si...t
tek kelimeyle mükemmel bir doktor insanın halinden çok iyi anliyorve çok iyi tedavi yöntemi uyguluyor kendisine buradan çok teşekkür ediyorum allah ondan razı olsunsinan kurt
me...p
Ailem altinolukta yasiyor, Dr.Mustafa Bey ile baska bir Dr tavsiyesi ile tanistik, babam mide kanseri karacigerde met var, istanbula ilk geldiginde agrilarina ve kilo kaybina engel olamiyorduk, kemoterapiye basladi agrilari gecti ve 6 kilo aldi suan tedavi halen devam ediyor, babam Dr. Mustafa beye her gun dua ediyor ve tabiki bizde, yardim sever, hakikiyetli, gercekten cok basarili ve durustce sizi her konuda bilgilendiriyor. Iyiki karsimiza Dr. Mustafa Bey cikti kendisi prof olmayi hakediyor. Hayirlisi ile bu hastaligi yenecegiz bsbam ve biz cok umutluyuz...
be...r
başka yerden istanbula geldiğimiz için öncelikle çok güzel karşılandık.çok iyi niyetli çok güler yüzlü.şimdilik ilk izlenimlerimiz bukadar.inşallah tedavi süresince böyle devam eder.beklediğimizin çok çok üzerindeydi herşey...
Mustafa Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Bozkurt, Tıbbi Onkoloji.
Mustafa Bozkurt adresi nerede?Mustafa Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
- Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Onkologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Onkologlar