıyorumki benim gibi tereddüt edenler varsa gönül rahatlığıyla Mustafa hocama gitsin pişman olmazsınız inşallah işini hakkıyla yapan mükemmel bir insan Allah razı olsun ondan. Gerçekten bal gibi bir doktor:) Sizin gibilerin sayısı çoğalır inşallah

R
Konum: başka bir yer Diğer

İlk defa ameliyat oldum ve çok stresliydim doğrusu. Mustafa hocam gerçekten her açıdan çok güzel ilgilendi samimiyeti enerjisi ve işindeki başarısı olsun her şeyi göz önünde bulundurarak çok sağlıklı bir ameliyat ve ameliyat sonrası süreç geçirmeme sebep oldu. Ameliyattan sonra hastanede kaldığım günlerde de kontrol için gelip detaylı açıklamalarıyla içimizi rahatlattı. Birkaç gün sonra da annem için başvuracağız. Allah bin kere razı olsun alanında çok başarılı bir doktor tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.

Profili düzenle veya yönet