Apgar Skoru +50 daha fazla
Bebek Masajı Eğitimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri
Milas Devlet Hastanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
tu...
8 yaşında ki kızım için ilk defa bizi aydınlatıcı bir şekilde geniz eti teşhisini direkt soylemistir bu zamana kadar hiç bir hekim kızımızın neden hasta olduğunu bulamamıştır .Güler yüzü ve bize insancıl yaklaşımı için kendisine çok teşekkür eder bu insanı duygularini ve yaklaşımlarını hiç bir zaman kaybetmemesini temenni ederim
s ...b
Milas'ın en iyi Doktorlarından. Bir annenin en hassas süreci bir bebeği büyütmek. Doktorumuz inanılmaz derecede anneleri rahatlatıyor onları stresten uzaklaştırıp üzerine titreyip evhamlandıkları bebeklerine yakından ilgi göstererek güven kazanıyor. Biz kızımızın rutin kontrolleri için gidiyoruz venhep aynı ilgi ile karşılaşıyoruz İyiki gelmişsiniz doktorum.
bi...e
Oyle mukemmel bir hekimki hc bir eksiği yok desem daha dogru cocuguma karşı ilgisi davranışı sabrı sevgisi ck iyi bizleri her konuda detaylı bilgilendiriyor sanırım kızımın ve bzm buyk şansımız boylesine mukemmel bir hekime emenat edıyoruz cocugumuzu iyi ki var keşke bütün cocuk doktorları böyle ilgili severek yapsa işini kesinlikle tek kelimeyle muhteşemsiniz hocam
k....s
Kizimizin demir eksikligi yuzunden doktorumuza baş vurduk ama kendisi genel muane yaparak sadece dile getirdigimiz sorunla ilgilenmekle kalmayip dikkatli ve özenli biçimde tedaviye başladi.çocugumuzla iletisimi bizlere karsi sakin ve güler yuzlu tavirlari detayli aciklamalariyla mukemmel bi tedavi sureci gecirdik sayesinde sorunumuz kisa surede çözuldu
nr...l
Mustafa hocamı 29 mayıs hastanesinde tanıdık. Oğlumun alerji sorunu vardı bıze çok güzel yardımcı oldu. Tedavimizi baslattı ve takipe aldı her gittiğimizde çok ilgili güleryüzlü davrandı oğlumla iletişimi çok iyidi aklımıza takılan her konuda defalarca sorsak da yardımcı oldu ılgıyle anlattı. Devlet hastanesinde böyle ilgili yardımsever bir doktor bulmak çok zor Ankara'dan gittiği için çok üzüldük.
f....b
İletişimi hem bizimle hem çocuklarla çok iyi okadar yoğunluğuna rağmen sakin ve güler yuzuyle işini hakkıyla yapıyor hiç birşeyi aceleye getirmiyor ayrintilari atlamiyor güzel güzel dinliyor ve anlatıyor. bilgisi tedavisi herşey mükemmel çocuğumun herşeyiyle ilgileniyor ve takip ediyor.Bugünün şartlarında böyle bir doktora rastgelmek büyük şans başarılarının insanlığınin tahammülünün devamını dilerim
Bodrumda yaşıyoruz ama mustafa bey için milas devlet hastanesine gidip geliyoruz. Bodrum'da doktora gittiğimizde boğaz enfeksiyonu olduğunu söyleyip 10 aylık oğluma antibiyotik yazmıştı ama sorunlar geçmemişti. Mustafa bey e muayeneye gittiğimizde oğlumuzun dış çıkardığını anladık. Teşhisi ve güler yüzüyle mükemmel bir doktor.
ya...
Doktor Mustafa beye öncelikle ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim .
İlk bebeğim ve fazlasıyla kaygılıyım a4 dolusu tüm sorumu bıkmadan cevaplayan bir hekim .
İlgisi alakası mükemmel , muhteşem , harika .
Bebeğim her seferinde mutlu ayrılıyor bir kez ağladığına denk gelmedim .
Tüm yoğunluğuna rağmen her hastası için ayrı bir özen içerisinde .
Mustafa bey görev yapmasa kesinlikle götürebileceğim bir doktor daha bulunmuyor hastanede malesef.
Her şey için çok çok teşekkür ederim keşke daha fazla ifade edebilseydim.
Böyle doktorlara her alanda ihtiyacımız var bebeğim için büyük şans .
İyi çalışmalar diliyorum , umarım bebeğim hastalanmaz sadece rutin kontrollerde görüşürüz .
s....u
Mustafa bey ile şans eseri denk geldik ama iyiki şansımız yaver gitmişte karşılaşmışız. Doktor beyin en başta çocuklara yaklaşımı harika, korkarak muayeneye giren çocuğum çıkarken mutlu bir şekilde el sallayarak çıktı. Muayene sonrası açıklamaları, yaklaşımı devlet hastanelerinde görmek istediğimiz ve göremediğimiz güleryüzü, devlet hastanelerinde el üstünde tutulması gereken harika bir doktor. 2 çocuğum var ve çok doktor gezdik. Böyle işini hakkıyla yapan doktorlara çok ihtiyacımız var herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
z....s
Kendisi çocuğumuzun hastanede yattığı dönemde gösterdiği ilgi ile bize umut ışığı oldu böbrek yetmezliği tanısı alan çocuğumuzun tanısının verdiği üzüntüde yanımızda olup aklımıza takılan soruları defalarca sıkılmadan cevapladıallah ondan ve hocalarından razı olsun
Mustafa Burak Seven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Burak Seven, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mustafa Burak Seven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Yenidoğan Takibi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Fototerapi, Apgar Skoru.
Mustafa Burak Seven adresi nerede?Mustafa Burak Seven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Profeşör Şadan Gökovalı caddesi Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Burak Seven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Burak Seven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Burak Seven isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Burak Seven, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Burak Seven hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Burak Seven ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Burak Seven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Burak Seven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Burak Seven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Burak Seven hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Mustafa Burak Seven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Burak Seven hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Burak Seven tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Muğla bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla