Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
se...k
Telefon numarası doğrulandı
sayın mustafa bey ben ve eşim size ne kadar teşekkür etsek azdır. işinizde göstermiş olduğunuz titizlik ve özveriyi ne kadar anlatsam yetmez ancak sizi tanımaları gerekir bu işi ticaret yönüyle bakmadığınızı ve severek herkese yardımcı olduğunuzu bu siteden tüm okurlarınıza bildirmeği kendim ve ailem adına bir borç bir görev olarak gördüğüm için yazıyorum işinizde daima başarılı olmanız temennilerimle size ve ekibinize yeşekkür ederim saygılarımla selçuk KIRKPINAR
Mustafa Baş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Baş, Diş Hekimi.
Mustafa Baş adresi nerede?Mustafa Baş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Baş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Baş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Baş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Baş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Baş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Baş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Baş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar