Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
öz...
Konya’da yaşıyoruz oğlum Ankara da hastalandı ve Mustafa hocama geldik . Kendisi ilgili detaylı araştırma yapan harika bir doktor. 40 derece ateşle yatış yaptık ve şükürler olsun gayet iyiyiz. Artık en ufak bir şey de Konya’dan da olsa geleceğiz. Sonsuz sevgiler teşekkürler..
ay...ı
Mustafa bey kızıma cok iyi baktı az ilacla hemen tedavi etti herkese tavsiye ederim bence manavgatta tek doktor
mi...r
mi...r
Dr mustafa beyle tanıştığımız ilk gün doğumda tanıştık iyiki de tanışmışız ćok iyi bir doktor kadın doğum uzmanımız ahmet yaman sayesinde mustafa beyle tanıştık iyikide tanışmışız
ar...k
2 yıl önce Manavgata ilk taşındığımda gittiğim başka bir doktorun 7 aylık kızıma 6 tane ilaç yazmasından sonra, şaşırmış bir halde kızım için ilaç doktoru değil ÇOCUK DOKTORU arayışımda karşıma çıkan ve bu süre zarfında teşhis ve tedavileri ile beni hiç hayal kırıklığına uğratmayan, kızımın da çoooook severek severek gittiği bir tanecik doktorumuz.
as...o
bence manavgattaki en iyi çocuk doktorlarından biri güvenerek mustafa beye gidebilirsiniz çok ilgili detaycı bir doktor çok teşekkür ederiz kızım musatafa beyi çok seviyor çocuklara nasıl davranacağını çok iyi biliyor
po...k
Mustafa bey gercekten tam bir çocuk doktoru çok sıcak güler yüzlü benim 5 yasinda bir kızım onu çok seviyor çok teşekkür ederim mustafa beye cok iyi bizden bir insan
fa...p
mustafa beye ben çoçuğumu güvenle ellerine bırakıyorum tecrübeli bilgili herşeyi çok sorguluyor araştırıyor çok memnunum bilgisine verdiği ilaçlara güveniyorum çoçugum hemen iyileşiyor
fi...ş
BENİM 5 YAŞINDA BİR OĞLUM KİLO ALAMIYORDU MUSTAFA BEYE GİTTİK YAPTIĞI BESLENME PROGRAMI VE BİR İLAÇLA KİLO ALMAYA BAŞLADI YEMEK YEMEYE BAŞLADI ÇOK TEŞEKKÜRLER MUSTAFA BEY
rr...ş
3 yaşında oğlum var mustafa beye götürdük hemen ateşini düşürdü yatırdı çok ilgilendi oğlumun yanına sık sık geldi ateşine baktı çok iyi bir doktor çok bilgi bize çok da indirim yaptırdı çok teşekkür ederiz mustafa bey
Mustafa Çağlayan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Çağlayan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mustafa Çağlayan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Büyüme Hormonu Testi, Enjeksiyon Im, Yenidoğan Işitme Taraması, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Apgar Skoru, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Iv, Periton Diyalizi, Yenidoğan Takibi, Fototerapi.
Mustafa Çağlayan adresi nerede?Mustafa Çağlayan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi Manavgat City AVM Kat:4 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Çağlayan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Çağlayan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Çağlayan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Çağlayan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Çağlayan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Çağlayan hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Mustafa Çağlayan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla