Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi
fi...s
Mustafa hocamdan Allah razı olsun işini hakkıyla yapan hastayla konuşması ilgisi motive etmesi bilgilendirmesi çok iyi bir doktor . Safra kesesi amelyatımı yaptı çok memnun kaldım. İşi gücü rast gelsin başarılarının devamını diliyorum.
se...
Mustafa hocamıza safra kesesi ameliyatı olduk öncesi ve sonrası itinalı bir şekilde o kadar güzel ilgilendi ki ben böyle bir şey görmemiştim. Ağrılarım sancılarım oldu saat başı gelip muayene etti hakkını helal et hocam işini severek o kadar güzel yapıyorsun ki iyi ki sizinle karşılaşmışız. İyi ki siz Allah razı olsun.
şü....
Mustafa hocam safra kesesi ameliyatımı yaptı. İlgisi, alakası, tecrübesi ile tam anlamıyla harika bir cerrah.
ş ...y
Hocama safra kesesi ameliyatı için rastgele gittim olgun empatili rahatlatıcı ve egosuz tavırları hakkında hiç bişey bilmememe rağmen beni güvendirdi çok korkuyordum ameliyattan ama sonuç Allahın izniyle güzel oldu. Buraya yorum bırakıyorumki benim gibi tereddüt edenler varsa gönül rahatlığıyla Mustafa hocama gitsin pişman olmazsınız inşallah işini hakkıyla yapan mükemmel bir insan Allah razı olsun ondan. Gerçekten bal gibi bir doktor:) Sizin gibilerin sayısı çoğalır inşallah
rü...s
İlk defa ameliyat oldum ve çok stresliydim doğrusu. Mustafa hocam gerçekten her açıdan çok güzel ilgilendi samimiyeti enerjisi ve işindeki başarısı olsun her şeyi göz önünde bulundurarak çok sağlıklı bir ameliyat ve ameliyat sonrası süreç geçirmeme sebep oldu. Ameliyattan sonra hastanede kaldığım günlerde de kontrol için gelip detaylı açıklamalarıyla içimizi rahatlattı. Birkaç gün sonra da annem için başvuracağız. Allah bin kere razı olsun alanında çok başarılı bir doktor tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.
Mustafa Ballı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Ballı, Genel Cerrahi.
Mustafa Ballı adresi nerede?Mustafa Ballı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Ballı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Ballı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Ballı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Ballı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Ballı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Ballı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mustafa Ballı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar